VladaSD 2364 Napisano Jun 7, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako si im rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 7, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je tetka, mislio sam da je do motora! more do motora nije sigurno, imali ste pokaznu vežbu sa mojim na par momenata ( "put kojim se ređe ide" generale ) Imao čovek obaveze pa otišao... inače što se mog motora tiče i bez ležajeva je sišao do check pointa (doduše puuuuuuuuuuuno hvala bratu Voji (Aćimo-u)), bez kojekakvih kamiona i ostalih vozila podrške :D Pa da sam imao zdrave ležajeve pa tek me onda ne bi videli :P ...a onda je MrMoT zamotao cokoladu!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem Voja mi "kvari" prosek... taman sam teo da vam kažem "džaba bilo krampona i čuda..." međutim i Voja i ja prođosmo svuda sa upolovačenim Hajdi gumama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 7, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem Voja mi "kvari" prosek... taman sam teo da vam kažem "džaba bilo krampona i čuda..." međutim i Voja i ja prođosmo svuda sa upolovačenim Hajdi gumama ... Ti uvek stignes jer imas jednog ili dvojcu vodonosa, a da si ostao sam sa konzervom verovatno bi danas imali mesanca Popsya sa meDJedom!!! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 7, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vlado, dokle god se vozis sa devojcicama, nemas pravo glasa! Ne beri brige popsi, dok su braca afrikanci tu, za tebe nema zime! Oni su uvek ispravni da mogu da te ili slepaju ili da leraju pored tebe dok ti se STenera raspada!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta fala, prodaj lominu i da me vodiš na ćePi. Ionako ne bi imali dovoljno za klopu. Šalu na stranu, jako sam iznenađen izdržljivošću pojedinih delova na Teneri. Trdoglavo to na gazdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se šuška da će Mikka i Popsy da trguju?? Sve mi se čini da Mikka ne kupuje teneru.... dakle, Popsy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan inače što se mog motora tiče i bez ležajeva je sišao do check pointa (doduše puuuuuuuuuuuno hvala bratu Voji (Aćimo-u)), bez kojekakvih kamiona i ostalih vozila podrške :D Druze Popsy, jel vo nesto na moj racun? Tj. jel se odnosi na moja vozila koja su bila u pratnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, poznaješ ga duže od mene, prema tome znaš šta je mislio. Kao neko ko je bio na licinom mestu kada mu je ponuđeno da potpiše kapitulaciju kao jedini teneraš u grupi od strane vozača RD03,RD04,RD07 I RD07a, KATEGORIČNO JE ODBIO POMOĆ KAMIONA IZ PRATEĆEG TIMA. Šta više, odbio je da preda teneru lakšem kolezi da je pretera do Prijepolja. Bilo kako bilo, ipak je pobedio jer je to veče lominu opravio vedar duh i pozitivna energija. Dobro sad, opravili smo još i neke, ali je poenta bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moja STara, ljubim joj cilindre , ništa nije kriva, al je i ona dala danak mojoj nepripremljnosti. Neka si se ti nama pojavio i poboljšao atmosferu. Ipak mislim, da ako i dalje želiš da se lomiš sa nama posle svega, trebalo bi da je spustiš. Odma posle toga, izvrši proveru prtljaga, šta si sve koristio u onih par dana, ostalo ti ne treba. Vlajka razumem, nosio je sve duplo, ali ti ga brate natovari više od Ijana svetskog putnika. Do sledećeg viđanja si naš, video sam da prespajaš na masu očima. Ajd u zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, poznaješ ga duže od mene, prema tome znaš šta je mislio. Da je malo vise mislio nebi doveo sebe i ostale u tu situaciju. A na sve to jos skupio hrabrosti da me onako u sali isproziva. Taj kamion nije bio namenjen da se lomata po brdima i skuplja motore, vec da vuce prtljag i alat za servisiranje u kampu. Vitara je bila zaduzena da u slucaju povrede ako nemamo nista blizu od vozila, dodje i odveze povredjenog. Hitman je 5 puta ponovio i boldovao bitnu stvar bez koje se ne krece na put. Popsyju je bilo ponudjeno u četvrtak veče da zamenimo ležajeve, koje bi mu obezbedio u Kosjericu. Odbio je. Popsyiju je bilo ponudjeno u petak veče da mu ljudi kupe lezajeve u Uzicu, jer su vec isli u nabavku istih. Odbio je. Sutradan je očekivano zakovao točak, uskratio je sebi i ostalima jedan od najlepsih delova voznje, i zvao Dalibora da sa kamionom od 4 tone dodje po njega u pm. i vozi ga u kamp. Ne očekuje Kepo nikakvo postovanje jer sve sto radi radi iz ljubavi prema tome. Al nemoj me jebat u zdrav mozak! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo pod hitno da izađeš iz kuće sedneš na motor i ostatak odmora provedeš u Rumuniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi te brat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy odbijač odbija saradnju.. Samo dal će da odbije onu ponudu? p.s. oće bagra afička da skupi pare i baci lominu na lomaču.. uz kolektivan orgazam, ratne pokliče i štatijaznam još koje bantu rituale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 7, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popsy odbijač odbija saradnju.. Samo dal će da odbije onu ponudu? p.s. oće bagra afička da skupi pare i baci lominu na lomaču.. uz kolektivan orgazam, ratne pokliče i štatijaznam još koje bantu rituale.. