jager 3446 Napisano Avgust 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A bolji od svih ST ovde.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1289 Napisano Avgust 13, 2010 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee de ste ee?? Mi upravo krecemo prema Albanskoj granici, ujutro prelazimo i uvece smo u CG po planu! Vozite te vase rbine i ne lajte! Pozz zex i jimmy!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo uživajte! Zavidimo vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo uživajte! Zavidimo vam! +148.000 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 13, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je u pravu... sta god vozio zavrsis sa GS-om ;D ;D Jaaaaao, ti da ćutiš! Imaš pravo glasa jedino ako planiraš da ga pazariš ;D ;D ;D naravno cim dobijem 7-cu na lotou, GS i Dragstara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Snaći ću se nekako...nisu te plastike neko čudo...i da golać ako složim kockice ostaje do daljnjeg ...pa gde da nadjem motor koji troši 3.5-4 litre... progledajte mi kroz felne za tih 150ccm..... Imam ja za tebe XLa koji trosi toliiko, ali jedino sumnjam da ti nije pogolem!?P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee de ste ee?? Mi upravo krecemo prema Albanskoj granici, ujutro prelazimo i uvece smo u CG po planu! Vozite te vase rbine i ne lajte! Pozz zex i jimmy!!! A koliko si vukao na kanapu Djimmija, priznaj posteno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 13, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Snaći ću se nekako...nisu te plastike neko čudo...i da golać ako složim kockice ostaje do daljnjeg ...pa gde da nadjem motor koji troši 3.5-4 litre... progledajte mi kroz felne za tih 150ccm..... Imam ja za tebe XLa koji trosi toliiko, ali jedino sumnjam da ti nije pogolem!?P I ja imam za njega xl-a koji trosi toliko ;D A tebi bi bolje bilo da cuvas tu Hondu, a da prodas BMW-a, svi ostavljaju bolji motor, a prodaju losiji, ti obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, hvala Vam na lepim željama...XL me ne zanima... ima dekomresor i kurblu, nema ler gas... :o :o...slabo se snalazim sa tim tehnikama...i nisam baš poljoprivredno nastrojen.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Snaći ću se nekako...nisu te plastike neko čudo...i da golać ako složim kockice ostaje do daljnjeg ...pa gde da nadjem motor koji troši 3.5-4 litre... progledajte mi kroz felne za tih 150ccm..... Imam ja za tebe XLa koji trosi toliiko, ali jedino sumnjam da ti nije pogolem!?P I ja imam za njega xl-a koji trosi toliko ;D A tebi bi bolje bilo da cuvas tu Hondu, a da prodas BMW-a, svi ostavljaju bolji motor, a prodaju losiji, ti obrnuto Napokon si priznao da je Africa shit ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan HAhhahaa! Al ga nadje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 13, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je daleko od shita, ali jednostavno nemam vise para da je koristim adekvatno - citaj da putujem daleko i cesto. Za offroad, grad i okolinu ima daleko boljih motora. Nekako nisam imao nameru da cuvam afriku da bi prelazio sa njom 2-3000km godisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat iz druge teme: E zato sam uzeo ST.. Juce djubretari prazne jedno 8 kontejnera..svi cekaju i guse se u oba smera ulice..a ja na trotar, livadu, hop cup i teras dalje.. E moj Vlajko! Pa da nisi pozurio ostao bi bez motora! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj ti Bavarcu! Nemo se vredjamo..opasno cu da se naljutim D) Meni se GS smucio znas zbog koga.. ali ti si moj drug.. pa ovo cu shvatiti kao shalu ove teme.. I vidimo se na Kepijadi..da te poguramo ako se zaglavis sa tim tenkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ali ti si moj drug.. pa ovo cu shvatiti kao shalu ove teme.. Pa zar moze ikako drugacije da se shvati?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre naravno.. nego sam morao dvaput da procitam dok sam shvatio sta je pisac hteo da kaze pa jos citat iz druge teme.. znaci rat D) Ti si sad izdao japansku sektu i sad se druzi i offuj tamo neke gs-ovce.. naturlich herr comandante.. Halt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan evo sta ti je enduro.. stadoh da popusim pljugu..a zavrsim na dnu bivseg mora.. negde u oranicama.. D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan El zoves na kuvani kukuruz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Avgust 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta? Opet se naklepao kukuruza po njivama? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se ko ga je odslepao odande... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tvrd je bre sad kukuruz.. A tim drumovima opusteno;stanes i naberes koji klip... Impresioniran sam ponasanjem na ovom traktorskom putu..pa sam tako zagazio daleko.. I parce puta koje Jesic ne znam zasto nece da odradi.. drmdrm..dumdrm..ali sa 120 opusteno.. da i lezeci..sada umesto da kocim..ja dodam gass D) Milina jedna..ma milinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tvrd je bre sad kukuruz.. Hmm... iskusno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javili se zlikovci, u Crnoj gori su ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zlikovci dolaze u subotu! Ocemo neki odbor za docek? ;D ;D ;D Evo jos malo naslade za neprijatelja Smarakis u akciji.. A nagradno pitanje za shaku shrafova..Ko je misteriozna osoba na slici??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zlikovci su sinoc stigli u Uzice, i jos su pod prelepim utuscima od puta kroz Albaniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...