rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Automobili vec pristizu na CP1 Opet ce da bude guranje, preticanje, prazina Nego jel' videste sinoc na pregledu onog lika sto kolima pres'o preko tocka oborenog motora!!! Ubio bih ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Automobili vec pristizu na CP1 Opet ce da bude guranje, preticanje, prazina Nego jel' videste sinoc na pregledu onog lika sto kolima pres'o preko tocka oborenog motora!!! Ubio bih ga Ma jok samo zamolis one sa kamionima da ti pozajme na minut, pa preko njegovog auta brrrrmmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 7, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel danas obrada podataka sa Dakara malko bolja ili sam ja manje nervozan nego prethodnih dana ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel danas obrada podataka sa Dakara malko bolja ili sam ja manje nervozan nego prethodnih dana ??? Oguglao si na njihove idiotizme ;D Nego daj ti neke slike sa tajland-dakara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Moz' biti i jedno i drugo Uzmi u obzir da se broj takmicara prepolovio pa sad imaju manje posla, a i peti dan je pa su se valjda uhodali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da je Gabor pobegao Bozi vise od sat vremena !? Mozda mu Boza zaglavio gas hihihi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 7, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Boza presao u mehanicare , uvideo gde je prava lova !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan juce sam se isto nervirao, ali kad sam poceo da kunem...delovalo ajd opet dabogda vam virus razorio sajt dakara a i proliv dobili glavni admin dakar sajta je ceo dan u klonji,zato i dobro radi sajt i danas ga drzi proliv,zato sajt dobro radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 7, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Tu nnam je Boza jos uvek , 142 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan EVO LEGENDE ;D ;D ;D 142 228 RISTIC (SRB) 13:06:40 04:26:10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je tek polovina brzinca bice ovo duga noc za navijace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tu nnam je Boza jos uvek , 142 . Brale ja ziv nisam,mogu misliti kako tek ti ovo podnosis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zelim da vam se zahvalim svima na iscrpnim izvestajima i prenosima sa Dakara skoro online.Zbog sitne dece nemam vremena da pratim Dakar po raznim sajtovima ali ovde na BJB (za koji naravno MORA biti vremena) dobijam kompletne informacije.Pozdrav svima a G&B samo gurajte i hvala vam sto cinite da se i mi,koji nikada necemo imati priliku da odemo na takav dogadjaj,osecamo kao da smo i mi tamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Proso Gabor CP2 pre dvadesetal minuta 81 158 SAGHMEISTER (SRB) 15:41:51 07:03:51 jos samo 80km... izdrzi Saki!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost i ovo je deo Dakar reli-ja: SPT-RELI-DAKAR Pronadjen mrtav francuski motociklista PARIZ, 7. januara 2009. (Beta-Rojters) - Francuski motocikista Paskal Teri pronadjen je danas mrtav na reliju Dakar, koji se ove godine vozi u Argentini i CCileu. Teri (49) je nestao u nedelju tokom druge etape, pronadjen je na tessko dostupnom mestu, 15 metara od motora, a pretpostavlja se da je potrazzio hladovinu kako bi se odmorio. Organizatori su saopsstili da che policija sprovesti istragu o tome ssta je prouzrokovalo smrt francuskog motocikliste. Ove godine reli se vozi u Argentini i CCileu, jer u Africi uccesnici nisu bezbedni. Takmiccenje je poccelo u Buenos Ajresu prossle nedelje, a vech na prvoj etapi tessko su povredjeni Britanci Pol Grin i Metju Harison kada im se prevrnulo vozilo. Od 1979. godine na ovom reliju poginula je 51 osoba. (Kraj) vmi/bos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost i ovo je deo Dakar reli-ja: SPT-RELI-DAKAR Pronadjen mrtav francuski motociklista PARIZ, 7. januara 2009. (Beta-Rojters) - Francuski motocikista Paskal Teri pronadjen je danas mrtav na reliju Dakar, koji se ove godine vozi u Argentini i CCileu. Teri (49) je nestao u nedelju tokom druge etape, pronadjen je na tessko dostupnom mestu, 15 metara od motora, a pretpostavlja se da je potrazzio hladovinu kako bi se odmorio. Organizatori su saopsstili da che policija sprovesti istragu o tome ssta je prouzrokovalo smrt francuskog motocikliste. Ove godine reli se vozi u Argentini i CCileu, jer u Africi uccesnici nisu bezbedni. Takmiccenje je poccelo u Buenos Ajresu prossle nedelje, a vech na prvoj etapi tessko su povredjeni Britanci Pol Grin i Metju Harison kada im se prevrnulo vozilo. Od 1979. godine na ovom reliju poginula je 51 osoba. (Kraj) vmi/bos Molim kolege da procitaju predhodne postove da nebi ponavljali vesti . Mislim da se neko ne naljuti ali kad dodjete prelistajte forum od poslednje strane kad ste prednodni put gledali . Molim te da PAZLJIVO procitash obe vesti, pod uslovom da DOBRO razumes Slovenacki, sto nije slucaj sa svim clanovima i posetiocima ovog foruma (zbog kojih sam i postovao ovu vest) i da mi kazes kakva je po tvom misljenju razlika izmedju ove dve vesti ? Dakar pratim od prvog momenta, tako da znam sve stranice ove teme napamet, a vesti su mi struka skoro 25 godina pa eto i razloga sto sam postavio ovaj post. U to ime Hristos se rodi - napred Saki & Bozzo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ga je strefila srcka.Ali nije mi jasno kako ga nisu nasli skoro 2 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Boza na 366km kao 135. Jos 140km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Saki je fenomenalan 76. na 476 kilometru !! JOS SAMO KILOMETARA! IZDRZI GABORE LEGENDO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Da mu bude svaki dan ovakav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Pa od cega su ovi ljudi napravljeni kad voze preko 10 sati!!! Ja sam bez teksta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Pa od cega su ovi ljudi napravljeni kad voze preko 10 sati!!! Ja sam bez teksta... Navezbali za tastaturom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Boza se prati sa svojim timskim kolegom Noone-om. Da nije i njemu opravljao motor usput ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Boza je na CP2 kao 135. Vozi u pratnji svojih timskih kolega Noone i Timmermans. Polako ali sigurno! Vazno je stici i pregurati sve etape. Bravo po 1000 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...