batarus 8 Napisano Jun 18, 2014 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li znate gde bih mogao da nadjem samo frajlauf za Yamahu Virago xv 535 1992god. U principu potrebne su mi 3-rolnice sa oprugama i ovaj zguzvani lim(kako ga je zguzvao NEMAM POJMA, ali srecom nista nije osteceno). U prilogu su slike sta mi treba pa ako neko zna gde mogu da kupim ili poseduje takav deo JAVITE MI SE!!! 064/2129253 Bata batarus@vektor.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 18, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a da probas lim taj nekako nabudziti,napraviti,pod uslovom da ti je ostalo ok??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jun 18, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Beru donece ti on,taj lim skini netreba ti, 99 %ih nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 19, 2014 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Beru donece ti on,taj lim skini netreba ti, 99 %ih nema. Jel si siguran da taj lim ne treba? Da ne treba ne bi ga Japanac stavio tamo? Kog Beru, daj broj?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Bera 0628240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 25, 2014 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nista!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...