Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste bre prolupali kao i vasi motori.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ST KOLUBARA XTZ 750 Će izađete u Insajder :P mi ne razmisljamo o politici, vec o putovanjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad će više ovo proleće, ovo stvarno više nema smisla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Februar 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da su vas bas razbili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da su vas bas razbili... Ko o čemu, Lale o bemveu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da su vas bas razbili... :lol: :lol: Lale care ti me uvek nasmeješ ... mada kad bolje razmislim, u pravu si... nas zimi kad je samo priča u toku, Afrosi nas redovno dobijaju "na priču" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Februar 1, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan vratite se u realnost sta nedostaje na ovoj fotografiji. Na prvi pogled sve je tu . Afrika ,zabrinuta lica vlasnika i posmatraca ,naravno tu je i neresiv problem za koji tesko ima resenja a tu je kao i uvek nesebicna pomoc na putu koju obezbedjuju s tenerasi tako sto su kupili gajbu jelena da bi i afrka mogla malo da predahne i na kraju dolazimo do odgovora sta nedostaje .Fale ST koji przne sadrzaj prevrnute gajbice i na ostavljaju nikog na putu bez pomoci makar on bio i afrikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.roof-of-africa.com/ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 1, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nesebicna pomoc na putu Ovo si dobro rekao, na putu! e tu lezi sustina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate utopljeno je.. Dogovorio sam se sa kepom, on meni dotera afrikom nemora 40, samo 5t ugalj i nek je nosi.. Ne da je utopljeno, nego si zajeb'o prijatelja sa foruma, sram te bilo! Kepo, ne daj se zajebati, ne vredi to ni kubik drva, a kamoli 5t uglja... :D :D :D :P :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Jaferu, koji si motor vozio posle copera?????? :P :P :P :P :P :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kolubaru bar u kotao mozes da podlozis, a sta cu sa tom kangrbom. Jedino na kilo kod gancija kod dodju po stare akumulatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 1, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jager je taj takozvani "motor" vozio nedelju dana i shvatio covek. A vama jebote lakse uterati nego objasniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 1, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da je ta Jagerova STenera imala papire vozio bi on nju dan danas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Video da mu je to prejako posle copera pa batalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jageru!!!! sta ja to cujem?? nema me tri dana i isplivaju razne cinjenice?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate utopljeno je.. Dogovorio sam se sa kepom, on meni dotera afrikom nemora 40, samo 5t ugalj i nek je nosi.. Ne da je utopljeno, nego si zajeb'o prijatelja sa foruma, sram te bilo! Kepo, ne daj se zajebati, ne vredi to ni kubik drva, a kamoli 5t uglja... :D :D :D :P :D :D Nije ga prevario, ionako Kepo juri neki motor za šumu, a sa Afrikom da bi išla kako treba bi morao da promeni sve sem rama i kormana :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da je situacija drugacija nikad ja ovaj motor ne bih menjao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Greota Gile da ga daš badava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno je to sto ga ne dajem badava, vec ga poklanjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Februar 2, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da ga poklanjas kad je poluispravan - eno u oglasu si napisao da ti ne rade kocnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da ga poklanjas kad je poluispravan - eno u oglasu si napisao da ti ne rade kocnice... :D :D :D Ma kad je bila nova, ni onda nije kočila kako treba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad je bila nova, ni onda nije kočila kako treba... I sta sam ja tu kriv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad je bila nova, ni onda nije kočila kako treba... I sta sam ja tu kriv? nisi nista, samo mucni malo glavom kad sledeci put budes kupovao ovog tipa motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan more bre afrikanci, ne moš čovek ni da se okrene a da vi ne krenete u grupisanje... u subotu +10 tako da ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...