Rolle2010 480 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu spontano pocela da gore, sve je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 7, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada i Arsa nemaju pišu.. i OO im se na povetarcu njišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bez'te bre od mene...ugursuzi jedni ...ovde se samo trazi povod..... 25 godina STenere je lep povod, ali tu je i moj 40-i rodjendan , pa druga subota Jula ili 20-i dan septembra .... sve su to bitni datumi do q.ca. Siguran sam da medju nama nema nikog , ko ne bi voleo da prisustvuje jednom ovakvom dogadjaju (ne mesajte Kotlinu i AT vs ST)... jbga ja sam ocekivao zezanciju i bio sam spreman na to u ovoj temi, kao i uvek.. , ali Arso nije ..... tako da ne treba zameriti coveku. Moja je greska sto sam izabrao ovu temu za dogovor oko datuma, misleci da nas ovde ipak ima najvise.... evo stidim se , a.. jel dosta. Sada ce umesto jedne ozbiljne organizacije , biti jedno jagnje i jedno prase na raznju kod mene na ranchu u cast 25godina STenere, a afrikanci ce morati da se fotkaju sa osmehom pored STenere za upliv ....i naravno svi su pozvani. A datum ? :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlada i Arsa nemaju pišu.. i OO im se na povetarcu njišu Evo...sta sam doziveo...da me i ovaj "kusur od STenerasa" zajebava :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 7, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kao sto kepo rece, presecite i recite datum kad! A mi ostali cemo da se potrudimo da bas tad imam obaveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ^jes da nisam jos potpuni STeneras ali slazem se sa predlogom... Samo da bude posle 27og maja, tad mi je, konacno, polaganje za A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan kao sto kepo rece, presecite i recite datum kad! A mi ostali cemo da se potrudimo da bas tad imam obaveze Cekaj me, ja cu sigurno doci; samo me cekaj duuugoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 7, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan reci datum pa da se uglavimo i mi sa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan reci datum pa da se uglavimo i mi sa POPSY pa ti si ziv ja mislio da te ubi KLAKER od KARANFILA iz Krupac odredite datum od mene klaker i domaca radzaza upliv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 8, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan reci datum pa da se uglavimo i mi sa POPSY pa ti si ziv ja mislio da te ubi KLAKER od KARANFILA iz Krupac odredite datum od mene klaker i domaca radzaza upliv Ma ziv sam, nego me sjebao fudbal... ne pitaj nista ... a sto se tice klakera i Pirotskog kacamaka... pa to mora da se ponovi... za neupucene, ovo je Pirotski kacamak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 8, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Evo nam ga Herr Flick! Evo ja dajem predlog za mesec a vi se dogovorite oko datuma - jul! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan za neupucene, ovo je Pirotski kacamak Ja predlazem mesto - Pirot! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 8, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 4 jul je Enguro.. pa da prođe neki vikend.. i recimo da bude 26-tog jula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 4 jul je Enguro.. pa da prođe neki vikend.. i recimo da bude 26-tog jula? Ovo si izvukao iz svog teftera..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 8, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se vrtite ko afrikanac oko ajvara Hteo si datum..eto ti datum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 8, 2014 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se vrtite ko afrikanac oko ajvara ... Prijatno Afrikanac..! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 8, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre, sad videh, ne dirajte mi Arsu sve cu da vas obrisem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Maj 8, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Briši!...Ahahaha...Briši!.... Ahahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, možete li mi pomoći oko predloga za sledeći motor. ST ili AT? . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi nema pomoći, nisi ni za TA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan reci datum pa da se uglavimo i mi sa POPSY pa ti si ziv ja mislio da te ubi KLAKER od KARANFILA iz Krupac odredite datum od mene klaker i domaca radzaza upliv Ma ziv sam, nego me sjebao fudbal... ne pitaj nista ... a sto se tice klakera i Pirotskog kacamaka... pa to mora da se ponovi... za neupucene, ovo je Pirotski kacamak samo izvolte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi nema pomoći, nisi ni za TA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan za neupucene, ovo je Pirotski kacamak Ja predlazem mesto - Pirot! U POTPUNOSTI SE SLAZEM S TOBOMA PRE KACAMAKA MOZE I JANJE DA OBRNEMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bre, samo na mesishte mislite.... a sta ce nasi drugari , sto jedu samo sveze voce i povrce...eventualno ribu U stvari, njih necemo ni da vodimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, možete li mi pomoći oko predloga za sledeći motor. ST ili AT? . . . Vidi ga provokator...... Cedo, mislim da je za tebe , najbolje i najbezbednije , da kupis auto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...