gosa 553 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Piroćanac, ti si neki poznavalac ST-a.... kad znaš koja vredi . Video je uzivo!!! A i znam kako je odrzava.... Nema greske. Za vikend je moto skup u Pirotu pa cu i da je uzjasem!!! samo,,pazi ako ti se svidi,,brzo ces kupiti jednu,,obicno ko je proba,,zaljubi se... Vi ste cini mi se prvo hvalili Afriku a sad je kudite..... Da se niste vi zaljubilii mozda???? jesam,prvo sam mislio da je ta taraba dobra,, kad ono... e kad probah st,,zaljubih se odma... nego..ti ono bese patis neke muke sa strujom..da ti posaljem nekog elektricara ili kofu struje,upakovacu posalji onda tenerasima i litar kompresije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko AT za prodaju , hocu da kupim sinovcu ( napunio je u Junu 3 godine)...skupili smo svih 200 evra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko AT za prodaju , hocu da kupim sinovcu ( napunio je u Junu 3 godine)...skupili smo svih 200 evra . pitaj kopljasa za neki deo, ne morate za pocetak baš celu da kupite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 13, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko AT za prodaju , hocu da kupim sinovcu ( napunio je u Junu 3 godine)...skupili smo svih 200 evra . Gutas nule prijatelju,.. Jos deset godina da stedite pa cete napabirciti valjda jednu. A za sada imate za centralni stender bez jedne noge :lol: Uostalom da je za vreme Galileja bio referendum, zemlja bi jos uvek bila ploca!!! Dzabe glasate,dzabe se koprcate... ... Neumoljivo trziste sirom sveta vas demantuje..... Evo covek ode za Rusiju... a vi sa vasim vrsalicama prokuvali bi kod Bubanj Potoka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jes vala, ne moramo ni toliko da se otvorimo...sigurno ima neka jeftinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko AT za prodaju , hocu da kupim sinovcu ( napunio je u Junu 3 godine)...skupili smo svih 200 evra . Gutas nule prijatelju,.. Jos deset godina da stedite pa cete napabirciti valjda jednu. A za sada imate za centralni stender bez jedne noge :lol: Uostalom da je za vreme Galileja bio referendum, zemlja bi jos uvek bila ploca!!! Dzabe glasate,dzabe se koprcate... ... Neumoljivo trziste sirom sveta vas demantuje..... Evo covek ode za Rusiju... a vi sa vasim vrsalicama prokuvali bi kod Bubanj Potoka.... Vlado nije mislio na AT - Afriku twin nego na ATV mini moto za djecu jer ljepo je napisao da mu treba za sinovca od tri godina starosti. ako misliš na ona dva zadnja koji su krenuli zar nije bilo nekih kvarova? onaj treci što bi oko svjeta Pericamali ili je odustao ili još vari amortizere na Afriku pa sad ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 14, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan At vs ST na internacionalnom nivou!!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 14, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se umešamo i prenesemo zarazu, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 14, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko AT za prodaju , hocu da kupim sinovcu ( napunio je u Junu 3 godine)...skupili smo svih 200 evra . Gutas nule prijatelju,.. Jos deset godina da stedite pa cete napabirciti valjda jednu. A za sada imate za centralni stender bez jedne noge :lol: Uostalom da je za vreme Galileja bio referendum, zemlja bi jos uvek bila ploca!!! Dzabe glasate,dzabe se koprcate... ... Neumoljivo trziste sirom sveta vas demantuje..... Evo covek ode za Rusiju... a vi sa vasim vrsalicama prokuvali bi kod Bubanj Potoka.... ja mislim da je krenuo tenerom,,da bi se udobnije vozio,,,i brze stigao...:nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 826 Napisano Jul 14, 2012 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ajde jedan covek sa foruma se nakanio da ode za Rusiju i sad ce da pucaju uzdizanja Paprike P.S. kad ga vec koristite u PR svrhe skupite pare i castite coveka sa udobnijim sedistem kod Bobana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da je kasno za Bobana.. sad možda da mu šaljemo ovako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jes jes, evo forumi prste od putopisa tenerasa, uglavnom do 1000km, onda jbg moraju da rade preventivni remont svih delova... jednog dana cete i vi mozda imati motor pa cete moci da putujete, ne tugujte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ajde jedan covek sa foruma se nakanio da ode za Rusiju i sad ce da pucaju uzdizanja Paprike P.S. kad ga vec koristite u PR svrhe skupite pare i castite coveka sa udobnijim sedistem kod Bobana Grešiš sinko, ggrešiš, ja sam upoznao trojicu do sada koji su se