K_A_W_A 947 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju kako bih ja ovo mogao da kupim? Poslao sam Beri sms, ali odgovora nema. Jel zna neko dali ovako nesto ima kod nas sa da se kupi? Ali treba mi bas ovakav kao sto je u Polu. (zeleni ili zuti). http://www.polo-motorrad.de/de/reflektorgurt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam po ebay i bas hocu da uzmem nesto univerzalno i za motor i za bicikl. Ovo mi izgleda OK za male pare http://www.ebay.com/itm/Bicycle-Cycling-Reflective-Safety-Leg-Strap-Beam-Bottom-Belt-Yellow-GAU-/201027146943?pt=US_Cycling_Clothing&hash=item2ece26d4bf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 18, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ako si poslao Beri sms sigurno ce ti se javit,samo malo strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Jun 18, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bera je u inostranstvu trenunto Javice se..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 18, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Имаш у Баточини код Перића ,Wintex али кошта нешто око 50 евра...и лепши је од тога на слици... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde pa naruči https://www.louis.de/en/artikel/safety-belt-with-3m/10002411?list=2491921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 18, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovako fensi, ali tih pojaseva imaš kolko hoćeš u Uradi Sam ! Ima i trakica koje se stavljaju na ruke, oko nadlaktice... Neka sića lova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam poslao Beri sms za cizme nista mi nije odgovorio. Posle nedelju dana su mi cizme stigle na kucnu adresu. Verujem da ce tako biti i u tvom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VARADERO 3 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slican pojas ima u CENTRU S ( SUOMY ). Mislim da je bio oko 35e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 3, 2014 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan oooohhh, grozno, na šta ličiš onda? Na bajkera sigurno ne,..... na italijanskog karabinjera jedino.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Боље на карабињера него на инвалида. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Octobar 3, 2014 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je aktuelno još ali ja sam ovaj kupio u MOTOLAND-u Bgd. ima na sajtu cena je ostala ista. Inače ne obaziri se na glupe komtare strašna stvar plus kažu mi ortaci koji su se pre toga smejali da se noću vidi iz aviona. Pozzzz http://s15.postimg.o...evik_hac213.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Цена ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 3, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pametne stvari su uvek aktuelne... Cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Octobar 3, 2014 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 2400.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Octobar 4, 2014 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par predloga tipa uradi sam. Na prsluk sam prišio lastiš reflektujuču traku kupljenu u URADI SAM beše oko 100.- i extra bar za mene gumiranu nazovi je kabanicu na akciji 720.- može da posluži i kao kišno odelo veličine su extra jer 2XL može da se obuće preko moje moto jakne koja je 5XL. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Octobar 4, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Inace ja sam onaj pojas sa moje gornje slike kupio letos u Stutgartu u Polu. Svi drugari mi kazu da me vide na kilometar, sto mi je i bio cilj. Evo idem sad u utorak u Sloveniju i Austriju, pa cu potraziti da kupim jednu dobru touring jaknu sa tim fluo/neon delovima. Imam vec dve-tri u igri, pa cu videti kao to izgleda uzivo. U svakom slucaju javljam sta sam kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Octobar 4, 2014 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Octobar 4, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Octobar 13, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratio sam se sinoc, pa da se javim sta sam uradio. Odmah da vam kazem da sam bio u jedno 5-6 radnji i slabo nesto robe ima. A ako i ima onda su to velicine min. XL. U sredu sam stigao u Maribor i odmah odem prvo u Miklavz (predgradje Maribora) u Yamaha moto centar, ali imaju jako puno opreme i drugih proizvodjaca. Velik objekat za moto i nauticki program. Robe i tu slabo ima. Od jakni isto slabo ono sto sam ja trazio. moze da se nadje velicina, ali meni se modeli nisu svideli. Ima pojaseva, rukavica i tako tih sitnica. Onda odatle odem u Dainese centar u Mariboru (kod Mercedesa, sa leve strane na ulazu u Maribor) tamo zatvoreno, pise na vratima zbog bolesti (ako sam dobro razumeo) Ova slika je od letos kad su radili. Sutra dan odem u Austriju u Grac i odmah naravno na pocetku u Louis. Isti slucaj, ima robe, ali ono sto se meni svidja ili nema velicine ili te neke jakne trenutno nema na stanju. Odatle odem u HG, opet isti slucaj. Bas slabo ima. Od svakog artikla po jedna velicina. Iz HG produzim u Auner. Prodavnica najvise ima robe za enduro i kros motore. Tu odmah u izlogu spazim na lutki Alpinestars jaknu, i naravno osmeh na licu Udjem unutra, trazim da vidim tu jaknu, ali ta jakna je poslednja 2XL velicina. POLUDIM Probam M velicinu iste te jakne samo nije neon/fluo varijanta nego skroz crna. Extra mi stoji Izadjem iz Aunera i odmah zovem drugara u Nemacku da mi nadje negde u Nemackoj tu jaknu u mojoj velicini. Drugar mi javlja da je nasao na netu i odmah mi je kupio. Tu mi se raspolozenje malo popravilo trebalo bi da stigne ove nedelje u NS. U istoj ulici je i Suzuki, pa sam svratio i kod njih. Morao sam da uzmem jednu Suzuki majicu (stara ljubav zaborava nema ) Eto to bi odprilike bilo to. Kraj je sezone, pa su radnje polu prazne. Popusti imaju ili na neke velike brojeve ili na ono sto je ostalo jos jedan komad. Izvinjavam se ako sam bio malo opsirniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam ga ja kupio sam ga na zrenjaninskom putu radnja EXTREME prodaju statke opreme od britanske vojske i policije platio 200 din samo oko struka rastegljiv verujem da bi od dva komada mogao iskombinovati isto tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...