gosa 553 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan GILEEEEE ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 7, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, posto planiram jedno duze putovanje po Aziji, zanima me sta mi se vise isplati? Da idem mojm Afrikom? Mozda nije najbolje ali je moja i slusa me...ili da je prodam jeftino pa od tih para kupim dve tenere, posaljem jednu na pola puta avionom i platim servis za obe? Hvala unapred za odgovor... )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan GILEEEEE ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ahahaha... Crko sam od smeha ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, posto planiram jedno duze putovanje po Aziji, zanima me sta mi se vise isplati? Da idem mojm Afrikom? Mozda nije najbolje ali je moja i slusa me...ili da je prodam jeftino pa od tih para kupim dve tenere, posaljem jednu na pola puta avionom i platim servis za obe? Hvala unapred za odgovor... )) posto ti nas zajebavas..ja cu ozbiljno da ti odgovorim.. ;D kupi jednu dobru..a za resto para imas corbu sad dal za jagnjecu ili ... to zavisi od tvojih trange-frange sposobnosti.. Time si resio problem koga si svestan.. ma sta znacilo "Mozda nije najbolje" Znamo da nije najbolje..a i imao bi 15 konja vise..ustvari 16 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 7, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Africa je motor, sve ostalo su tenere p.s. a zasto se ti motori zovu Tenere...mislim, nije u redu, to je neki marketinski trik, da se privuku "posebni" kupci...mislim, a verujem da cete se sloziti s' mene, da je jedino nezno u vezi tog motora , ljudi koji ga voze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Smirite se da ve ja ne smirim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 7, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kolika ledja covek dobije od guranja trotineta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bog me vise je to od izvlacenja zaglibljenih Trafičica iz blata.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav rad admina.. ;D ej zajebancija je..znamo se..pa smo mozda malo preterali.. Sto bi nas Rajko rekao..ma jedi bre g... a u sebi se misli ma pu.. ga bre ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Octobar 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Obozavam ove brze intervencije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Afrikaneri, evo vam prilike! ;D ;D ;D Salim se naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Bog me vise je to od izvlacenja zaglibljenih Trafičica iz blata.. ono jes, videli smo na onom snimku iz crne gore ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Afrikaneri, evo vam prilike! ;D ;D ;D Salim se naravno... Sta sala? Pa oni tvrde da preko afrika vredi vise nego kod nas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. tu sam bio bez adekvatne opreme u istrazivanju ulcinjskog peska, sreca moja pa BigBad uvek ima kameru da mi pomogne da se iscupam.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pricao mi ovaj gosa, ovaj kad spomenuo Svajcarcima da Africu ceni 8000e jedva se ziv iscupao kolko navalise da mu oduzmu afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Naomi, i tebi nik vuce nesto na 10ti el to zbog Afrike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. tu sam bio bez adekvatne opreme u istrazivanju ulcinjskog peska, sreca moja pa BigBad uvek ima kameru da mi pomogne da se iscupam.. ;D pa o tome ti pricam svo vreme, prodaj to sranje, doplati malo i kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa pricao mi ovaj gosa, ovaj kad spomenuo Svajcarcima da Africu ceni 8000e jedva se ziv iscupao kolko navalise da mu oduzmu afriku Cuo sam da u Svici Afrike vrede preko 10.000 ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan to goso care spasio si me, neznam sta bi ja beztebe.. Jel imaju serijski ESP i ABS? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a mozes i ove, mozda vise odgovaraju tvom senzibilitetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan to goso care spasio si me, neznam sta bi ja beztebe.. Jel imaju serijski ESP i ABS? :o bez da slusas starije i iskusnije sleduje ti guranje motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 10.000fr vrede ove sa po 180k pa navise, za ove nase sa 40-55k da ti ne pricam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Podhitno moram da menjam ove moje Nike, mada mogle su jos bar 20.000 da teraju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ne dirajte Afriku,to je kontinent sa najvise diktatora po glavi stanovnika!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...