gosa 553 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sto jes jes,al bogami on se za razliku od afrosa koji sam cuvaju biciklicice po garazi bar i vozi... :P :P :P a ti cuvaj bciklu u garazi,podmazuj lanac redovno da ne zardja,i pokusaj da popravis i upalis motorce :P :P :P p.s. ugradi pedale radi brze voznje :P :P moja biciklica je videla vise sveta nego sve vase ST zajedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 20, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan sto jes jes,al bogami on se za razliku od afrosa koji sam cuvaju biciklicice po garazi bar i vozi... :P :P :P a ti cuvaj bciklu u garazi,podmazuj lanac redovno da ne zardja,i pokusaj da popravis i upalis motorce :P :P :P p.s. ugradi pedale radi brze voznje :P :P moja biciklica je videla vise sveta nego sve vase ST zajedno ;D sta reci a ne zaplakati.... pa normalno je da teras biciklu jer bi se Afrika do coska pokvarila... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sto jes jes,al bogami on se za razliku od afrosa koji sam cuvaju biciklicice po garazi bar i vozi... :P :P :P a ti cuvaj bciklu u garazi,podmazuj lanac redovno da ne zardja,i pokusaj da popravis i upalis motorce :P :P :P p.s. ugradi pedale radi brze voznje :P :P moja biciklica je videla vise sveta nego sve vase ST zajedno ;D sta reci a ne zaplakati.... pa normalno je da teras biciklu jer bi se Afrika do coska pokvarila... ;D realno, jedini razlog za plakanje je taj da vozis ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sto jes jes,al bogami on se za razliku od afrosa koji sam cuvaju biciklicice po garazi bar i vozi... :P :P :P a ti cuvaj bciklu u garazi,podmazuj lanac redovno da ne zardja,i pokusaj da popravis i upalis motorce :P :P :P p.s. ugradi pedale radi brze voznje :P :P moja biciklica je videla vise sveta nego sve vase ST zajedno ;D sta reci a ne zaplakati.... pa normalno je da teras biciklu jer bi se Afrika do coska pokvarila... ;D realno, jedini razlog za plakanje je taj da vozis ST ;D DA ALI OD SRECE :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sto jes jes,al bogami on se za razliku od afrosa koji sam cuvaju biciklicice po garazi bar i vozi... :P :P :P a ti cuvaj bciklu u garazi,podmazuj lanac redovno da ne zardja,i pokusaj da popravis i upalis motorce :P :P :P p.s. ugradi pedale radi brze voznje :P :P moja biciklica je videla vise sveta nego sve vase ST zajedno ;D sta reci a ne zaplakati.... pa normalno je da teras biciklu jer bi se Afrika do coska pokvarila... ;D realno, jedini razlog za plakanje je taj da vozis ST ;D DA ALI OD SRECE :P :P TO NEK BUDE ZVANICNA VERZIJA ZA SUZE, ALI SVI ZNAMO PRAVI RAZLOG ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo morali da izvrsimo zimske pripreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 20, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a posle ste punili butan boce! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo morali da izvrsimo zimske pripreme... Sektaši, al´ ste se namontirali, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kaze domacin da nije nesto uspeo, al meni je bio prva liga! Ne menjamo te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan opa,pa vi ste poceli pripreme za guranje afika...pa nece vam ni te pripreme pomoci da ih upalite,mozda da nadjete neko palibrdo,pa cak ni ovaj sektas propeleras sto voli crnke :P nemoz da vam izvadi prosek :P nego malo i u teretanu da idete,daleko vam palibrdo :D ;D ;D ;D mada nije problem,poslacu vam brzom postom po kutiju sibica da upalite te bicikle i da se resite bede ;D ;D ;D :P :P a posle vam saljem i halo oglase pa da pazarite po neki motor kako valja :-* :-* :-* :-* p.s. kepo ti nemo slucajno bmw da kupujes.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan p.s. kepo ti nemo slucajno bmw da kupujes.... ;D ;D ;D Svratih da se nakupim informacija o RD07, a on me udavi sa GS-om koji mi je svojevremeno izbio 3.000 eur iz dzepa. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad razmislim, za stolom je bio jedan bivsi, jedan sadasnji i jedan buduci vozac BMW-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad razmislim, za stolom je bio jedan bivsi, jedan sadasnji i jedan buduci vozac BMW-a! Na BMW sektu sam i mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad razmislim, za stolom je bio jedan bivsi, jedan sadasnji i jedan buduci vozac BMW-a! :D sad tek skapirah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo morali da izvrsimo zimske pripreme... Pa vi ste sada mirni do proleca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan p.s. kepo ti nemo slucajno bmw da kupujes.... ;D ;D ;D Svratih da se nakupim informacija o RD07, a on me udavi sa GS-om koji mi je svojevremeno izbio 3.000 eur iz dzepa. ;D tolko o bmw u.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam toliko napunio boce sa plinom da mi je zena zabranila ubuduce da jedem pasulj. ;D ;D Inace klopa je bila prava domaca i zimska. Lalajko je pravi majstor za pasulj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, svaka mu se dala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi, videste li vi koji motor vozi onaj svestenik u seriji "selo gori a baba se ceslja" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 23, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zna Pop sta valja!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da zna, inace ne bi dobio blagoslov od vladike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 23, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ;D ...to ti pricam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 23, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na televiziji je sve izvrnuto, ne veruj mnogo sta se prica u serijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, ako reci lazu, slike ne lazu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...