bokilic 6100 Napisano Februar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na svim terenima sa super tenerom Tu krivinu je afrika prosla prije par minuta ;D sa krugom zaostatka ;D taman htedoh i to da dodam ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ko vam je rekao da je kruzna trka u pitanju? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan pa oko Kalemegdana naravno,ti ne znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti na Kalimegdanu okrenes pragnje, ja cu da ga vozim ;D. I dominiram, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti na Kalimegdanu okrenes pragnje, ja cu da ga vozim ;D. I dominiram, naravno pragnje se nevozi bre,ono se jede,,,nego dobro,,,oprosticemo ti ovaj put na neznanju,,,dacemo ti i ceo but da smazes,,, ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti na Kalimegdanu okrenes pragnje, ja cu da ga vozim ;D. I dominiram, naravno pragnje se nevozi bre,ono se jede,,,nego dobro,,,oprosticemo ti ovaj put na neznanju,,,dacemo ti i ceo but da smazes,,, ;D ;D ;D ;D 2 buta ili nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti na Kalimegdanu okrenes pragnje, ja cu da ga vozim ;D. I dominiram, naravno menjas afriku za dominatora , hmm pametan izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti na Kalimegdanu okrenes pragnje, ja cu da ga vozim ;D. I dominiram, naravno menjas afriku za dominatora , hmm pametan izbor Pokoreni ste i sa Domijem ;D. Ja to malo kao Rossi, da bude zanimljivije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan sto bi rekli neki: birds of a feather flock together! ST i AT ipak nisu u svemu za poredjenje u istoj klasi. cak i ja kao laik za ta dva motora to vidim... (ne bih dalje o tome, lupicu nesto,.. :D) a sad ja! uzmite KLE500! sa kojim direktnim konkurentom se moze porediti? dajte mi predlog i otvaram temu KLE versu(y)s the others!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se vi to domundjavate u mom odsustvu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se Neške ne brini, sve je pod kontrolom, samo ste vi Teneristi malo pukli... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se Neške ne brini, sve je pod kontrolom, samo ste vi Teneristi malo pukli... ;D ;D Nece biti da je tako! Vidis da se Kepi sva jagnjad razbezala kad su saznala sta im se sprema ;D ili u prevodu kad su Afrikanci videli sta im se sprema odjednom nema vise jagnjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesi Neskeeeee, kućo stara! Čoveče, pa ti nas zaboravio ;D ;D Za jagnjice se ne brini, bice sve kakao treba, čak i više. Kolega Pit je poručio i thc jagnjiće, kaze nikad nije probao pa ako mozemo da mu ispunimo zelju da ih utovimo na poseban nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesi Neskeeeee, kućo stara! Čoveče, pa ti nas zaboravio ;D ;D Za jagnjice se ne brini, bice sve kakao treba, čak i više. Kolega Pit je poručio i thc jagnjiće, kaze nikad nije probao pa ako mozemo da mu ispunimo zelju da ih utovimo na poseban nacin. Pa mislim ako moze.... to je isto kao ono samo sto nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vi cete na tom skupu da se tolko nagojite od pragnjadi da necete moci da vozite te cashe azdaje... U stvari tolko ce se nagojite da nece mocu ni da vas "povuku".... HAHAHAHA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, evo nadjoh pevacicu po tvom ukusu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, evo nadjoh pevacicu po tvom ukusu ;D DOOBRAAA.Ima Kepo da se obraduje kao malo dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu druze, oni dijele plijen bez nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A nama kao pobednicima ima ova da peva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUHH, kako bi je smazoooo! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUHH, kako bi je smazoooo! ;D ;D Koju, el onu gore? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUHH, kako bi je smazoooo! ;D ;D Koju, el onu gore? ;D ;D ;D ;D ;D Pa bucu naravno , a mi ce se borimo sa ovu mrsavu......kolko mozemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUHH, kako bi je smazoooo! ;D ;D Koju, el onu gore? ;D ;D ;D ;D ;D Ma jok tu, nego ovu ;D ;D Teneristima ostavljam da je oboje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Planina Povlen preko koje treba da se predje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a bre kepo,pa tu planinu i apn moz da predje,imal tu neki tezi teren,,il treba da se taj teren preore... :P :Pnego kepo jel poraste ta mitska zifotinja,jel ranis ti to.... :D p.s. iz one kacige mi dopiru neki cudni zvuci,,afrrrrrr afrrrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...