hitman 355 Napisano Februar 19, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pricamo ovde o ozbiljnim stvarima http://www.techfresh.net/yamaha-player-pianos-get-songs-online/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A gitare im nisu ni za qrac. Isto k'o ni motori Re: New Yamaha 192 spruce and Yamaha 162 cedar comparison.by gpavone » Tuesday 11 May 2010, 23:45 pm Well, let me update my post, specifically on quality issues. After a few days, the tuning peg of the high E stopped working. Da ne bude da izmišljamo.. http://www.delcamp.us/viewtopic.php?t=49840&p=538947#p538975 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan oterali ste popsy-ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu, Hitmane, pa ono je bre ČUDO TEHNIKE! Yamaha’s Disklavier Grand piano can be hooked into the Disklavier Radio, an internet streaming service that can send MIDI files down the pipes of the piano storing them in the 80MB hard drive. They will even send accompaniment parts that can be heard through the piano’s speakers 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 19, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu, Hitmane, pa ono je bre ČUDO TEHNIKE! Ne znam samo kakav mu je ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 19, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu, Hitmane, pa ono je bre ČUDO TEHNIKE! Yamaha’s Disklavier Grand piano can be hooked into the Disklavier Radio, an internet streaming service that can send MIDI files down the pipes of the piano storing them in the 80MB hard drive. They will even send accompaniment parts that can be heard through the piano’s speakers Klavir je bulja, ima samo 80MB hard disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 19, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu, Hitmane, pa ono je bre ČUDO TEHNIKE! Ne znam samo kakav mu je ram Ja mislim da je ram ojacan na ovom modelu, a ima i odlicne tockice, ocas posla ga preguras iz sobe u sobu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne može čovek ni da ode da radi a da vi ne napravite pomamu... kad smo već kod klavira i violina da se podsetimo šta 'onda pravi i naravno offroad masina a vezano za kvalitet... i naravno jeftina prepravka od 30€ da se Afrika ne rasturi - kutija duck tapea :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e da Gošo, naleteo sam na još jedan dodatak koji bi mogao da turiš na afriku... ovaj "kljun" pa da liči na GSa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan e da Gošo, naleteo sam na još jedan dodatak koji bi mogao da turiš na afriku... ovaj "kljun" pa da liči na GSa maco mala, slike agregata mogu da budu od bilo kog motora, moraces vise da se potrudis :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nikakav problem :D http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=10422136&postcount=4012 http://singaporedream-rtw.blogspot.com/2009/07/bad-bad-bad.html :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nikakav problem :D http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=10422136&postcount=4012 http://singaporedream-rtw.blogspot.com/2009/07/bad-bad-bad.html :P znam, citao sam, lik je na putu oko sveta, zaboo mu motor u americi, oni vasi sa ramovima nisu mrdnuli dalje od kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso ovaj gore zahebo i tebe Ajde da nam objasnis cemu ti sluzi onaj lim koji si nabacio na izduvnu granu pre auspuha. Mislim na onaj iz touratack-a rupicast. Mislim da sam to video na tvom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se cuo sa jednim forumasem. Pitam ga sta radi- kaze evo me u garazi radimo jednu afriku Pa jbt vi to stalno nesto popravljate. Cak i da vam se afrike ne kvare dzaba vam kad nonstop nesto ceprkate oko njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso ovaj gore zahebo i tebe Ajde da nam objasnis cemu ti sluzi onaj lim koji si nabacio na izduvnu granu pre auspuha. Mislim na onaj iz touratack-a rupicast. Mislim da sam to video na tvom motoru. nije touratech nego ruggedroads, ako mislis na stitnik auspuha turio sam ga jer sam otopio pantalone na isti kada sam pokusavao da dohvatim rukavicu bez da sidjem sa motora , sada mogu da se kurcim i da dofacam stvari bez rizika da cu da sjebem pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi ramovi na tenerama što pucaju, sve je to precenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i molio bi da ne prozivate bez osnove, kolega je amater pocetnik, ja imam skoro sve od gorepomenutih firmi, on samo par detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovi ramovi na tenerama što pucaju, sve je to precenjeno. jel ko brembo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ko brembo na st. Usput, kao što bi Fi rekao, TUBE, precenjeno, lanac lančanici, precenjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ti Aćimo da se ne javljaš dok ne provozaš ono tvoje čudo, pošto još uvek ne znamo jel u voznom stanju... došla je kombijem i služi kao ogromni čiviluk... bar da imaš original retrovizore nego one neke :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kravu da mi diraš, ritnuće se pa će Vlajkova taraba da spadne sa klocni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ko brembo na st. Usput, kao što bi Fi rekao, TUBE, precenjeno, lanac lančanici, precenjeno... Super Tenera, 1000 eura... PRECENJENO! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitaću te ja u šumi šta je precenjeno a šta ne :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš valjda njih da cekas dok se dovukuju usput, bilo bi sramota. Alo puzevi utisite jer i sami znate ko je najbrzi i najjaci u sumi i van nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 20, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan mislim, tvrdim,,,,,da bi zavario ram od ST-a u pustinji , na grenlandu ili viseci sa plafona,sa bilo kojim aparatom....Znaci ne daj boze da mi se desi kvar na ramu prvi limar gde ima radionicu , moj ram bi bio ko iz radnje, Ako mOgu da varim reklame i aluminijum za velike gazde mogu i za drugare i sebe ramove,,,,,to je bzvze poredjenje, MEni se afrika svidja do bola ali ST je jeftinija,,,,ako prodam inace legendarnog zeku (zx11) mozda udjem u klub...a onda...krece home build mashinen,,sa sve rally dodacima, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...