Ljuti 23 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Uspeo sam da pokrenem real time tracking sa officijelnog site-a www.dakar.com ... doduse kod mene nije radio .. Elem , uspelo mi je tako sto sam pritisnuo CTRL + C u momentu pojavljivanja formi u prozoru koje su mi se inache samo za tren pojavljivale i nestajale .. Treba se malo potruditi ... nakon toga sve radi .. Nema Boze u pregledu , Gabor je bio 66 na 47 km i 62 na 97 km .. NIsam uspeo da nadjem Bozu .. nadam se da se kotrlja pa makar i na felni ... Stanovnik je 18 nakon 143 km , Gabor jos nije prosao ... Ima li neko info za Bozu, sta se dogadja sa njim .... Pozz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nema Boze :o :o :o :o Ima ga na startu a vec na 47km ga nema Nije valjda.... Daj boze da su ovi pogresili u azuriranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Napeto ... Makar na felni , kao shto rekoh .. LJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Januar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A mozda mu otpao taj senzor za pozicioniranje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je 138 vozaca,Boze jos nema. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma vidite da im je ceo sistem pobrljavio, na checkpointu na 47 km ima samo 98 prolaznih vremena, na onom sledecem na 97 km ih ima 138 (kao da su oni nekako preskocili onaj prethodni). Treba da cekamo jos...izdrzljiv je on, pojavice se sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Grrrr... Hajde Bozo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan pozz I ja se tome iskreno nadam da im tracking neradi kako treba ... Strpljenje ... Pojavice/javice se Boza ... LJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote ovi prvi vec prosli CP2 a na trackingu nema nista ??? ??? ??? Kako su neodgovorni > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Jebote ovi prvi vec prosli CP2 a na trackingu nema nista ??? ??? ??? Kako su neodgovorni > > Tako to ide... Ja sam svoju dozu nerviranja na tu temu potrosio proslih godina na nasem reli sampionatu. Sedim u servisu, trosim agregat, ups, laptop, mobilni - sve hi-tec , i onda se smorim i odem da nadjem nekog sudiju da pogledam sta je zapisao dok su mu javljali preko radio veze... :-\ Pomislio bi covek da je Dakar malo organizovaniji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 5, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sta se desava? Krenuo sam na moto turu i ternutno sam u nekoj dzungli i uopste nisam obavesten . Jedva nadjoh kompjuter ovde. Cekam brz odgovor . Od dakar sajta ostala samo prasina , bar kod mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan nista, evo nerviramo se svi jer Boze nema nigde nakon starta, ali realno ceo ovaj tracking im je u raspadu. Sad su objavili na vestima da je Coma presao CP2 na 434 km, a oni nemaju pune podatke u trackinu ni za 47-i kilometar ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote nema ni Gabora :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan kod mene na Trackingu u 13:10 po lokalnom vremenu kaze: CP1 45 158 Saghmeister G. +001h59'30" 13 228 Ristic B. +004h24'21" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf lazna uzbunaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D evo pocinju da se pojavljuju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan NA 97km Saki 68. Boza 180. Na 143km Saki 64. Boza 178 Na 196km Saki 62. Boza 171 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 5, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Danas ih je otpalo 15 za sada . Krenulo 201 u trci 186 . Mora da je etapa zivo zlo . Molim vas da mi posaljete poruku kada zavrse , baba me izbacuje iz kuce a ovo je jedini kompjuter u selu . 063 212 595 . Unapred hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan 46 158 SAGHMEISTER (SRB) 07:29:30 136 228 RISTIC (SRB) 07:55:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Januar 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo zadnje sto imam ja je na ovom prolazu na 196km vec dalje nema 260km i to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 5, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 46 158 SAGHMEISTER (SRB) 07:29:30 136 228 RISTIC (SRB) 07:55:00 ovo ti je vreme kada su startovali jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre mnogo nervira. Taman pregledam jednu stranu , a ono me vrati na pocetak. Jel predjose 304.km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre mnogo nervira. Taman pregledam jednu stranu , a ono me vrati na pocetak. Jel predjose 304.km? Ma jok :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Januar 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome 78 ih je proslo 381km a njih dvoice nema dalje od prolaza na 196km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Boza prosao 260km kao 163 nema Gabora :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima na eurosportu ili bilo kakvoj drugoj televiyiji da se dobiju kakvi podatci, neki teletext ili tako nesto. Ovo me na netu nervira a primio sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...