kepo 4527 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovo je himna bre !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad kad se odvalimo od alkohola zapevamo nasu himnu.... samo tad znamo txt!!!! ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=_dTtVS6EaLY Imperija uzvraca udarac! Bravo care ;D kapiram da vas reci ne gadjaju jer ih ne razumete, znaci, mora da ste se prepoznali u onom guranju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koja sirovina ovaj Gosa... Jes cuo ti nekad za emociju? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Koja sirovina ovaj Gosa... Jes cuo ti nekad za emociju? ;D naravno da jesam, kada vas vidim na tim tarabama preplave me emocije- sazaljenje i tuga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan The name Ténéré comes from the Tuareg language, meaning "desert", in much the same way that the Arabic word for "desert", Sahara, came to be applied to the region as a whole. Iliti oda neprikosnovenom pustinjskom motoru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan The name Ténéré comes from the Tuareg language, meaning "desert", in much the same way that the Arabic word for "desert", Sahara, came to be applied to the region as a whole. Iliti oda neprikosnovenom pustinjskom motoru. ;D to pojasnjava zasto se ST slabo ili nikako ne koristi za voznju po sahari, hoce da ih lincuju zbog skrnavljenja jezika, i potpuno su u pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vas onda juri cela Afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa vas onda juri cela Afrika. mi smo dobrodosli u sve delove afrike, a vi? http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=535310&highlight=cape+town Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo dobrodosli u sve delove afrike, a vi? I oni. ;D http://rideforlife.super-tenere.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mi smo dobrodosli u sve delove afrike, a vi? I oni. ;D http://rideforlife.super-tenere.com/ ozbiljan je to put, samo su saharu zaobisli ;D ;D ;D i dugo su se zadrzali, celih 6 dana ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1445 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan mi smo dobrodosli u sve delove afrike, a vi? I oni. ;D http://rideforlife.super-tenere.com/ ozbiljan je to put, samo su saharu zaobisli ;D ;D ;D i dugo su se zadrzali, celih 6 dana ;D ;D ;D To su ljudi koji su izvuceni u nagradnoj igri. Zamisli da su stavili : srecni dobitnik nek se oprosti od porodice, posla, obaveza i zivota jedno godinu dana i nek dodje da mu damo teneru pa nek se vucara po africi do naredne godine ;D ;D E, Goso, kapiras to i ti nego kad ti odgovara ti logiku iskljucis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mi smo dobrodosli u sve delove afrike, a vi? I oni. ;D http://rideforlife.super-tenere.com/ ozbiljan je to put, samo su saharu zaobisli ;D ;D ;D i dugo su se zadrzali, celih 6 dana ;D ;D ;D To su ljudi koji su izvuceni u nagradnoj igri. Zamisli da su stavili : srecni dobitnik nek se oprosti od porodice, posla, obaveza i zivota jedno godinu dana i nek dodje da mu damo teneru pa nek se vucara po africi do naredne godine ;D ;D E, Goso, kapiras to i ti nego kad ti odgovara ti logiku iskljucis ;D nije bas tako, humanitarna organizacija koja je poklonila 5 motora zdravstvenim ustanovama, lep gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 6, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad kad se odvalimo od alkohola zapevamo nasu himnu.... samo tad znamo txt!!!! ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=_dTtVS6EaLY Imperija uzvraca udarac! Bravo care ;D kapiram da vas reci ne gadjaju jer ih ne razumete, znaci, mora da ste se prepoznali u onom guranju ;D mislim da reči idu: "ko me je za#ebo da kupim Afriku... pa sad guram je po pesku i patim se, a mogao sam [vokali] da kupiš Super Teneruuuuuu pa da se voziš ko čoveeeeeek [ / vokali] а sad guram, guram Afriku, a mogao sam... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad kad se odvalimo od alkohola zapevamo nasu himnu.... samo tad znamo txt!!!! ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=_dTtVS6EaLY Imperija uzvraca udarac! Bravo care ;D kapiram da vas reci ne gadjaju jer ih ne razumete, znaci, mora da ste se prepoznali u onom guranju ;D mislim da reči idu: "ko me je za#ebo da kupim Afriku... pa sad guram je po pesku i patim se, a mogao sam [vokali] da kupiš Super Teneruuuuuu pa da se voziš ko čoveeeeeek [ / vokali] а sad guram, guram Afriku, a mogao sam... ;D ;D ;D ;D ;D sigurno nisi ti to dobro razumeo, ona kuka sto su neki neumi zlouptrebili njihovu rec i nazvali ONO po njoj i njih je sada sramota, ni krive ni duzne i ljudi im se smeju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Goso ne izmisljaj bolje idi glancaj motor u garaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso ne izmisljaj bolje idi glancaj motor u garaze.. u tome i jeste osnovna razlika izmedju nas i vas, mi drzimo do higijene ;D jel ti sada jasno sto vas zene izbegavaju? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ali higijena ne drzi do vas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jao, izvini, zaboravio sam da vas to ne ineresuje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti bre, Goso, ni žene ih ne interesuju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok a ni devojke ne vole Super teneru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 6, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan lepa tenera... svidja mi se nijansa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Isto su godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 6, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ne bi valjalo da su isto godiste! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sto?! ??? Sta ces lepse i motor i devojce 21 godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...