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. oće bagra afička da skupi pare i baci lominu na lomaču.. uz kolektivan orgazam, ratne pokliče i štatijaznam još koje bantu rituale.. Skupljam ja ovde sve afričke recepte za ritual, ništa se ne boj... Gde ćeš naći tačniji afrički recept nego u Africi? A konačno da je i jedan teneraš priznao da je lomina ništa drugo do.... LOMINA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 7, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan p.s. oće bagra afička da skupi pare i baci lominu na lomaču.. Ljudi 702 strane sektijašenja! Ne bi me čudilo da se svi kolektivno samozapalite na koncu. Popsy-ja mi ne dirajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 7, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popsy odbijač odbija saradnju.. Samo dal će da odbije onu ponudu? p.s. oće bagra afička da skupi pare i baci lominu na lomaču.. uz kolektivan orgazam, ratne pokliče i štatijaznam još koje bantu rituale.. Toliko para ne mora da se skuplja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan inače što se mog motora tiče i bez ležajeva je sišao do check pointa (doduše puuuuuuuuuuuno hvala bratu Voji (Aćimo-u)), bez kojekakvih kamiona i ostalih vozila podrške :D Druze Popsy, jel vo nesto na moj racun? Tj. jel se odnosi na moja vozila koja su bila u pratnji? Ne ni slučajno, tebi puno hvala za kompletnu organizaciju i cimanje oko svega i trpljenja nas raznijeh. Istina je sve što si rekao da sam imao mogućnost da promenim ležajeve al ja loše procenih (po tudjim savetima da će izdržati, oće nekom drugom a meni naravno ne). Jbg neke stvari nauči na lakši način a neki na sopstvenom iskustvu... ako je za pohvalu menjam sve ležajeve u motoru (otišli ne otišli ) Jedino ne znam ko se žalio da nije mogao da se vozi zbog mog lager-defekta jel sam odma govorio da nastave dalje a da cu se ja spustiti do Prijepolja (ko me ##be kad nisam slušao iskusnije,a zdrav, prav a još i nizbrdica do Prijepolja) a cela akcija dok sam sišao do dole je trajala oko pola sata ... bilo je još dobrih dva i po sata dana za vožnju. Ne znam kako drugima ali ovo je meni bila do sada najbolja enduro vožnja do sada i što se terena tiče a i organizacije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, nemoj reći da te je OPET izdala štenera? C,c,c,c,c..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 7, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Popsi hold on...penzosi uzeli afrike jer im velik gas sa stenerama...jbg tesko tele od 250 kila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 7, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsi hold on...penzosi uzeli afrike jer im velik gas sa stenerama...jbg tesko tele od 250 kila.. Vidim u tvom potpisu neki R .. Tako da pravo ravnopravnog glasa josh uvek nemash Popsyju se mora odati priznanje da je ipak lud koliko smo i mislili .. ali da je i dalje slep pored ociju, tu dileme nema ... :P Kepo, poznaješ ga duže od mene, prema tome znaš šta je mislio. Da je malo vise mislio nebi doveo sebe i ostale u tu situaciju. A na sve to jos skupio hrabrosti da me onako u sali isproziva. Taj kamion nije bio namenjen da se lomata po brdima i skuplja motore, vec da vuce prtljag i alat za servisiranje u kampu. Vitara je bila zaduzena da u slucaju povrede ako nemamo nista blizu od vozila, dodje i odveze povredjenog. Hitman je 5 puta ponovio i boldovao bitnu stvar bez koje se ne krece na put. Popsyju je bilo ponudjeno u četvrtak veče da zamenimo ležajeve, koje bi mu obezbedio u Kosjericu. Odbio je. Popsyiju je bilo ponudjeno u petak veče da mu ljudi kupe lezajeve u Uzicu, jer su vec isli u nabavku istih. Odbio je. Sutradan je očekivano zakovao točak, uskratio je sebi i ostalima jedan od najlepsih delova voznje, i zvao Dalibora da sa kamionom od 4 tone dodje po njega u pm. i vozi ga u kamp. Ne očekuje Kepo nikakvo postovanje jer sve sto radi radi iz ljubavi prema tome. Al nemoj me jebat u zdrav mozak! Ajde Popsy priznaj :D http://www.youtube.com/watch?v=zW-ZqutogB4 Opushteno Kepo, da se nije to desilo, ne bi imali vishe gde da ih deremo .. Ovako cemo morati opet (josh jednom) da ih drapamo po Jadovniku i Pesteru jbga :D P.S. e, da, ja sledeci put nosim flajku 2 litre za osakacenu ekipu bez jednog cilindra .. lepo oni skakucu tu pored nas .. dok ima goriva .. :D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popseto ne moze da naljuti, samo moze da iznervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Popseto ne moze da naljuti, samo moze da iznervira. AMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...