aca-pn 6306 Napisano Februar 20, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha dobar vic ;D Jel to pevas onu utesnu pesmu nisam pametan, al sam zato ruzan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha dobar vic ;D Jel to pevas onu utesnu pesmu nisam pametan, al sam zato ruzan ? Nisam lep ,pomalo sam debeo al sam zato neodoljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sporija je od ST na ubrzanju citave 0,2 sekunde, a i to je zato sto svaka trosi ulje, pa joj to ulje daje dodatnu snagu Hahaha o.2 secundeu praksi to izgleda ovako ,kad stanemo na autoput i krenemo posle nekoliko sekundi gledanja u auspuh ST afrika ostaje daleko iza i posle jos par sekundi ST NESTAJE iz tvog vidika a ti mos da sanjas samo o te 0.2 secunde.Eto reko sam ti sad . jeste, ali ne zato sto je daleko, vec od gustog plavicastog dima iz auspuha ;D znam da ovde nije mesto za ovo, ali evo jedan predlog, ako se kojim slucajem i desi onaj protest o kojem se polemisalo u drugim temama, ja predlazem da trazimo da se vlasnicima ST-a dozvoli upotreba biciklisticke staze, mislim da je to realno i da ce taj zahtev da nam ispune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sporija je od ST na ubrzanju citave 0,2 sekunde, a i to je zato sto svaka trosi ulje, pa joj to ulje daje dodatnu snagu Hahaha o.2 secundeu praksi to izgleda ovako ,kad stanemo na autoput i krenemo posle nekoliko sekundi gledanja u auspuh ST afrika ostaje daleko iza i posle jos par sekundi ST NESTAJE iz tvog vidika a ti mos da sanjas samo o te 0.2 secunde.Eto reko sam ti sad . jeste, ali ne zato sto je daleko, vec od gustog plavicastog dima iz auspuha ;D Eheheh Goso prijatelju na sve uvek imas spreman odgovor,nije bitno da le je plav,zut beo ili crn bitno je da ST NESTAJE IZ VASEG VODOKRUGA A VI OSTAJTE DA PROLKINJETE ZLU SUDBINU STO VAM JE DODELILA AFRIKUUUUU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mucite me, opasno, tek sam otvorio oci i vec moram da se nadmudrujem sa vama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 20, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...popij kafu, iskuliraj, pa onak naprezi mozdane celije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 20, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo malo da povratimo uljuljane kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 20, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kepo forsira Drinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo forsira Drinu Alal vera Kepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Kepo druze moj, bas si jedan vragolan. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo druze moj, bas si jedan vragolan. ;D ;D ;D Ma ti Ercovi su neustrasivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam: Bio taj okrsaj ili je jos uvek samo virtualan? Ili se vlasnici AT povukli sa ulica? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam: Bio taj okrsaj ili je jos uvek samo virtualan? Ili se vlasnici AT povukli sa ulica? ;D voleli bi vi, al nece da moze ;D ja sam samo zbog okrsaja narucio steznik za koleno sa sinama od 300e, ne bude te li se pojavili, uredno cu da vam ispostavim fakturu za isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Znaci:tek ce da bidne....uf kolike pripremeeee...jel to ukljucuje i servis uz put? ;D Mislim imam mesta u koferu pa da vam ponesem ulja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Znaci:tek ce da bidne....uf kolike pripremeeee...jel to ukljucuje i servis uz put? ;D Mislim imam mesta u koferu pa da vam ponesem ulja? ;D malo si nas pobrkao, nama treba benzin, a ST radi na mesavinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba nosicu vam i benzin. Nema veze, zrtvovacu se za dobar provod. Bolje da opteretim motor da bar mislite da mozete da nas stignete ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vama za ljubav, ja cu da vucem otvoreni padobran, glupo da vas cekamo, lepse je da putujemo zajedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan e uvek imam kez od uveta do uveta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci:tek ce da bidne....uf kolike pripremeeee...jel to ukljucuje i servis uz put? ;D Mislim imam mesta u koferu pa da vam ponesem ulja? ;D malo si nas pobrkao, nama treba benzin, a ST radi na mesavinu ;D Ne treba vama ni benzin i tako te kangrbe ne mogu da upale posle zimskog sna ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Znaci:tek ce da bidne....uf kolike pripremeeee...jel to ukljucuje i servis uz put? ;D Mislim imam mesta u koferu pa da vam ponesem ulja? ;D malo si nas pobrkao, nama treba benzin, a ST radi na mesavinu ;D Ne treba vama ni benzin i tako te kangrbe ne mogu da upale posle zimskog sna ;D ;D ;D ;D ;D ja afriku nisam palio zadnja dva meseca, os u kilo jagnjetine da ce da upali na prvi zub? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan To niko ne spori. Pali ona, ali ne ide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 20, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam: Bio taj okrsaj ili je jos uvek samo virtualan? Ili se vlasnici AT povukli sa ulica? ;D voleli bi vi, al nece da moze ;D ja sam samo zbog okrsaja narucio steznik za koleno sa sinama od 300e, ne bude te li se pojavili, uredno cu da vam ispostavim fakturu za isti ...ne moras da kupujes, imam ja taj sa sinama, ako ti treba za okrsaj izacicu ti u susret bez obzira sto si nastran! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa sad, u poredjenju sa R1, mozda smo malo sporiji, ali u odnosu na ST izgledamo kao da imamo ugradjen NOS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam: Bio taj okrsaj ili je jos uvek samo virtualan? Ili se vlasnici AT povukli sa ulica? ;D voleli bi vi, al nece da moze ;D ja sam samo zbog okrsaja narucio steznik za koleno sa sinama od 300e, ne bude te li se pojavili, uredno cu da vam ispostavim fakturu za isti ...ne moras da kupujes, imam ja taj sa sinama, ako ti treba za okrsaj izacicu ti u susret bez obzira sto si nastran! ;D hvala u svakom slucaju, vec sam porucio, ako ne stigne, kukacu ;D a po pitanju nastanosti si me pomesao sa kolegama iz tvog tima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 20, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...opet gutas slova! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...