gosa 553 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Gile menjao samo boju a Gosa zamenio SVE. Bolje da si pravio motor od 0 ;D izvinite molicu, na mojem motoru samo zadnji amortizer (za sada) nije fabricki, ostalo je sve dodatna oprema koja se kaci na motor, a kada smo vec kod dodatne opreme, zanima me kada ces na ovu stranu, ja vucem po kolima vec nekoliko meseci ono sto sam obecao, tako da ces i ti mati uskoro motor sa full opremom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 2, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nego.. gde su ovi putnici namernici.... stigose li do Krita?? Ima neko info? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nego.. gde su ovi putnici namernici.... stigose li do Krita?? Ima neko info? oni ga izgleda promasili i nastavili za juznu afriku dole ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 2, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nego.. gde su ovi putnici namernici.... stigose li do Krita?? Ima neko info? oni ga izgleda promasili i nastavili za juznu afriku dole ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 5, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo mali apdejt Mali okrshaj teche po planu .. Vi i dalje pishete ili vozite ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 5, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Браво....одлична фотка.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nemojte teneru blizu vode, istruliće bandaši u povratku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ni slana isparenja joj nisu na zdravlje... nežna je to mašina... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dok ne sredim TCI indisponiran sam da lajem al to sa rđanjem felni je običaj kod Afrika ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan dok ne sredim TCI indisponiran sam da lajem al to sa rđanjem felni je običaj kod Afrika ;D ;D ;D ono jest, kod afrike rdjaju felne, kod vas sve ostalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan na netu su slike nove afrike twin 1000 i 1200 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 5, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A ni slana isparenja joj nisu na zdravlje... nežna je to mašina... ;D Molio bih Jagera da nam pojasni kako se menja osigurac na Trafici! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan A ni slana isparenja joj nisu na zdravlje... nežna je to mašina... ;D Molio bih Jagera da nam pojasni kako se menja osigurac na Trafici! ;D ;D ;D ;D bez da sumnjam u jagerovu strucnost, mislim da bi to ipak trebao popsy da uradi, on je expert u toj oblasi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih Jagera da nam pojasni kako se menja osigurac na Trafici! 1. Utvrdiš da su ti svi osigurači ispravni (vizuelno) 2. Oteraš motor kod Joške 3. I Joška utvrdi da su svi osigurači ispravni (merenjem) 4. Skineš sedište, plastike, rezervoar, prednju masku, filter za vazduh i još po nešto ... 5. Sat vremena tražite kvar 6. Skontate da IPAK NE VALJA OSIGURAČ 7. Zameniš osigurač 8. Sastaviš motor 9. Popiješ pivo Mada, ovo važi samo za fakin smrdljive odvratne i ljigave KINESNE OSIGURAČE!!! Znači nije pregoreo, to se vidi okom, pošto licna pregori u sredini. Ovde se licna prekinula u samom uglu, od vibracija. Kada je Joška stavio pipalice od instrumenta, licna je dodirnula šta treba i delovalo je čak i merenjem da je osigurač dobar... Pih, ti kinezi.... grrrrrrrrrrrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan . Ovde se licna prekinula u samom uglu, od vibracija. Nemoguce ,AT je jedan ugladjen i fin motor bez ikakvih vibracija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan . Ovde se licna prekinula u samom uglu, od vibracija. Nemoguce ,AT je jedan ugladjen i fin motor bez ikakvih vibracija ;D bitno da vase tarabe rade tako fino da ni ne znate dali rade dok ne pogledate u obrtaljku!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan . Ovde se licna prekinula u samom uglu, od vibracija. Nemoguce ,AT je jedan ugladjen i fin motor bez ikakvih vibracija ;D Pa ja nisam ni rekao da se osigurač sjeb'o od vibracija agregata.... taman posla! Ali verovatno nije crk'o ni od glatkog asfaltnog puteljka.... Zaključak izvuci sam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kasno je sad da se pravdas Jageru, znamo mi kako radi afrika ;D Nego posalji mi Joskin broj telefona na pp da ga priupitam nesto. Nije za moj motor nego od moje tetke iz Nemacke ;D EDIT: Goso razlika u mirnoci rada izmedju ST i AT je kao izmedju 4 cilindra vs 1 cilindra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog vibracija vozaci Afrike nikad ne smeju posle voznje na malu nuzdu... da se ne pretvori u drugu rabotu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog vibracija vozaci Afrike nikad ne smeju posle voznje na malu nuzdu... da se ne pretvori u drugu rabotu... ;D ;D ;D HHHAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAAHHAHHA !!!! :) Eeeeeeeeeeeee celu kuću sam probudio, a i četvrti komšija me je čuo kako se smejem!!! ;D ;D ;D ;D ;D Eeeeee, nisi normalan, majke mi rodjene ;D ;D ;D ... posalji mi Joskin broj telefona na pp da ga priupitam nesto... Pa zaboga, pošalji mu PP ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Zbog vibracija vozaci Afrike nikad ne smeju posle voznje na malu nuzdu... da se ne pretvori u drugu rabotu... ;D ;D ;D zato smo mi uvek dobro raspolozeni za razliku od vas,m kad vas vide na tim tarabama sansa da se ogrebete za snosaj, cak i onaj iz sazaljenja su ravne nuli, a sami sebi ne mozete da pomognete ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jbt. tek sada sam skapirao zasto se uvek vozite u paru!!! da se ispomazete ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Goso razlika u mirnoci rada izmedju ST i AT je kao izmedju 4 cilindra vs 1 cilindra ;D eee secam se kad sam i ja jednom vozio trafiku nekih 80km otiso sam do Smederevske palanke, kuku boze.. pa ja nisam bio u stanju kada sam sisao poruku da napisem da se javim kuci.. ko da sam ceo dan HILTI-jem cepao o asfalt.. nije mi bilo dobro... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano Jul 5, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti objasni bokilic koliko gresis svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Goso razlika u mirnoci rada izmedju ST i AT je kao izmedju 4 cilindra vs 1 cilindra ;D eee secam se kad sam i ja jednom vozio trafiku nekih 80km otiso sam do Smederevske palanke, kuku boze.. pa ja nisam bio u stanju kada sam sisao poruku da napisem da se javim kuci.. ko da sam ceo dan HILTI-jem cepao o asfalt.. nije mi bilo dobro... :o Vidim da cu morati opet da ti citiram sta si tacno rekao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...