bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tenerassssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D bre aco ja sam mislio da nesto znas,,a ti bre nista neznas,,pa cak i pljujes st a neznas ni kako joj agregat izgleda,,neumes da prepoznas v od dukatija ..e aco aco,, ma,,,,,,da ne pomazes ti kepi u nekoj ludoriji ??? ??? ??? ??? I TI DA SE KAZNIS UZICKIM GEDORAMA :P :P Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tenerassssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D Pa nije mnogo pukao klip Aco, sta 'oces? ;D to vazi i za tebe...nema laganje i varanje...100kila svinja 200kila mast,,, :P spremi uzicke gedore ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Vi ljudi stvarno nemate pametnija posla.. dokazali ste jedni drugima da svi vozimo bezvredne kante i sta sad?? ??? Vozio sam Afriku letos preso snjom 100km kad sam stigo na skup nisam mogao poruku da otkucam na mob kolko mi zvocale ruke, znaci to su neke nenormalne vibracije koje lose ali lose uticu na coveka.. tako da svima preporucujem da izbegavaju tu zlu napravu!! Naslepo kupih S.Teneru, nit sam seo nit sam je provozo da je probam, ali poslusah starijeg coveka i vaistinu ucinih dobru stvar, ST nema vezu s vezom sa Afrikom, po pitanju ubrzanja, snage, upravljivosti (iz krivine sama se ispravlja i katapultira..), 5-ta brzina 60km/h ponekad se pitam da li je uopste upaljena.. :o Jeste da su obe krntije, ali je Tenera svakako bolji izbor mozda je problem bio u tebi ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nije nego :P Making mechanics out of drivers since 1988... najbolji model AT definitivno je a ovo pozadi je kofer za alat kad se pokvari uz put,da moz da se popravi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan kako li je dosadno ovim ljudima sto nemaju AT ili ST ;D ;D ;D ;D ;D uuuu pa mnogo dosadno.. cele godine samo sam sipao gorivo i vozio se Intruderom, al sad tek pocinje "zabava" sa 20 god starim motorom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ma nije nego :P Making mechanics out of drivers since 1988... najbolji model AT definitivno je a ovo pozadi je kofer za alat kad se pokvari uz put,da moz da se popravi ;D ;D ;D naravno, POPRAVIS, a ne da guras kroz pola grada i zabavljas masu, zar si vec zaboravio? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vi ljudi stvarno nemate pametnija posla.. dokazali ste jedni drugima da svi vozimo bezvredne kante i sta sad?? ??? Vozio sam Afriku letos preso snjom 100km kad sam stigo na skup nisam mogao poruku da otkucam na mob kolko mi zvocale ruke, znaci to su neke nenormalne vibracije koje lose ali lose uticu na coveka.. tako da svima preporucujem da izbegavaju tu zlu napravu!! Naslepo kupih S.Teneru, nit sam seo nit sam je provozo da je probam, ali poslusah starijeg coveka i vaistinu ucinih dobru stvar, ST nema vezu s vezom sa Afrikom, po pitanju ubrzanja, snage, upravljivosti (iz krivine sama se ispravlja i katapultira..), 5-ta brzina 60km/h ponekad se pitam da li je uopste upaljena.. :o Jeste da su obe krntije, ali je Tenera svakako bolji izbor mozda je problem bio u tebi ;D ;D ;D ;D Wtf?? Molim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to sam ja gurao da upalim bez akumulatora ;D al sam je bar upalio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Vi ljudi stvarno nemate pametnija posla.. dokazali ste jedni drugima da svi vozimo bezvredne kante i sta sad?? ??? Vozio sam Afriku letos preso snjom 100km kad sam stigo na skup nisam mogao poruku da otkucam na mob kolko mi zvocale ruke, znaci to su neke nenormalne vibracije koje lose ali lose uticu na coveka.. tako da svima preporucujem da izbegavaju tu zlu napravu!! Naslepo kupih S.Teneru, nit sam seo nit sam je provozo da je probam, ali poslusah starijeg coveka i vaistinu ucinih dobru stvar, ST nema vezu s vezom sa Afrikom, po pitanju ubrzanja, snage, upravljivosti (iz krivine sama se ispravlja i katapultira..), 5-ta brzina 60km/h ponekad se pitam da li je uopste upaljena.. :o Jeste da su obe krntije, ali je Tenera svakako bolji izbor mozda je problem bio u tebi ;D ;D ;D ;D Wtf?? Molim?? kazes tresle su ti se ruke, mozda od uzbudjenja sto si vozio najbolji motor, a mozda ti je pao secer, bio si gladan ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Vi ljudi stvarno nemate pametnija posla.. dokazali ste jedni drugima da svi vozimo bezvredne kante i sta sad?? ??? Vozio sam Afriku letos preso snjom 100km kad sam stigo na skup nisam mogao poruku da otkucam na mob kolko mi zvocale ruke, znaci to su neke nenormalne vibracije koje lose ali lose uticu na coveka.. tako da svima preporucujem da izbegavaju tu zlu napravu!! Naslepo kupih S.Teneru, nit sam seo nit sam je provozo da je probam, ali poslusah starijeg coveka i vaistinu ucinih dobru stvar, ST nema vezu s vezom sa Afrikom, po pitanju ubrzanja, snage, upravljivosti (iz krivine sama se ispravlja i katapultira..), 5-ta brzina 60km/h ponekad se pitam da li je uopste upaljena.. :o Jeste da su obe krntije, ali je Tenera svakako bolji izbor mozda je problem bio u tebi ;D ;D ;D ;D problem je definitivno u njemu .................Seo na afriku ????? