Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko Kawasaki ZX6r 2005 2006

Recommended Posts

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: R1200GS

Veliki pozdrav svima,

Kupujem Kawasaki zx6r 636 2005, pronasao sam jedan koji je jeftiniji od ostalih ali prijavljuje gresku FI lampicom na displeju. Koliko sam razumeo ta lampica pokazuje 40 razlicitih problema od sitnih zica preko elektronike do ozbiljnih! Motor ne mogu nigde da odvezem da ga testiram, kod mehanicara, vec su mi dali instrukcije da ako motor lepo radi, lepo se cuje, ne povisuje temperaturu, ne preskace i ostale sitnice koje ja sa svojim iskustvom mogu da kazem, onda nije veliki problem. Da li bi neko mogao da me posavetuje malo bolje oko kupovine, idem danas da ga pogledam.

Volim sportske motore i vozim dugo ali nikada na neko vece putovanje, posao bih sa ovim motorom za dva meseca na more do Rovinja od Beograda, to je nekih 500km okej puta. Da li imate nekih iskustava da mi prenesete, kako bih znao sta me ceka od prilike. Strasna upala, veliki umor, potrosene gume, troskovi.... Pokusavam na sve da mislim

Unapred hvala na savetima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: ninja636

Mana kod tih motora je exup ventil koji cesto zna da zaglavi i onda ti izbacuje tu gresku,tako da ako ima fabricki auspuh 99 posto je to u pitanju,naravno ako ti pri tom normalno radi...kod mene isti problem i planiram da stavim protocni ausouh pa cu svakako da zaglavim exup da stoji na otvorenom...inace motor kao motor,vrh,vozan,udoban za jednu trkalicui ideee...

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: R1200GS

Hvala Dzudi, jos mi samo ostaje da pronadjem u Srbiji siguran a jeftiniji zx6r 05 06, da nije kriv (da ne zanosi), da je dobar motor jer planiram da ga zadrzim za sebe...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja