rusic 261 Napisano Decembar 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ST sa tdmovim agregatom, TTovim vilama i KTMovim zadnjim delom i plastikama koji je težak 165kg i ima 86konja :P zdravo popsi, ja sam ktm super enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan tenerashi, nemojte mnogo da balite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 26, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Axem juce parkirana prelepa Super tenera pored tribina...nova zamislite.....i ko je prvi balavio na istu....Zex tako da jaka vam sekta kad vam clanovi balave na bolje motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan bite gur gur 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 26, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Nije to do motora....to je do loseg akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ST sa tdmovim agregatom, TTovim vilama i KTMovim zadnjim delom i plastikama koji je težak 165kg i ima 86konja :P zdravo popsi, ja sam ktm super enduro Odlično... i kako ono bše ide održavanje na KTM... mislim da se to ne bi kvarilo samo Goši (zato što menja dobre delove pre vremena) tenerashi, nemojte mnogo da balite samo dva pitanja : kolko tona je težak i jel i dalje ima 50tak konja? :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan popsy,ovo je africa adv, a imamo mi i laksi model super enduro. hoces da okacim slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan popsy,ovo je africa adv, a imamo mi i laksi model super enduro. hoces da okacim slike? Oću, al sa specifikacijom, kolko para, kolko kg & kolko konjskih snaga ; 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan ......A za te nule se ne sekirajte,sve su tu,sve su tu.Prijatno. Nema potrebe da im se pravdaš, ali stvarno Pa ako je njima misaona imenica koji kilometar preko 200.000, našim motorima je to normalno.... jeste i više, al ako računaš generalnu na 50.000 :P po toj njegovoj računici je prelazio 37.000 svake godine a to jedino ako je taksirao sa afrikom, a to bi već primetili s' obzirom da je iz Beograda Pa prijatelji moji,ja u auto,to jest gibanicu,sedam samo kada moram,vreme je nebitan faktor.A ako niste primecivali,do prosle godine,afriku u sari pusinjske oluje onda imate problem sa okicama.Ja vama iskreno zelim da i vasi ST budu bar upola kao AT. p.s. Moja AT je kupljena sa 50.000 a ja sam godisnje prelazio po 30.000.A tu kilomerazu prelaze mnogi bajkeri godisnje.Opusteno momci,volim i ja vas. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan petiljada evra, 150-160 kg, i 60 + konjica slike ne moguz sad da trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ......A za te nule se ne sekirajte,sve su tu,sve su tu.Prijatno. Nema potrebe da im se pravdaš, ali stvarno Pa ako je njima misaona imenica koji kilometar preko 200.000, našim motorima je to normalno.... jeste i više, al ako računaš generalnu na 50.000 :P po toj njegovoj računici je prelazio 37.000 svake godine a to jedino ako je taksirao sa afrikom, a to bi već primetili s' obzirom da je iz Beograda Pa prijatelji moji,ja u auto,to jest gibanicu,sedam samo kada moram,vreme je nebitan faktor.A ako niste primecivali,do prosle godine,afriku u sari pusinjske oluje onda imate problem sa okicama.Ja vama iskreno zelim da i vasi ST budu bar upola kao AT. p.s. Moja AT je kupljena sa 50.000 a ja sam godisnje prelazio po 30.000.A tu kilomerazu prelaze mnogi bajkeri godisnje.Opusteno momci,volim i ja vas. na šta to lici, ne mogu vizualizirati. boja pjeska na tockice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan popsy, recimo ova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Decembar 26, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Djunta vreti se, sve ti oprosteno! hahahahahahhahaah Dobro, dobro, častiću jer sam izašo iz troumlja. Koliko će da traje ova tema ko zna, nema kraja. Doći će vreme da neće imati šta da merite. PS. Ne uvlačite Đuntu u temu on je iz druge sekte. Pa trajaće dok ne ne stane ovih motora ili ...Ne smem kažem, ima me izofuju samo tako. A možda bude, "Đuntovini..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan aj kad smo krenuli sa slikama da se frljamo daj da vidim shta mozhe od tenere osim gvozhdje na kilo laka konjica: ralley: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 26, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A jesil ti bio skoro kod psihijtra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan na šta to lici, ne mogu vizualizirati. boja pjeska na tockice? evo slike da ne moras mnogo muciti svoju mastu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 26, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan @ Africanator Odlicna fora za boju Koliko te izasla folija sa rukama, ako nije tajna, i kod koga si radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 26, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo slike da ne moras mnogo muciti svoju mastu. Da, da, to je ta na koju sam balavio svaki put kada sam prao motor na OMV-u Pozdrav kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 26, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan koja je kanta ova afrika... moras da je prepravljas da bi isla i licila na nesto a teneru nemoras da pipnes,ide bez prepravki,lepa je nemoras ni da joj kupujes ta cuda od plastike.. africanator Postavljeno Danas, 11:37 AM Popsy, on 26 December 2011 - 02:02 AM, said: jager, on 26 December 2011 - 01:40 AM, said: africanator, on 26 December 2011 - 01:21 AM, said: ......A za te nule se ne sekirajte,sve su tu,sve su tu.Prijatno. Nema potrebe da im se pravdaš, ali stvarno Pa ako je njima misaona imenica koji kilometar preko 200.000, našim motorima je to normalno.... jeste i više, al ako računaš generalnu na 50.000 :P po toj njegovoj računici je prelazio 37.000 svake godine a to jedino ako je taksirao sa afrikom, a to bi već primetili s' obzirom da je iz Beograda Pa prijatelji moji,ja u auto,to jest gibanicu,sedam samo kada moram,vreme je nebitan faktor.A ako niste primecivali,do prosle godine,afriku u sari pusinjske oluje onda imate problem sa okicama.Ja vama iskreno zelim da i vasi ST budu bar upola kao AT. p.s. Moja AT je kupljena sa 50.000 a ja sam godisnje prelazio po 30.000.A tu kilomerazu prelaze mnogi bajkeri godisnje.Opusteno momci,volim i ja e bre,,pa kolko si se ti nagurao covece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan na šta to lici, ne mogu vizualizirati. boja pjeska na tockice? evo slike da ne moras mnogo muciti svoju mastu. to nije šara pustinjske oluje vec nešto što malo baca na maskirni dezen za pustinju. inace je logika da enduro i cross motori budu u drecavim bojama za lakše pronalaženje u šumskim i pustinjskim uvjetima ali poštujem ukuse kako se kome sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelji moji,ja u auto,to jest gibanicu,sedam samo kada moram,vreme je nebitan faktor.A ako niste primecivali,do prosle godine,afriku u sari pusinjske oluje onda imate problem sa okicama.Ja vama iskreno zelim da i vasi ST budu bar upola kao AT. p.s. Moja AT je kupljena sa 50.000 a ja sam godisnje prelazio po 30.000.A tu kilomerazu prelaze mnogi bajkeri godisnje.Opusteno momci,volim i ja vas. Svaka čast ako je tako eto imamo još jedan izuzetak koji potvrdjuje pravilo... do sada je Jager jedini Afrikanac koji je ubijao 30 velikih godišnje (bez nekih puteva na kraj sveta). Doduše to je pokazalo i svoj down side Ja sam nov i prelazim 20velikih godisnje (nema se para za vise, trenutno ) Da li voziš samo asfalt ili voliš i offroad... ako voliš i offroad, da te zovemo kada budemo imali ove naše mini vožnje, pa da se upoznamo kad upoznaš ljude, skapiraćeš da je ova tema jedna ogromna za#ebancija kkoja nam služi kao "izgovor" za zajedničke vožnje :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove fotke i odusevio sam se ! za samo 7-8000e moze da se napravi da motor stvarno izgleda lepo ... e sad druga je mana sto ne ide ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa jel si ikada video nekog da uzme stvrdnuto govno da iz njega iskleshe Davida?! ne, bre, uzece mermer i radice na njemu... afrika, jedna jedina... umrite od ljubomore :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa jel si ikada video nekog da uzme stvrdnuto govno da iz njega iskleshe Davida?! ne, bre, uzece mermer i radice na njemu... afrika, jedna jedina... umrite od ljubomore :D al je tebe neko za#ebao sa tvojim mermerom, šaren je u svim bojama :P Činjenica je da za afriku ima milion aftermarket plastika, čuda, #uda i da to zaista prelepo izgleda al sve to kad stavite i dalje imate problem sa agregatom jes dobar al nema snage... a za mnogo manje € vitamina sa STom se dobija mnogo više čak i popunjavanje snage nije problem (TDM850, 900...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sad ce moj komad da se zabeli, nemoj da brinesh a mozhe tjuning i na africi... ali jbg, pouzdanost agregata dolazi iz toga shto nije "na ivici"... malo manje konja, vishe krugova oko planete bez kvarova... zashto onaj matori englez ne putuje na teneri ako je tako dobra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...