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan to sam ja gurao da upalim bez akumulatora ;D al sam je bar upalio... pita publika kada je druga predstava, veliko je interesovanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ne ovo nikud ne vodi.. ovo je katastrofa.. Africa is only good for going na livade da se beru flowers.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ne ovo nikud ne vodi.. ovo je katastrofa.. Africa is only good for going na livade da se beru flowers.. i dobra je da plasis decu dok su mala.......ako ne budes dobar kupicu ti Afriku.........nnnneeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 29, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a da oba klana daju najboljeg predstavnika svoje sekte nekom nepristrasnom vozachu (mozhe gabor posle dakara ;D) da odvoza par krugova off par km on road... i da oceni oba kljuseta od 1 - 10 ??? i da se tu povuche crta afrika je bolja... ajmo svi sada da se vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan uuuu pa mnogo dosadno.. cele godine samo sam sipao gorivo I sledece cele godine ces samo to da radis! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan a da oba klana daju najboljeg predstavnika svoje sekte nekom nepristrasnom vozachu (mozhe gabor posle dakara ;D) da odvoza par krugova off par km on road... i da oceni oba Ne, ne... pitaj Bokilica, enduro motori se testiraju na auto putu Beograd-Nis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan neeeneeee, ja moj motor ne dam Gaboru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne ovo nikud ne vodi.. ovo je katastrofa.. Africa is only good for going na livade da se beru flowers.. i dobra je da plasis decu dok su mala.......ako ne budes dobar kupicu ti Afriku.........nnnneeeeeeee jedino ruznije od ST-a je BMW, to kad vidis ostavlja trajne posledice BMW-a se plase i odrasli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan verovatno mislis na ove starije modele ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan verovatno mislis na ove starije modele ;D to vec spada u kategoriju zlostavljanja, a to uopste nije za zezanje, sad ima onaj SOS telefon, dete te prijavi da imas BMW i najebes ko zuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neeeneeee, ja moj motor ne dam Gaboru ;D ti da cutis i da se pokrijes usima za onu laznu sliku,,,,i da spremis gedore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kkvalitet v agregata... ;D ;D ;D http://images.google.com/imgres?imgurl=http://lh6.google.com/andypackham/R2Yttr2h86I/AAAAAAAAAqk/NTye87rEuK4/s800/PC140132.JPG&imgrefurl=http://www.advrider.com/forums/showthread.php%3Ft%3D294225&usg=__XYrYwUV-ewv6N-JmEZqUX31vlCM=&h=600&w=800&sz=118&hl=sr&start=66&sig2=6O2sTJPmV8mHAqyk8INfhA&um=1&itbs=1&tbnid=GwOjWXroeLW7BM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dsuper%2Btenere%2Bcrash%26ndsp%3D21%26hl%3Dsr%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D63%26um%3D1&ei=ih46S9z2Hdad-AbtltWuCg e tako v agregat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan neeeneeee, ja moj motor ne dam Gaboru ;D ti da cutis i da se pokrijes usima za onu laznu sliku,,,,i da spremis gedore... koju laznu sliku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ne ovo nikud ne vodi.. ovo je katastrofa.. Africa is only good for going na livade da se beru flowers.. i dobra je da plasis decu dok su mala.......ako ne budes dobar kupicu ti Afriku.........nnnneeeeeeee jedino ruznije od ST-a je BMW, to kad vidis ostavlja trajne posledice BMW-a se plase i odrasli ;D To ni Peca ne porice da su ruzni svi do jednog.. ali BMW je BMW, a da ostavlja posledice Peca je ziv primer ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neeeneeee, ja moj motor ne dam Gaboru ;D ti da cutis i da se pokrijes usima za onu laznu sliku,,,,i da spremis gedore... koju laznu sliku ;D ovu iz posta iznad tebe,,,teo si da poturis sliku dukatijeve masine,,mesto tenerine,,, zajebi toooo i kazni se sas uzicke gedore,i ti i aca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E nemoz covek posteno ni da zajebe ovog majstora sa Moravu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...