Guest MiloshBG Napisano Februar 10, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu marke Caberg model Flame slika: http://www.mc-utstyr.no/files/thumb3/dnared.jpg Slike kacige postavljam sutra ako stignem. Kaciga mi pala sa motora 2 puta dok je radio u mestu (vibracije, bila je na sedistu) i jednom sam udario glavom o vrata garaze (skoro 2m sam visok). Sa kacigom nikad nije padano, nosena je jedva jednu sezonu, kupljena u Guevari za ravno 100 eura. Skoljka i vizir su blago ogrebani, posledica moje nespretnosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a cena ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 11, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan koja je veličina ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze broj tel da se dogovorimo u vezi kacige???pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...