Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti turisticki autobus? Ostavili vas na putu, otisli bez vas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso lepe su ti fotke ali bez ljutnje ja ovde ne vidim nikakvu afriku! PS: Pretece me Gile. Cekanje se nastavlja, dobro dosli u 2011 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a video sam i jednu ST [/url][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe 4 godina od kad tema postoji... Veciti derbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je bre samo VAMA derbi... nama je odavno poznata istina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Wow ta ST se proizvodila kad Qiujana Hondu tata jos nije imao u planu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Eto Gosa napokon dokazao da AT moze da se vozi do destinacije koja je cak do 1000km daleko! Bravo za Gosu i afriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan idi bre Bopk.. nemoj da opet moram da vadim fotke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Eto Gosa napokon dokazao da AT moze da se vozi do destinacije koja je cak do 1000km daleko! Bravo za Gosu i afriku. ja se izvinjavam uvazenom kolegi, ali ova tura je bila okruglo 5000 km :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan idi bre Bopk.. nemoj da opet moram da vadim fotke... Nemoj ti molim te sto se slikas vecito na tablu Welcome to Hungary a granica ti na 10km od kuce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan AJd sad mali ozbiljni off na temu. Goso jel mozes da kacis sliku tvoje AT gde se vidi cela? Nisam ti video motor na slikama nigde a bas me zanima kako izgleda. Ozbiljno, bez ikakve zajebancije, ili plana da posle fotke napisem nesto u duhu ove teme. Cak ne mora ni u ovoj temi vec moze u temi o AT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan [/url][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, da nećeš možda kupovati Afriku od Goše?? :D Inače, fotka je bila na granici SLOVAČKE. Ajd što nisi gledao kada si kupovao motor, već ne vidiš ni slova na fotografiji...c,c,c,c... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tto sto on vozi nije vise Afrika, to je Turnem tek Twin. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan idi bre Bopk.. nemoj da opet moram da vadim fotke... Ti cuti, vidim u drugoj temi da si lepio folije na AT. Prodao si pricu da je to zboh izgleda ali mi znamo da je to zato da pridrzava celokupan motor da se ne raspadne zbog vibracija. To su one sigurnosne folije sto se lepe na staklima zbog loma. Jedino si imao vezu da tu foliju ofarbaju pa da prodje kao ukrasna. EDIT: Hvala Goso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će još da ispadne da AT ima jače vibracije od te tvoje kangrbe? Bože me sakloni.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? Jedna bravica, ko dve ST, pa ti vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? Jedna bravica, ko dve ST, pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? mislim da sam ih platio oko 900e sa nosacima, bez bravica, one se kupuju posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad će još da ispadne da AT ima jače vibracije od te tvoje kangrbe? Bože me sakloni.... Kad je V-twin motor imao vise vibracija od paralel-twina? Nikad Posle kazete ljudi vam nista ne veruju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? mislim da sam ih platio oko 900e sa nosacima, bez bravica, one se kupuju posebno Kome su prodali malo su naplatili Mora da si isao po njih bez afrike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a, da, i bez nalepnica, i one se kupuju posebno i ne na jednom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso, posto ti koferi? mislim da sam ih platio oko 900e sa nosacima, bez bravica, one se kupuju posebno Kome su prodali malo su naplatili Mora da si isao po njih bez afrike? ma jok, videli ljudi da sam gospodi i isporucili mi ih u beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim A i D, ovo sve ostalo si pokupio po sela gde si stajao na kafu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...