Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5720 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Evo i yamaha 

2007_XT660X_Color_Bright-Orange_tcm26-140311.jpg

Nego da ne off-ujem vise ako neko ima neku ideju za naljepnice valjalo bi...hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ono tamo ne znam kako bi nazvao, sigurno da nesto tako ruzno odavno nisam video........nemam pojma koje bi mu nalepnice legle ja bi prvo promenio boju......u svakom slucaju srecno sa nalepnicama

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

o ukusima nevredi raspravljati,,,,meni se bas svidja kombinacija boja,,,

ali 100 ljudi,,99razlicitih ukusa,,100 zena 200 sisa....

:) :) :) :) :)

ukusi su prica za sebe,ni meni se nesvidja dr ni kao motor ni po izgledu,al tebi se svidja,tako da,,,,svako ima svoj stil i ukus..

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Kolega imao bijelu pa bilo vrijeme farbanja i pita mene u koju boju.Te mu ja preporucim ovu kombinaciju.E sad mi treba vasa pomoc da predlozite neke naljepnice.Ja cu postaviti par slika pa vi malo to docarajte ako vas ne mrzi.poz

Mozda neshto ovako ?  ::)  Nisam samo siguran da li sam ubo dobar font ..  ;D

C6ZDi_34909847.jpg

braco sta bi ti meni predlozio? koje boje?

Ma dje da ti predlazem vidis da ovi sa afrikama cirkuzaju sa vama. ;D

A  i ja nasao dje da postavim slike  :D :D

Ide nova tema.

Hehe ovo je vec nesto , kad afrikanci  trazi sliku  ;D

Mislim shvatam ja vas i jedne i druge sto imate tristace da vam boja nemoze bas pomoci al bar farove mozete naci kod ciga  ;D

Evo kepo par kom a mislim da ces je vidjeti i uzivo na tim vasim okrsajima samo dok kolegu malo "izbirikam na kompjuter" :D :D

post-2592-12879067969352_thumb.jpg

post-2592-12879067969916_thumb.jpg

post-2592-12879067970963_thumb.jpg

post-2592-12879067971335_thumb.jpg

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Evo kepo par kom a mislim da ces je vidjeti i uzivo na tim vasim okrsajima samo dok kolegu malo "izbirikam na kompjuter" :D :D

i za tebe imamo lepu poslasticu  ;)

tako da drugaru pravi drustvo i dodji sa novom testerom

Juuuu nasta ovo lici???? jel ti mozda Kineski KTM??????????????????

hahahaha pao sam sa stolice od smeha......Hitmane svaka ti cast...)))

Dzigorius za tebe i tvoj bike imam konkretan predlog 8)  ;D ;D ;D

index.php?action=dlattach;topic=41805.0;attach=87777;image

index.php?action=dlattach;topic=41805.0;attach=87778;image

index.php?action=dlattach;topic=41805.0;attach=87779;image

i za tebe imamo lepu poslasticu  ;)

tako da drugaru pravi drustvo i dodji sa novom testerom

Uh nisam ovo vidio...pa nadam se da cu se dokotrljati jer u planu mi je prvo da registrujem govece pa ako sta ostane fzr.Znaci ako bude kako treba eto mene na govecetu sa sajlom ako kod od sudionika okrsaja ostane u dolini da budem od neke koristi  ;D

E moj Braco ne treba meni nikakav predlog za moju " skelu " kako Boklic kaze......steta sto sam glup za ovaj komp pa da ti okacim fotke da vidis kako izgleda moja skela sa 3 Givija na sebi......daleko od toga da je to nesto sto nisi video niti ce te oduseviti, ali motocikl je dobar onoliko gde si sa njime bio i proputovao..a ja sa mojim bogami jesam. Za ovu godinu nove gume lanac lancanici i nista vise......prosle sezone za 15000km ni jedan kvar, ni jedno busenje gume.......

E sad mogao sam ja ove godine da nategnem Stroma 650 ali onda bi sa Stromom bio na Vencu i nigde vise.....a ovako cu sa skelom za pocetak u Umag a i na jos neka mesta po Evropi.....

Inac auspusi, motul, zlatne zbice, pozlacene gume, kormani od titanijuma, rol barovi od platine, led farovi, grejaci u ruckama,punjaci mobilnog na motociklu ( i ovako ga retko koristim) i druga cudamuda uopste ne zanimaju veruj mi na rec.............

