jager 3445 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Janko, molim te.... taj otpad jedino da nekom pokloni, ne verujem ni ganci da bi je hteli natovariti i odneti... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Janko, molim te.... taj otpad jedino da nekom pokloni, ne verujem ni ganci da bi je hteli natovariti i odneti... ;D ;D oce ako im plati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I to što kažeš..... Dakle, specijalno za Popsy-ja, specijalan DODATNI popust od 50EUR na moju Afriku, a sve za odvoženje otpada iz dvorišta... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Janko, molim te.... taj otpad jedino da nekom pokloni, ne verujem ni ganci da bi je hteli natovariti i odneti... ;D ;D Ne zelim da ti stajem na muku ali kao da pricas o svojoj africi i o drugim afrikama iz oglasa. Oglas za moju ST je stajao nepunih 24 sata kad sam je kupio. Gavrolini je njegovu prodao za par dana. Ona ST iz Trstenika je prodata za nedelju-dve. Sad u oglasima stoje afrike vec dugo i ne prodaju se. Nadam se da tvoja nece deliti istu sudbinu i da ces da je prodas vrlo brzo jer je i cena sasvim,sasvim korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I to što kažeš..... Dakle, specijalno za Popsy-ja, specijalan DODATNI popust od 50EUR na moju Afriku, a sve za odvoženje otpada iz dvorišta... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ne vuc te me za jezik ... ja sam još falio tvoju afriku a ti da sve za odvoženje otpada iz dvorišta ;D ;D ;D a polako junaci... eto ga Kepine vragolije za ćas ;D ;D ;D pa ćemo da vidimo ko je šerpica a ko lopatica ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ps. ovo za GS se slažemo pa bio on 800 ili 1200 ;D ;D ;D A 1100? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 24, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobre vam te Trafike, samo gledate kako da ih se resite uz pricu odlicna serpa! Ovaj bi 750, ovaj 1100.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ps. ovo za GS se slažemo pa bio on 800 ili 1200 ;D ;D ;D A 1100? extra (al u zamenu farova ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zelim da ti stajem na muku ali kao da pricas o svojoj africi i o drugim afrikama iz oglasa. Oglas za moju ST je stajao nepunih 24 sata kad sam je kupio. Gavrolini je njegovu prodao za par dana. Ona ST iz Trstenika je prodata za nedelju-dve. Sad u oglasima stoje afrike vec dugo i ne prodaju se. Nadam se da tvoja nece deliti istu sudbinu i da ces da je prodas vrlo brzo jer je i cena sasvim,sasvim korektna. Dobro, de, šalio sam se, naravno... Nadam se da moje pisanije nisi ozbiljno shvatio... A sad šta se prodaje, a šta ne... pa za svim tim motorima po oglasima žudi garantovano gomila ljudi i vrlo rado bih ih posedovali, samo je situacija sa parama kod 99% ljudi tako jadna da se znalaze za golu egzistenciju. Shodno tome se generalno mnogo manje i kupuje i prodaje. I tenere i afrike i sve ostalo. A cene su otišle u bunar. Pazi kad je jeftinije kupiti motor u Srbiji, nego ga uvoziti?!? Ali, dosta off-a! ;D Ponuda tih kanturina od tenera je svakako loša, pa niko ih ni ne vozi. Samo vas par ima tu nesreću da živi u zabludi da je guranje motora sjajan sport i predivna zabava.... pa... tako vam i treba ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 24, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a polako junaci... eto ga Kepine vragolije za ćas ;D ;D ;D pa ćemo da vidimo ko je šerpica a ko lopatica ;D ;D ;D Boj ne bije svijetlo oružje ali ajd.. neka grupa motora ce biti bolja od neke druge grupe motora... a posle idemo da se prejedemo i zapijemo svi zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa niko ih ni ne vozi. Aaaa to ćeš da izvineš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan kolko fleka od ulja... p.s.nisam afrikanac,majke mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kolko fleka od ulja... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D p.s.nisam afrikanac,majke mi ;D Pa ne moraš biti afrikanac da bi realno gledao na stvari... to samo ovi teneraši ćoravi na oba oka.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan tu se izgleda točilo iz buradi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kolko fleka od ulja... p.s.nisam afrikanac,majke mi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kolko fleka od ulja... p.s.nisam afrikanac,majke mi ;D to ode neka Afrika pre nego što smo došli ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano April 24, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan paz'da se sad ne izvadis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru@ vezano za moj prethodni post. Naravno da vas afrikance ne shvatam ozbiljno ;D . Samo nisam stavio ni jednog . Racunam cim je post u ovoj temi zna se da je ''ozbiljan''. Mada to ne menja cinjenicu da svi prodajete afrike pred okrsaj i da ih niko nece ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za ZEXa i Popsy ! Braco sredicu vam ulje da uzmete sa popustom ,da nebude posle Afrikanci pi... i one fore!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Za ZEXa i Popsy ! Braco sredicu vam ulje da uzmete sa popustom ,da nebude posle Afrikanci pi... i one fore!! nemoj da nudis nesto sto ne mozes da ispunis toliko ulja ni NIS nema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano April 25, 2010 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan kolko fleka od ulja... p.s.nisam afrikanac,majke mi ;D Zloco,ko ti je dozvolio da govoris? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zloco,ko ti je dozvolio da govoris? ;D Dobro jutro Djokicu, zdravo mi se digo ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za ZEXa i Popsy ! Braco sredicu vam ulje da uzmete sa popustom ,da nebude posle Afrikanci pi... i one fore!! nemoj da nudis nesto sto ne mozes da ispunis toliko ulja ni NIS nema ;D Ima vojska drnca da im roknemo u kofu da sve zaptiva ki novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne se sekirate vi za ulje, nego pogledajte šta vam sve fali za divčibare da ne bude posle opet gume, pumpe, svećice ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...da ne bude posle opet gume... A sad bez zajebancije: Sreo sam se sa Saghmeisterom pre koji dan i gleda čovek moje trkačke silkove pa zatim tekst ide ovako: "Eeee, dodji, jebiga, pokloniću ti gume, vozio sam ih jedan dan na Dakaru" Ja ostao bez teksta!!!!!!!!!!! KAKAV KRALJ!!!!!!!!!!! Dakleeeeeee.... ništa se ti, Batice, ne sekiraj za gume ;D :D Ima da ga zamolim da mi se potpiše na gume nekim belim flomasterom, da ne bude da sam izmislio... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...