gosa 553 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso aj napravi neki krug, opet si poceo sam sa sobom da diskutujes. Drugari Rumuni obecali da ce da nam se pridruze na okrsaju.. bez da podcenjujem, ali samo u rumuniji i moze da bude fan klub ST-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Molim? Švajcarska Italija Nemacka Spania Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de, manite se stranjskih fan klubova... Nego, braćo teneraši... ima li ko sličnu fotku SVOJE mašine ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E bas necemo Vi ste na prosloj Kepijadi imali ludog Poljaka.. Te i mi ove godine ocekujemo neke ludake iz susednih nam drzava p.s. Gosa ce ili biti u garazi ili na dalekom istoku.. tako da ga i ne ocekujemo na megdanu.. Tu de ga ocekujemo..tu ce i biti.. koji post ispod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre, nisi me razumeo I TREBA da bude što više stranaca! Ja razmišljam da zovem ove ludake iz Hungary AT kluba Mada, treba da napravimo par izvidnica, ipak.... Recimo jednu martovsku, pa dve-tri aprilske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre, nisi me razumeo I TREBA da bude što više stranaca! Ja razmišljam da zovem ove ludake iz Hungary AT kluba Mada, treba da napravimo par izvidnica, ipak.... Recimo jednu martovsku, pa dve-tri aprilske... slažem se u potpunosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ovi tvoji Popsy? daj link za forum.. i tamo treba da se izvidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte, mislim da cemo prvo ove godine u moj kraj. Aca sprema nesto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aloooo, bre, teneraši, što menjate temu?? Zimske slike?? NIKO?? Tako sam i mislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aloooo, bre, teneraši, što menjate temu?? Zimske slike?? NIKO?? Tako sam i mislio... e ti drugačiji se ne računaš... ti si izuzetak koji potvrđuje pravilo da afrike ne idu po kiši i po snegu :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, je reko' SVOJE slike A i ova nova Super Taraba je samo ostavljena napolju, prislonjena uz drvo nakon što je crkla i ispustila svoju plemenutu dušu. Taj sneg na njoj se vidi da je napad'o dok je stajala i čekala na šlep službu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se i clan AT kluba iz Rumunije. Ewo njegovog posta. Zdravo Gile, Ja zivim u Temisvaru, a mi ovde imamo grupu AT vozaca. Ako obavestite nas, kada i gde ce biti 2011 sastanak, mi cemo rado doci. Sve naibolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, je reko' SVOJE slike Mrzi me da kopam od prošle godine, imam ovu od pre par nedelja kada je padao sneg (to je ono kad sam oprao motor), stim što je ovo slikano u 18h a ja sam kuci krenuo u 21:30 kada je bilo kao i na tvom vraćanju sa dedamrazova :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema snega na ovoj fotki?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima ima, nego ti ne vidiš jel je tek opran motor... pitaj Nadalinu ako meni ne veruješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jager.. pa de si na njega udario.. Pa znas i sam da manijak ne silazi sa motora.. Nego Gile me brine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti sneg #"$"# te sneg :P nema prepreka za ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jager.. pa de si na njega udario.. Pa znas i sam da manijak ne silazi sa motora.. Nego Gile me brine... Iju, sto ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6109 Napisano Decembar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan oćemo i mi smajli :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ebli vas smajliji.. jos malo i nece nam trebati Vujaklija pod jastukom Gile..pa gde ce ti dusa? Oces sektu da nam napustis.. pa jos da djoras kangrbu za asfaltno sokocalo Pa sucim ces u Kotlinu Sine Gile..? Ako to uradis.. ne pojavljuj se u temi vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E a kopiranti su nevidjeni ovi afrosi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ebli vas smajliji.. jos malo i nece nam trebati Vujaklija pod jastukom Gile..pa gde ce ti dusa? Oces sektu da nam napustis.. pa jos da djoras kangrbu za asfaltno sokocalo Pa sucim ces u Kotlinu Sine Gile..? Ako to uradis.. ne pojavljuj se u temi vise Nije bitno su cim, vazno je ucestvovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti sneg #"$"# te sneg :P Aaaaaaaa, ova fotka je lepa, nema šta. Još samo da je tvoja štenera na njoj i onda bi mogla da se "prizna" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti sneg #"{:content:}quot;# te sneg :P Aaaaaaaa, ova fotka je lepa, nema šta. Još samo da je tvoja štenera na njoj i onda bi mogla da se "prizna" ... Nemoj da me nerviraš da se sada obučem i izteram kamilu na brdo da bi je slikao ... znaš da me ##be mobilni koji koristim kao fotoaparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...