Tako da prozivati mene sto vozim skelu je presmesno i ne dotice me ni malo......a osim motocikla ima i drugih stvari zene na primer...pa tako neko ima 3 motocikla a jbg. ja imam 3 cure........to mu dodje jedna za sumu...druga za putovanje...a treca za trke........PA KO STA VOLI NEKA IZVOLI!!!!!!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

e moj dzogi,moj motor ima dosta abm opreme  http://www.ab-m.de/en/company i moram ti reci da mi se svidja sto je ima,nepatim ni ja nesto mnogo za tom opremom,ali je lepo imati je,pocevsi od volana,diskova,kocnica,trouglova za viljusku,stela za zadnji amortizer itd itd,lepo je imati dodatnu opremu,

ali opet da napomenem o ukusima nevredi raspravljati,,,neko voli crnke neko plavuse,neko nebira,,,

za mene je dr skela najobicnija,,,jednostavno mi se nesvidja i to je to,losa iskustva u servisu sa par modela,po meni i lose vozne karakteristike,,,,,,kao sto je za tebe skela super tenera,, dve glave dva raazlicita misljenja,,ko je u pravu,,,........

to nece ni sveti petar znati da ti odgovori.... :) :)

Boklicu nije moj motocikl bez opreme, ja ti pricam da necu po svaku cenu da kacim auspuhe i druge stvari...naravno da je to sve pozeljno ali ne i neophodno, ja imam drugacije prioritete u zivotu. Ja nikada nisam ni velicao moju skelu niti si to cuo, ali ti ovde pricas da je tvoja ST isla preko 200 a da je trosila 6 litara a ja sam ti rekao da sam je vozio pre 20 godina pa da odlicno znam sta je ST......i nisam rekao da je ST skela nego da je teska mrcina koja ne koci i to i sad kazem. A to sto ja trenutno vozim skelu to je splet okolnosti a ne ljubav.....voleti komad gvozdja je malo hmmmm

Uzecu ja Stroma 650 i bicu zadovoljan ali mi isto niko ne bi mogao reci da je Strom 1000 bolji.....bolji je ako ocu da vozim 2 glave ali ja to ne zelim dal me razumes?...i ne mogu da zadjem sa sominom tamo gde mogu sa 600 o tome ja tebi govorim...svaki je motor dobar na svoj nacin i ima upotrebnu vrednost........

A sad mozemo da nastavimo gde smo stali............i  jel onaj narandjasti motocikl Kineski KTM ili NE?????

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Inac auspusi, motul, zlatne zbice, pozlacene gume, kormani od titanijuma, rol barovi od platine, led farovi, grejaci u ruckama,punjaci mobilnog na motociklu ( i ovako ga retko koristim) i druga cudamuda uopste ne zanimaju veruj mi na rec.............

E nikad sektaš od tebe...

inače malo mi je jaka kombinacija boja, možda bi napravio traku preko crnog dela da ublaži...  kao na novoj xtz 1200 , bela traka kao filmska i uvali bi logo sa dinom, Super Tenere  ;D ;D ;D

post-5313-12879067977964_thumb.jpg

dobro se spremi braco!  drugi dan je, dan D  ;)

Neznam datum , valjda ce da bude kopno kod nas pa se i dovucem. ;)

E moj Braco ne treba meni nikakav predlog za moju " skelu "         

a osim motocikla ima i drugih stvari zene na primer...pa tako neko ima 3 motocikla a jbg. ja imam 3 cure........to mu dodje jedna za sumu...druga za putovanje...a treca za trke........

Vidis da ce da ti godi stajling , mozda upecas neku na mustru od heklanja  :o ;D ;D ;D

Jbg dajes slobodu sebi da ocrnis izgled nekog bikea a vozis kako rece skulu.To ko kad bi Aca Lukas reko " e pogle onog kloshara narkomana"

Braco, Boklic je rako da  je DR skela a ne ja......osecam se prozvan i steta sto ne znam da okacim slike pa da vidis da je moj motocikl veoma pristojan a nosi se sa mnogo skupljim motociklima............

dobro se spremi braco!  drugi dan je, dan D  ;)

E moj Braco ne treba meni nikakav predlog za moju " skelu "           

a osim motocikla ima i drugih stvari zene na primer...pa tako neko ima 3 motocikla a jbg. ja imam 3 cure........to mu dodje jedna za sumu...druga za putovanje...a treca za trke........

Vidis da ce da ti godi stajling , mozda upecas neku na mustru od heklanja  :o ;D ;D ;D

Nisam nikada pecao cure na motocikl za razliku od mnogih koji bas to rade. Tesko ce neka cura da sedi iza mene na motociklu NEMA SANSE!!!!! neka se voze sa ovima sto vole da se voze sa tim " auspusarama "  ja nisam u tom fazonu.........

Postavlja se pitanje zasto je tvoj motocikl tako picnut???? zato sto mislis da to vole zene????.....moje cure se pale na nesto sasvim drugo.......neke bi se rado i vozile ali takva opcija nije ni uzeta u razmatranje.........kao sto rekoh svako ima drugaciji sistem vrednosti.....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja