Jump to content

Moto Zajednica

Dakar Reli 2009 - u Južnoj Americi

Recommended Posts

• U prolazu, 37 postova

Boza upravo krece iz Santjaga za Buenos Aires, i posle produzava za Madrid pa verovatno za Milano ili Minhen. Ja ga cekam na aerodromu tamo, pa ga dovozim ovde (ja sam sa mojom i njegovom familijom u Italiji). Cim se svi vratimo za Beograd (oko 20-tog) obecavam da cemo se uskoro organizovati da se vidimo sa ekipom koja ga je ovako svim srcem bodrila i navijala mada ga vecina vas ne poznaje licno. Svaka cast za sve, bas ste lafovi  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

Boza upravo krece iz Santjaga za Buenos Aires, i posle produzava za Madrid pa verovatno za Milano ili Minhen. Ja ga cekam na aerodromu tamo, pa ga dovozim ovde (ja sam sa mojom i njegovom familijom u Italiji). Cim se svi vratimo za Beograd (oko 20-tog) obecavam da cemo se uskoro organizovati da se vidimo sa ekipom koja ga je ovako svim srcem bodrila i navijala mada ga vecina vas ne poznaje licno. Svaka cast za sve, bas ste lafovi  ;D

Obavezno javljaj gde je kako je i tako to da mozemo da pratimo nemoj na brzaka sutra stizemo . I jos jednom pozdravi zvezdu od nas svih .

• Svrati ponekad, 272 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987.

Bravo za Gabora. Sad nema nazad  ;)

Batto puno pozdravi junaka ovogodisnjeg relija  :D

• Drug član, 1359 postova

Nije ni cudo sto rts neprati rely u normalnom terminu jer sa njim nije sigurno da oboriti sve granice gledanosti kao sa serijom selo gori a baba se ceslja . Sta oni nama serviraju da gledamo i sta mi placamo .

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: šerpa plav, penzionerski

KSZS

Pa da kažemo dobro, tu seriju prati 70% gladalaca(ja spadam u onih 30 % koji nikada nisu pogledali ni jednu epizodu - pa ni deo neke). Mogu da razumem i prelazne rokove i transfer fudbalera (ni fudbal ne gledam) i to interesuje mnogo ljudi. Ono što ne mogu da razmem je izveštaj na verečašnjem dnevniku. Niko nije ni spomenuo Dakar. Ni jednom rečju da je čovek povređen prevozio celu 8 etapu. Ali zato za popunjavanje minutaže (sa kojoj garant nisu znali sa čim popuniti) davali su izveštaj sa skalaonica i skijanja. Super. Tamo nema ni jednog našeg čoveka. A ako ima i niko ga nije spomenuo onda je još veća sramota.

U pravu si Zhaochen, mi to plaćamo.

Stavrno sam jako bila ljuta i razočarana.

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Bravo za Sakija! Samo on zna kako je voziti takav reli sa polomljenim rebrima... A Bozu je jedino raspad motora mogao da zaustavi na Dakaru izgleda! :)

Svaka cast nasim momcima!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja