Robin Hood 3967 Napisano Jul 7, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobih ovu sliku, možda će nekome da posluži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan A Super Tenera je verovatno troslojni??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 7, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, afrike to okrecu po dva i vishe puta sa jednim agregatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 7, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se pre nekog vremena, ali da napisem par reči Popadić je u pravu i veliko mu hvala. Da nije bilo dvojce braće STeneraša i jednog Afrikanca ne verujem da bih ikada izvalio u čemu je bio problem. Šumar, Popsy i Aćimo su taj deo tima, i hvala im na tome. Sreća u nesreći sa šrafom je što su ventili ionako bili za menjanje u nekoj budućnosti, ovako smo ubrzali proces. Afrika je pre puta prošla i kroz Aljine ruke tako da je bila utegnuta skroz za put. Da njih trojca nisu čačkali oko mog motora verovatno bih i dalje vozio na jednom cilindru nervirajući se I verovatno fotoreportaže ne bi ni bilo. Bando, hvala svima još jednom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 8, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vlado, jes kupiJo afriku? Jok....što bi? Pa da ostvaris i ti svoje decacke snove pa da zakljucamo temu kako dolikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan vlado, jes kupiJo afriku? Jok....što bi? Pa da ostvaris i ti svoje decacke snove pa da zakljucamo temu kako dolikuje Ako bas hoces da mi ostvarish decacke snove ..."doteraj" mi Samanthu Fox.... a ne neku bedeviju od Afrike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 9, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, ti bas volis raspade... Prvo ST, pa sada bi Samantu Fox koja verovatno ima 70 godina sada... c, c, c... Brinem se za tebe, navrati do moje vikendice da se odmoris malo, prijace ti svez vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan vockice..sedi jedan ....vidi se da si afrikanac prica je o decackim snovima. a ne o vlaznim snovima ...... kada sam ja bio decak...to je bila Samantha Fox..... nisam tada mogao da sanjam ove danasnje....nisu se jos ni rodile jbga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ZAKLJUCAVAJTE temu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 17, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta, prodao si bedeviju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio Vlada nikad nije imao Afrku, kako da je proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Jul 17, 2014 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da do 1000. strane nece ostati ni jedna citava afrika a mozda ni tenera tako da zakljucavajte dok je vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo....do 1000 strane , ni mi necemo zivi ostati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan od kako spomenu neko 25. godisnjicu i pomen ST tema totalo zamrla bas kao i tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 18, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne se sekiras ti nista za godisnjicu Super Tenere..... vodi ti racuna tamo sa Lijanom za 23 i 24 . avgust ..spremajte Dojkince za lude endurase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim proslavice se Pirot sa Dojkincima Organizujte se i zovite, BOPK i ja cekamo kao zapete puste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 18, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ne sekirajte... sve ide po planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis kad vas STguru kaze da se na sekirate onda nama problema ako nista tvrda rakija ovci sir i klaker i opet nema problema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim proslavice se Pirot sa Dojkincima Organizujte se i zovite, BOPK i ja cekamo kao zapete puste ajde vas dvojica zapetih da idemo u napad na goliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 18, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim proslavice se Pirot sa Dojkincima Organizujte se i zovite, BOPK i ja cekamo kao zapete puste ajde vas dvojica zapetih da idemo u napad na goliju naravno :takoje: a evo i malo štiva da budemo u duhu teme https://www.youtube.com/watch?v=4ha70KDAEUk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim proslavice se Pirot sa Dojkincima Organizujte se i zovite, BOPK i ja cekamo kao zapete puste ajde vas dvojica zapetih da idemo u napad na goliju Samo ponesite klaker u dovoljnim kolicinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan a evo i malo štiva da budemo u duhu teme https://www.youtube.com/watch?v=4ha70KDAEUk [/quo dvadeset tenerasa u coporu kad jedan stane da ostali mogu da guraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim proslavice se Pirot sa Dojkincima Organizujte se i zovite, BOPK i ja cekamo kao zapete puste ajde vas dvojica zapetih da idemo u napad na goliju Samo ponesite klaker u dovoljnim kolicinama od mena za drusto bude makar jedan karton ako bude bilo mesta potrpacu i vise i malo vatrene vodice za ispiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...