odvažili na tako nešto i četvrti se sprema put Afrike da krene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 826 Napisano Jul 15, 2012 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jes jes, evo forumi prste od putopisa tenerasa, uglavnom do 1000km, onda jbg moraju da rade preventivni remont svih delova... jednog dana cete i vi mozda imati motor pa cete moci da putujete, ne tugujte! Bolje i preventivni remont svih delova nego zamena svih delova.. Nije ni cudo sto su oglasi puni Afrika starih 15+ godina sa cenom od 3k evra i naglaskom na "motor kao nov" (sto prakticno dva puta u sezoni i jesu) Ajde,ajde jedan covek sa foruma se nakanio da ode za Rusiju i sad ce da pucaju uzdizanja Paprike P.S. kad ga vec koristite u PR svrhe skupite pare i castite coveka sa udobnijim sedistem kod Bobana Grešiš sinko, ggrešiš, ja sam upoznao trojicu do sada koji su se odvažili na tako nešto i četvrti se sprema put Afrike da krene. Gresim,odlika mladosti,no ima vremena upoznacu i ja takve ljude Jedan je vec prevalio put Afrike,stigao je laganica,bez kvarova i problema uz minimalne troskove. Ah da,isao je aviJonom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje zamena svih delova posle 200 000km nego remont svih delova posle svakih 1000km.... al to je za tenerase visa matematika, da znaju nesto ne bi vozili te kante... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje zamena svih delova posle 200 000km nego remont svih delova posle svakih 1000km.... al to je za tenerase visa matematika, da znaju nesto ne bi vozili te kante... mislis bolje zamena svih delova kao prodaja motora ili kao zamena :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena i promena.. i namena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 15, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jes jes, evo forumi prste od putopisa tenerasa, uglavnom do 1000km, onda jbg moraju da rade preventivni remont svih delova... jednog dana cete i vi mozda imati motor pa cete moci da putujete, ne tugujte! Bolje i preventivni remont svih delova nego zamena svih delova.. Nije ni cudo sto su oglasi puni Afrika starih 15+ godina sa cenom od 3k evra i naglaskom na "motor kao nov" (sto prakticno dva puta u sezoni i jesu) Ajde,ajde jedan covek sa foruma se nakanio da ode za Rusiju i sad ce da pucaju uzdizanja Paprike P.S. kad ga vec koristite u PR svrhe skupite pare i castite coveka sa udobnijim sedistem kod Bobana Grešiš sinko, ggrešiš, ja sam upoznao trojicu do sada koji su se odvažili na tako nešto i četvrti se sprema put Afrike da krene. Gresim,odlika mladosti,no ima vremena upoznacu i ja takve ljude Jedan je vec prevalio put Afrike,stigao je laganica,bez kvarova i problema uz minimalne troskove. Ah da,isao je aviJonom Jeli Thaedass a sta ti ono bese vozish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan NIKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gošo brate, to će kad poraste, za sada vozi "NIIKE" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje zamena svih delova posle 200 000km nego remont svih delova posle svakih 1000km.... al to je za tenerase visa matematika, da znaju nesto ne bi vozili te kante... mislis bolje zamena svih delova kao prodaja motora ili kao zamena :P :P da, al nikako za teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 15, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aj bre tisina tamo,,vidi se kolko su udobne te vase rage,,na pola puta gde god da krenu sta rade afrikanci...zale se na bol u guzici doduse,,i nije ta raga predvidjena za duzu voznju od sat dva...ili je taj bol od inuguracije u sektu..nemam pojma...i ne zelim da znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj bre tisina tamo,,vidi se kolko su udobne te vase rage,,na pola puta gde god da krenu sta rade afrikanci...zale se na bol u guzici doduse,,i nije ta raga predvidjena za duzu voznju od sat dva...ili je taj bol od inuguracije u sektu..nemam pojma...i ne zelim da znam... rugala se koza ovci da joj se vidi dupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimy 0 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan afrika te prati dok si živ glas za afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 826 Napisano Jul 15, 2012 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje zamena svih delova posle 200 000km nego remont svih delova posle svakih 1000km.... al to je za tenerase visa matematika, da znaju nesto ne bi vozili te kante... Jos reci da planiras BMW-a pa da znam dijagnozu Jeli Thaedass a sta ti ono bese vozish? Pucas nisko,a ja na malo - Suzuki RG80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...