gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan videli smo kolika su cija muda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14733 Napisano Februar 18, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre TDM u njivu, hocete da nas zeleni pohapse, i ovako dizu frku zbog teneraskih delova po livadama ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to ćemo već da vidimo čiji se delovi po livadi vide a čija je baba šofer ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj to ćemo već da vidimo čiji se delovi po livadi vide a čija je baba šofer ;D ;D ;D Ajde bre Tenerasi gde ste pa ne mogu sam protiv ovih afrikanera gledaj sta su pomagajte NATPRICASE ME SKROZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ti i dalje ne kapiras ovde se ne radi o mudima, vec o mom cefu, hiru, nazovi to kako god hoces da bi ti ucinio cast i zadovoljstvo da ti izadjem na cru sa sporijim motorom, hocu da te vidim u blatu sa TDM-om i to uopste ne moze da bude tema pregovora, kad budes odlucio da ispunis moj cef, hir ili kako god, rad sam ti izaci na crtu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14733 Napisano Februar 18, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj to ćemo već da vidimo čiji se delovi po livadi vide a čija je baba šofer ;D ;D ;D samo se ti opusti i ne brini uvek mozemo da se vratimo po tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan posalji AKS-om svim afrosima po tepsiju sa mesom , i sve ti oprosteno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ti i dalje ne kapiras ovde se ne radi o mudima, vec o mom cefu, hiru, nazovi to kako god hoces da bi ti ucinio cast i zadovoljstvo da ti izadjem na cru sa sporijim motorom, hocu da te vidim u blatu sa TDM-om i to uopste ne moze da bude tema pregovora, kad budes odlucio da ispunis moj cef, hir ili kako god, rad sam ti izaci na crtu ;D Goso, nikako da te pitam, jel imas ti jos neki manji motor ili sta nije u redu sa tvojom afrikom pa kazes da je sporija? Ili je ovo klasicna navlakusa tipa "evo moj drug ce da odigra partiju bilijara, ali nije neki, tek je prekjuce savladao pravila"... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na vespu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj posalji AKS-om svim afrosima po tepsiju sa mesom , i sve ti oprosteno! ;D ništa AKS samo lično da upadnemo u neku buregdžinicu pa kolko tepsija nek bude da bude... a ne vako AKSom da šaljem pa da zaboravite na mene ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pite, biće da ti NE SMEŠ sa tim sokoćalom u njivu ;D ;D Znači pusti sad izgovore, da vidimo gde su 00. SMEŠ ILI NE SMEŠ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan posto sam ja razmazen, a on kako je krenuo, na njivu ima da doda i skakaonice i prolazak kroz nabujalu reku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Februar 18, 2010 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pite pristani, bice zanimljivo zezanje, evo ja javno obecavam da nosim kanap da te afrikom slepujem iz njive na asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se prevariti Pite Citiraj ja sam mislio na vespu ;D ;D ;D sa vespom je brži od svakog Ra... ja kad sam ga video na toj vespi samo što se nisam strovalio sa stolice... da sam na motoru konsekvence bi bile strašne ;D ;D ;D nego, ajde to za brzinu svi znamo, nego ćemo mi da vidimo te famozne "offroad" afrikine sposobnosti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14733 Napisano Februar 18, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pite pristani, bice zanimljivo zezanje, evo ja javno obecavam da nosim kanap da te afrikom slepujem iz njive na asfalt ne obecavaj slepanje navuci ce se i tenerasi a gde posle da nadjemo toliko kanapa ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pite pristani, bice zanimljivo zezanje, evo ja javno obecavam da nosim kanap da te afrikom slepujem iz njive na asfalt Kakav si ti optimista Aco. Bolje ponesi dzak da skupljas dijelove. Doduse mozes i da ih povezes kanapom i vuces iza sebe kao ona banda iz amerike "Just married" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ne daj se prevariti Pite Citiraj ja sam mislio na vespu ;D ;D ;D sa vespom je brži od svakog Ra... ja kad sam ga video na toj vespi samo što se nisam strovalio sa stolice... da sam na motoru konsekvence bi bile strašne ;D ;D ;D nego, ajde to za brzinu svi znamo, nego ćemo mi da vidimo te famozne "offroad" afrikine sposobnosti ;D ;D ;D ako bog da, uskoro ce biti nabudzena, a onda od mene nece moci da se zivi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo mi ko će koga da vadi iz blata a ja sam nabavio specijalnu "only for Afrika Twin" gurtnu od 5 metara za šlepanje (to je ona kamionska ;D ) mogla bi sutra neka kafica da padne na Ušću..mene sprži ovo sunce danas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pite pristani, bice zanimljivo zezanje, evo ja javno obecavam da nosim kanap da te afrikom slepujem iz njive na asfalt Uze mi Boban reč sa tastature ;D ... pazi, Aco, čega ćeš da se prihvatiš, nemoj posle mi da budemo krivi Boban reče džak ... ma jok bre. Lopatu samo, pa da je odma' i zavalimo tamo u blato. Nema smisla tegliti nešto što kasnije ni ne vredi popravljati... No, slušaj, ukoliko je Pit sentimentalno vezan za taj motor, pomoći ću i ja u izvlačenju ;D Mada, sve se vrti oko toga da NE SME u njivu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Pite pristani, bice zanimljivo zezanje, evo ja javno obecavam da nosim kanap da te afrikom slepujem iz njive na asfalt Uze mi Boban reč sa tastature ;D ... pazi, Aco, čega ćeš da se prihvatiš, nemoj posle mi da budemo krivi Boban reče džak ... ma jok bre. Lopatu samo, pa da je odma' i zavalimo tamo u blato. Nema smisla tegliti nešto što kasnije ni ne vredi popravljati... No, slušaj, ukoliko je Pit sentimentalno vezan za taj motor, pomoći ću i ja u izvlačenju ;D Mada, sve se vrti oko toga da NE SME u njivu ;D posto je pricao o genitalijama koje nije ni video i naneo mi dusevni bol resio sam da ukljucim i skakaonicu, o prolasku kroz nabujalu reku jos razmisljam, mada mi je u ovom trenutku tesko da se skoncentrisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To za nabujale reke, bare i slično ćeš meni da se obratiš ;D ;D ;D pošto sam ja svoj fetiš otkrio prošli put na divčibarenju... bare&vodaaaaa ;D ;D ;D jes čuo Kepo moramo da nađemo neke podugačke i poduboke bare, al bez panjeva unutra ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj To za nabujale reke, bare i slično ćeš meni da se obratiš ;D ;D ;D pošto sam ja svoj fetiš otkrio prošli put na divčibarenju... bare&vodaaaaa ;D ;D ;D jes čuo Kepo moramo da nađemo neke podugačke i poduboke bare, al bez panjeva unutra ;D ;D ;D jedini nacin da budes 100% siguran je da prvo preronis kroz istu, ponecu ti ja masku i disaljku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro, znači za bare smo se dogovorili... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, bare u kojima ima i riba ili samo plićaci? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Popsy, bare u kojima ima i riba ili samo plićaci? ;D videćemo već ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...