bopk 1435 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso na to mislim. Jel sam u pravu za cenu? Jel ovo tvoja afrika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso na to mislim. Jel sam u pravu za cenu? Jel ovo tvoja afrika? da, imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @bopk - ja ću za početak da cepam one kineske što sam kupio Popsy mislis na kofere? da za kofere... a za te maglenke imaju neke što je Šejtan kupio za nekih 2.000 dinara... jes da mu posle nije ništa drugo radilo jedno vreme, al znaš kakva je elektrika na trafici ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se za jaknu,, izgleda odlicno. Ali na slici mi deluje da je malo kratka? taman je, pozadi je malo duza, culi ljudi da dolazi i bokilic, pa je produzili ;D ;D ;D ;D a bila je povoljno, nisam mogao da odolim To zbog plina ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan @bopk - ja ću za početak da cepam one kineske što sam kupio Popsy mislis na kofere? da za kofere... a za te maglenke imaju neke što je Šejtan kupio za nekih 2.000 dinara... jes da mu posle nije ništa drugo radilo jedno vreme, al znaš kakva je elektrika na trafici ;D ;D ;D jes vala ! nisam brojao, ali mi se cini da imam ugradjena dva seta maglenki i uopste ne rade ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Salim se za jaknu,, izgleda odlicno. Ali na slici mi deluje da je malo kratka? taman je, pozadi je malo duza, culi ljudi da dolazi i bokilic, pa je produzili ;D ;D ;D ;D a bila je povoljno, nisam mogao da odolim To zbog plina ;D ;D ;D ;D ;D culi za njegovu odiseju iz podruma, pa ko vele, da nas zastite, a i njega da ne dovode u iskusenje ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan nisam brojao, ali mi se cini da imam ugradjena dva seta maglenki i uopste ne rade ;D ;D ;D ;D ;D Pa da li je moguce da afrika ima toliko losa svetla ??? ? Popsy@ i da imam odakle mi za ove iz touratech-a. Kupicu kod nas neke. Vec sam dobio neke predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 11, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu ugraditi maglenke al prvo da izvrsim LEDalizaciju ostatka elektronike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nisam brojao, ali mi se cini da imam ugradjena dva seta maglenki i uopste ne rade ;D ;D ;D ;D ;D Pa da li je moguce da afrika ima toliko losa svetla ??? ? Popsy@ i da imam odakle mi za ove iz touratech-a. Kupicu kod nas neke. Vec sam dobio neke predloge. ne nego dobar alternator i regler pa mogu da se bahato ponasam ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan za te vase lomove ima u luisu resenje, ima da se kupe led lampe i kace se na kacket ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel nas ti savetujes da vozimo bez kacige? Nego vidim da vozis sa kros kacigom. Verovatno ti ni naocare ne trebaju za brzine koje postize afrika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel nas ti savetujes da vozimo bez kacige? Nego vidim da vozis sa kros kacigom. Verovatno ti ni naocare ne trebaju za brzine koje postize afrika ;D A pa nemoj tako, idu one od 25 do 30 taman da ti zasuze oci ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jel nas ti savetujes da vozimo bez kacige? Nego vidim da vozis sa kros kacigom. Verovatno ti ni naocare ne trebaju za brzine koje postize afrika ;D naocare ne trebaju zato sto je vizir na motoru dobar, a oci mi zasuze od tuge kada vidim ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 12, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi ludaci.........a i ja sa vama :D :D :D :D Nego jel treba sudijski auditorijum da obezbedi jedan Tamic da vuce leseve sa okrsaja ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel nas ti savetujes da vozimo bez kacige? Nego vidim da vozis sa kros kacigom. Verovatno ti ni naocare ne trebaju za brzine koje postize afrika ;D naocare ne trebaju zato sto je vizir na motoru dobar, a oci mi zasuze od tuge kada vidim ST A meni od smeha kad vidim Afriku. Danas sam se iskidao onoj Jimmyevoj u laboratoriji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan naocare ne trebaju zato sto je vizir na motoru dobar [/quote Ni on verovatno nije fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan naravno, preporucio bi i vama isti, al za vas ne prave, kazu prevazidjen model ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Je li, ako bese sta reko da ce da pojede, ako na sajmu bude bila nova tenera, nemogu da se setim tačno? Al znam d bio neki od vas trafikanera.. Priznajte ološi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Je li, ako bese sta reko da ce da pojede, ako na sajmu bude bila nova tenera, nemogu da se setim tačno? Al znam d bio neki od vas trafikanera.. Priznajte ološi !! sta god da je rekao da ce da pojede, bio je u pravu, nema je na sajmu, osim ako ne mislis na ovu sprdnju sa slike, a ona se pravi vise od 3 godine, tako da tesko moze da se smatra novim modelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan kako ponosito yamahu smatra "sprdnjom" iako slavne Honde nema na sajmu.. Svaka cas' ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kako ponosito yamahu smatra "sprdnjom" iako slavne Honde nema na sajmu.. Svaka cas' ;D da li je neka marka sprdnja ne odredjuje to da li se pojavila na sajmu u Bg, nego njeni proizvodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stigo mi juce mali touratech katalog. Nisu poslali onaj veliki. U ovom malom ima sve za sve modele bmw-a, nekoliko ktm-a, afriku i transalp. Brate mili kad sam pogledao cene na sajtu. Bezobrazno. Ako nekom treba a vozi pomenute modele mogu da mu poklonim. Ima oko 200 stranica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ocigledno nikom ne treba.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno kada za ST u tom katalogu nema nista zadnjih 10 godina ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno kada za ST u tom katalogu nema nista zadnjih 10 godina ;D ;D ;D ;D ;D Touratech pravi kvalitetnu opremu za kvalitetne motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...