Uzelac 82 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Moja ostala na Kopaoniku, treba mi nova ili polovna-ko nova. PM ili 063 44 08 09 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 23, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ostala je jedna ali ne znam od kog modela je baci pogled. http://postimg.cc/image/eh0vfkdd3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara, drugacije je kacenje, treba mi ovakva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Husqvarne TC450,vizuelno su isti,premeri rupu,ako neodgovara vidi kod Gila 0643368289 ili Viktora 0641954910!Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Ako je od Huskya ovakva: Onda ne odgovara. KTM ova se nabacuje na nut i srafi kroz centralnu rupu. Evo bolja slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 24, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na Kopaoniku je bio stand KTM-a, si pitao tamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jun 26, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tada o tome razmisljao. No, nasao sam kod Gileta polovnu ko novu. Moze lock, hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 26, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji crni štand, doneli 3 majice i dva para rukavica, sramota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 26, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, Gile ti je tu u komšiluku. Čudi me da nisi odmah kod njega otišao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...