DzOkS 1172 Napisano April 19, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni Vespu a ni ST ;D ;D ;D Ti si onda bas srecan covek ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 19, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E ali stvarno znaci finiji ljudi od Tenerasa jos nisam upoznao. Svaka vam cast. Jedva cekam okrsaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ali stvarno znaci finiji ljudi od Tenerasa jos nisam upoznao. Svaka vam cast. Jedva cekam okrsaj Bas ste finiii,kupicemo vam svakom po jednu kofu i 1l ulja za dugo secanje i pamcenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan E ali stvarno znaci finiji ljudi od Tenerasa jos nisam upoznao. Svaka vam cast. Jedva cekam okrsaj Bas ste finiii,kupicemo vam svakom po jednu kofu i 1l ulja za dugo secanje i pamcenje ;D Kofa mi ne treba ali za ulje necu da se bunim ako mi poklonite ;D . Inace koristim motul da ne pogresite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E ali stvarno znaci finiji ljudi od Tenerasa jos nisam upoznao. Svaka vam cast. Jedva cekam okrsaj Bas ste finiii,kupicemo vam svakom po jednu kofu i 1l ulja za dugo secanje i pamcenje ;D Kofa mi ne treba ali za ulje necu da se bunim ako mi poklonite ;D . Inace koristim motul da ne pogresite. jel onaj 3000+, posto se skuplji ne isplati sipati u to? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate Goso za njih ono menjacko 80/90 da zaptiva da neizbaci nesto nedaj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan E ali stvarno znaci finiji ljudi od Tenerasa jos nisam upoznao. Svaka vam cast. Jedva cekam okrsaj Bas ste finiii,kupicemo vam svakom po jednu kofu i 1l ulja za dugo secanje i pamcenje ;D Kofa mi ne treba ali za ulje necu da se bunim ako mi poklonite ;D . Inace koristim motul da ne pogresite. jel onaj 3000+, posto se skuplji ne isplati sipati u to? ;D Vidis kako znas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E ali stvarno znaci finiji ljudi od Tenerasa jos nisam upoznao. Svaka vam cast. Jedva cekam okrsaj Bas ste finiii,kupicemo vam svakom po jednu kofu i 1l ulja za dugo secanje i pamcenje ;D Kofa mi ne treba ali za ulje necu da se bunim ako mi poklonite ;D . Inace koristim motul da ne pogresite. jel onaj 3000+, posto se skuplji ne isplati sipati u to? ;D Vidis kako znas . naravno da znam, drzao sam prodavnicu sa moto opremom i zmedju ostalog prodavali smo i motul, a to 3000+ smo drzali za vas, velike potrosace ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=486.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se prisetimo necega iz arhive!! svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 21, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53630.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53630.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan jel ta bela spremna za okrsaj? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pazi sad, ja već čekam da krene lagano da se otvara kutija sa izgovorima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kepo ti si moj idol :-* :-* :-* :-* cinimi se da je ova bela afrika kvalitetnije odradjena nego ova ruzna pored :D ;D ;D E ali stvarno znaci finiji ljudi od Tenerasa jos nisam upoznao. Svaka vam cast. Jedva cekam okrsaj Bas ste finiii,kupicemo vam svakom po jednu kofu i 1l ulja za dugo secanje i pamcenje ;D Kofa mi ne treba ali za ulje necu da se bunim ako mi poklonite ;D . Inace koristim motul da ne pogresite. jel onaj 3000+, posto se skuplji ne isplati sipati u to? ;D Vidis kako znas . naravno da znam, drzao sam prodavnicu sa moto opremom i zmedju ostalog prodavali smo i motul, a to 3000+ smo drzali za vas, velike potrosace ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=486.0 nije valjda da si bankrotirao sipajuci ulje u afriku :D ;D ;D :P c c c a lepo smo ti pricali da tu kofu ne kupujes,al nije mi te zao,sam si trazio nevolju :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano April 22, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgovori se ocekuju od vas, to vam je u tradiciji od pocetka okupljanja Vec se razmislja o promeni naziva manifestacije Africa Twin vs niko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pazi nama je dovoljno da kažemo par dana ranije da će možda padati kiša u nekoj od zemalja u okruženju pa da prepolovim broj Afrikanaca ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53630.0;topicseen pod hitno moram da paznem motor, makar to bila i afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano April 22, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan haha ti si to nesto pomesao, izgleda da sinoc nisi lepo spavao pa ne znas sta pricas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano April 22, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53630.0;topicseen pod hitno moram da paznem motor, makar to bila i afrika Juce sam cuo tu informaciju od Hozea, kako ces da prezivis kad se pojavis na dogadjaju sa motorom kojim si namerio da dodjes, nisam ziv za tebe ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Deca kapiraju da su to boje jamahine kofice, sto i jesu, tako daaa.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da će biti po Divčibaru i kofice i grabuljice ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53630.0;topicseen pod hitno moram da paznem motor, makar to bila i afrika Covek je jedini dosao na dva dosadasnja okrsaja, i sve mu je jasno ;D Bokilicu trazi nove zrtve po Pomoravlju, bice jeftinih Tenere posle maja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obratiti pažnju na karakteristično pileće krilce na rezervoaru i deci poznat V motor ;D ;D ;D ;D ;D a ko je zainteresovan može ga imati za samo 7900 din ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu trazi nove zrtve po Pomoravlju, bice jeftinih Tenere posle maja Taj film bogami neć'š gledat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 22, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, ocemo li videti fotku nove makine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...