vlajko 2670 Napisano Maj 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sanacija toga je koštala 2 piva Ne moram na prinudni rad zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan E naš Jager.. A sve se to ne bi desilo da si odmah uzeo ST Ne bi dizao kredit koji verovatno još otplaćuješ, ne bi pauzirao pola sezone zbog redovnog remonta.. I posle prodaje levog, a zatim i desnog bubrega.. pečalba kod čamugana i dužničko ropstvo naredne 3 generacije malih i velikih Jagera Pa vi sad kupite papriku ako smete, pametni se uče na tuđim greškama vlajane, nemoj me vuci za jezik! procurila je mala tajna, vezano za neku "Super" Teneru i ja sam to cuo. ST 1200 by Jager. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 10, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam to cuo. ST 1200 by Jager. A baš .... to nekako ne dolazi u obzir. Tolike pare nemam, a i da imam, sigurno ne bih kupio super tarabu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sanacija toga je koštala 2 piva ma nije bitno koliko je kostala, vec nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 11, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je Vlajko, da spremiš vazelin Kepo, o čemu se to radi, aj' šapni mi... možeš i ovde u temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Šapnuću ti ja preko skajpa Nego kangrbaši a i ostali.. ajmo sutra da istražujemo okolinu Beograda http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81056-off-road-za-svaki-dan/ okupljanje nedelja 10h Glinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 21, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja jednom STenerasu da cu da nosim moto pantalone na krpanje, kaze on da ponesem i njegove... Stignem kod krojaca, pokazem sta treba da se uradi na mojima, uzima zena ST pantalone, kad ono iz njih ispadaju srafovi na sve strane!!!! Kaze gospodja:" Kakav li to motor vozi drug kad su mu dzepovi puni srafova!?!??!!!!" :D Ja se zacenuo!!! :lol: :lol: 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vozi.... TAKAV! :D :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 24, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da,da verovatno je i na srafovima pisalo ST .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 24, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da,da verovatno je i na srafovima pisalo ST .. Te je odavno pogubio!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogubio, nego kako.... Evo šta kažu strendžeri: http://forums.atvconnection.com/yamaha/252968-poor-quality-cheap-ass-crap.html#post2184195 :D :D :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo cu vam reci da su pali Ludi Džajaveci.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 26, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo cu vam reci da su pali Ludi Džajaveci.... :D Jel to da mozesh da svirash kad ostanesh negde iza u sumi? Da te ne ostavimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre bih rekao da je za varijantu, bip, bip, skloni se da prodjem kad sam vec brzi :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 26, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislish .. pre bih rekao da je za varijantu, bip, bip, skloni se da prodjem nemam konice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislish .. pre bih rekao da je za varijantu, bip, bip, skloni se da prodjem nemam konice kad čujete Čajavce, nemojte se uplašiti, samo zadržite postojeću putanju... nećete nista osetiti, samo će te videti oblak prašine koji proleće pored vas :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislish .. pre bih rekao da je za varijantu, bip, bip, skloni se da prodjem nemam konice kad čujete Čajavce, nemojte se uplašiti, samo zadržite postojeću putanju... nećete nista osetiti, samo će te videti oblak prašine koji proleće pored vas :D :D Mislis oblak dima koji ne moze da se zaustavi ako napravite pauzi na nizbrdici?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 30, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.offroad-bulgaria.com/OffmediaRadio/player.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis oblak dima koji ne moze da se zaustavi ako napravite pauzi na nizbrdici?! videcemo mi dal boj biju čepovi il ludi džajavci :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 30, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislis oblak dima koji ne moze da se zaustavi ako napravite pauzi na nizbrdici?! videcemo mi dal boj biju čepovi il ludi džajavci :D Boj biju zdravi i celi motori, pa sad dal` se ti pronalazish u toj kategoriji ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislis oblak dima koji ne moze da se zaustavi ako napravite pauzi na nizbrdici?! videcemo mi dal boj biju čepovi il ludi džajavci :D Boj biju zdravi i celi motori, pa sad dal` se ti pronalazish u toj kategoriji ne znam Sad ce on onu sa oruzjem i srcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan suština iznad forme ako se mackanje krpicam i pranje motora na 3 sata racuna kao odrzavanjem onda ja moj ne odrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeste.. od zadnjeg pranja motora crčede mi svirena ustvari 2 kineske..promukle načisto, više se migavac čuo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 31, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, pa ne vozimo R-ove da ih treba lickati.... Kakav je to enduro motor koji je opran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...