Mikka 431 Napisano Februar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan kurcenje nema sta, sve jaki i opasni momci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pite, maco jedna pogledaj sta ti kolega radi sa TDM -om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zasta li se vi afrikanci koprcate...ccc... kad gubite u startu... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Mikko o cemu ti to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko o cemu ti to??? ti me bar poznajes nekih 15-tak god... nije upuceno tebi vec onima sto uzivaju da seju seme razdora i gledaju plodove ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam, hteo sam ti odgovoriti: TDM je putni motor, pa ipak delje AT i van puta... ;D ;D ;D ps: nisam bio ozbiljan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan on se bas naklatio na nasa muda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam, hteo sam ti odgovoriti: TDM je putni motor, pa ipak delje AT i van puta... ;D ;D ;D ma znam, nisam komentarisao motore vec vlasnike ! Kad pijemo kafu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam, hteo sam ti odgovoriti: TDM je putni motor, pa ipak delje AT i van puta... ;D ;D ;D ma znam, nisam komentarisao motore vec vlasnike ! Kad pijemo kafu ? preciziraj koji vlasnici ti smetaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam, hteo sam ti odgovoriti: TDM je putni motor, pa ipak delje AT i van puta... ;D ;D ;D ma znam, nisam komentarisao motore vec vlasnike ! Kad pijemo kafu ? preciziraj koji vlasnici ti smetaju? hahahaha one batice sto sole pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zasta li se vi afrikanci koprcate...ccc... kad gubite u startu... :P to je verovatno onaj sto se lepo docekao na doskoku ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj disa me pustio na duuugacak odmor i retko sam u BG. Ne silazim sa vojvodjanske planine. Cim se spustim zovem. A i ove AT, da mi se ne ljute puno....kupice i oni nekad pravi motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam, hteo sam ti odgovoriti: TDM je putni motor, pa ipak delje AT i van puta... ;D ;D ;D ma znam, nisam komentarisao motore vec vlasnike ! Kad pijemo kafu ? preciziraj koji vlasnici ti smetaju? hahahaha one batice sto sole pamet... lako je tebi, nas uvatili za muda i ne pustaju ceo dan Zelenko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pite, maco jedna pogledaj sta ti kolega radi sa TDM -om to mora da je fotomontaza, TDM je putni motor za pravac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam, hteo sam ti odgovoriti: TDM je putni motor, pa ipak delje AT i van puta... ;D ;D ;D ma znam, nisam komentarisao motore vec vlasnike ! Kad pijemo kafu ? preciziraj koji vlasnici ti smetaju? hahahaha one batice sto sole pamet... lako je tebi, nas uvatili za muda i ne pustaju ceo dan Zelenko jbga, ja se zajebah pa vozim bmw... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj disa me pustio na duuugacak odmor i retko sam u BG. Ne silazim sa vojvodjanske planine. Cim se spustim zovem. A i ove AT, da mi se ne ljute puno....kupice i oni nekad pravi motor ;D ;D ;D hahahaha nego kad malo otopli zajasi taj tako dobar motor pa doleti malo vamo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Goso, cuo sam te. Ali ne brini, imas i od mene pice kad se spustim do grada ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso, cuo sam te. Ali ne brini, imas i od mene pice kad se spustim do grada ;D ;D dogovoreno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan prva strana na google kada ukucate "africa twin tdm 850" :D http://images.google.com/images?hl=sr&lr=&um=1&q=africa+twin+tdm+850&sa=N&start=0&ndsp=21 Svaka cast Pit-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nudim mesto suvozaca, svakom Afrikancu koji se stidi da izadje na okrsaj svojim "motorom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nudim mesto suvozaca, svakom Afrikancu koji se stidi da izadje na okrsaj svojim "motorom" pazi da ti slucajno nesednu pozadi,,,,nadrljaces,,sigurniji si da sednes iza a oni da voze,,,,ima onih sto oce da menjaju pol...... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nudim mesto suvozaca, svakom Afrikancu koji se stidi da izadje na okrsaj svojim "motorom" pazi da ti slucajno nesednu pozadi,,,,nadrljaces,,sigurniji si da sednes iza a oni da voze,,,,ima onih sto oce da menjaju pol...... :D ali zato u vasem taboru ima onih kojima je glupo u zenskom drustvu i ocigledno vole cvrst oslonac od pozadi i na sve to pale se na stopala, nisi mi rekao precizno sta volis, mala ili velika, ako su velika da znam, da ti ne okrecem ledja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan prva strana na google kada ukucate "africa twin tdm 850" :D http://images.google.com/images?hl=sr&lr=&um=1&q=africa+twin+tdm+850&sa=N&start=0&ndsp=21 Je si vido,i to pod ppokroviteljstvom BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...