Mad Mike 143 Napisano Jun 25, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li obavio neku kupovinu? Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 25, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Za odlazak na toliki put, realno mora da bude poseban... Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Pa najvise mrzim one koji bi da kupe motor u krugu od 50 km, koji ne zele da mrdnu guzicom... Za prvi veci motor sam isao skoro 400 km u jednom pravcu, koliko i on ima, čuka da ne moze biti veca... I cak sam uspeo da ga ubacim u gepek golfa 3 i tako ga donesem kuci. Merak nema cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je bio spec po nečemu. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 25, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma presao bih i 1000, ako je to ono sto zelim i vredi prevaljivanja te kilometraze, ali ne ides samo da gledas motore po 400km, nego vec treba da si 90% ubedjen u kupovinu. Bar ja tako gledam... Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 25, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Savet,nadjes nekog starijeg bajkera iz BL(bar sad sve moze da se nadje,imas internet,FB,drugarovog komsije prijatelja kumov stric npr) Nazoves coveka,objasnis situaciju,zamolis da pogleda motor sa oglasa umesto tebe,ponudis neku cast 20-30KM cisto za izgubljeno vreme, i dobijes info iz prve ruke totalno objektivno. Ako covek potvrdi da je motor kakav ocekujes da bude,onda kombinujes prevoz i to je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris5 0 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bileća @mkjugbileca Motocikl: Gsxr 1000 k6 Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos kupio,mada je sve dogovoreno,samo je problem da odem tamo,najbolje bi bilo kad bih mogao da nadjem nekog iz bl da pogleda motor pa da mi javi,nzm ima li ko sa foruma da je iz bl,ovaj momak mi garantuje za motor,cak da bi ga i brzom postom smio poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne nasedaj na price. Cega sam se ja svega naslusao.. Preko telefona je ko casa, fabrika, naljuti se sto uopste pitas/sumnjas u to.. Kad dodjes da vidis, eneterijer sastavljan iz 3 auta sa 3 razlicite boje, tapaciri ko da je pitbull prespavao gladan itd itd. A odgovor mu je, pa dobro, nije to novo, sta ces deci da uradis. A za slike, kaze - pa ni pamela nije ista uzivo. Ne kazem da je tako, ali sanse su realne da jeste, tako da budi spreman. On racuna na to da dolazis od daleko i mozda je provalio da si se primio.. Obavezno povedi nekoga ko nije pristrasan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris5 0 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bileća @mkjugbileca Motocikl: Gsxr 1000 k6 Prijavi odgovor kao problematičan kako saznati ima li iko na forumu da je iz Banja Luke ili okoline pa da ga zamolim ako moze da pogleda motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 26, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan savet ako vec nemozes da nadjes nikog iz BL od bajkera,potrazi na guglu ili po tamo vasim novinama oglasima servise motocikala u BL,pozovi raspitaj se da li postoji sansa da neko iz servisa ode da pregleda-pogleda motor.Naravno trebas da platis taj pregled u svakom slucaju,samo je pitanje da li neko od servisera moze i zeli to da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 26, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I pitanje koliko je taj servis pošten ili će reći prodavcu da ako mu da 50e da će da nahvali motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6205 Napisano Jun 26, 2014 Drug član, 1395 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Otidi tamo , pa pogledaj. Ako ti se svidja, i cena odgovara kupuj, ako ne, sedi na bus nazad. Najsladji je san kad se vratis kuci umoran:) Elem,sve polovno moze biti macak u dzaku, moze da te sluzi deceniju, a moze brzo da ti izede zivce. Kod mene vise pozitivnih slucajeva, bar 95%.. Javi sta si uradio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris5 0 Napisano Jun 27, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bileća @mkjugbileca Motocikl: Gsxr 1000 k6 Prijavi odgovor kao problematičan danas nadjem momka iz mostara da sutra pogleda motor,kaze mi da ce ga pogledat i da ne moram nista placat nego pice,kad ovaj iz Bl kaze prodao motor,tako da jbg zasad nista,vama hvala u svakom slucaju na iskrenim savjetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bice nesto i za tebe, ne boj se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I bliže i bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...