BorisSimurina 466 Napisano Jun 26, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam pre koji mesec kacigu preko interneta, model je AFX 39, medjutim danas posle krace voznje sam shvatio da nije za mene, tacnije ne odgovara mi oblikom. Kaciga je M velicine (57-58 cm). Nosena je samo jednom, na relaciji od Zemuna do Nove Pazove oko 20 km. Na ovom linku je odlican review kacige: http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/afx-fx-39/ Moze i zamena za novu kacigu ako je se neko od kolega presao kao i ja, nije problem i ja da doplatim. Cena 120 euro. Tel: 063/881-22-36 Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jun 26, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Не раде ти слике. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan cudno, meni rade bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Jun 27, 2014 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga...u testu pise da je "veci kalup"...u tom slucaju bih bio zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan jeste veci je, meni je malo velika, imam i UVEX BOSS 525 u L velicini 59-60 cm koja mi je bila taman, sad mi je malo velika jel je imam 3 godine. Ako si u Bg, ti navrati pa probaj ili ako imas neku drugu ideju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jun 27, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Које је боје кацига, јел иста као на овом линку? Слике се код мене не виде ни на firefoxu, а ни на internet exploreru.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan zute je boje, ja koristim Chrome i otvara mi bez problema. Sad cu da okacim i slike moje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 27, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na Chrome, al slika nema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan https://www.flickr.c...157644997308689 evo okacio sam na flickr par slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je odlicna, kome treba ovakav tip kacige nece proci jeftinije, bukvalno nova, nosio sma je samo 20 km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 6, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman da ti dam 50 evra.Taman za klinca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je jos uvek aktuelna, ponude od 50€ me ne interesuju, za te pare cu je radije dati nekome ko nema pare da kupi kacigu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...