gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan moze, da rezimiramo, ti na pitovom TDM-u ides kroz baru dubine min.1m,duzine min.15m, a blato i skakaonicu radi pit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ja nosim debeli konopac za izvlačenje! Lep, deb'o, narandžasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 18, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pite pristani, bice zanimljivo zezanje, evo ja javno obecavam da nosim kanap da te afrikom slepujem iz njive na asfalt Uze mi Boban reč sa tastature ;D ... pazi, Aco, čega ćeš da se prihvatiš, nemoj posle mi da budemo krivi Boban reče džak ... ma jok bre. Lopatu samo, pa da je odma' i zavalimo tamo u blato. Nema smisla tegliti nešto što kasnije ni ne vredi popravljati... No, slušaj, ukoliko je Pit sentimentalno vezan za taj motor, pomoći ću i ja u izvlačenju ;D Mada, sve se vrti oko toga da NE SME u njivu ;D Pit je moj drug i ja cu njemu uvek pomoci u nevolji, a dobro bi bilo da svaki vozac afrike odabere po jednog tenerasa kog ce da cupa iz blata, pa ne mogu ja sve sam Naravno, ako mislite da se uopste vratimo svi sa planine. Iako voze tenere, meni bi bilo zao da ih ostavimo tamo vucima Jeste li videli onaj snimak sto je neko postavio, jadnici sa TDM-ovima i STenerama izgibose po pesku, mozete misliti kako bi to izgledalo po blatu i mokroj travi ";D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A nećemo ih ostavljati na planini. Kasnije nećemo imati zanimaciju. Koga posle da zaj*bavamo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos malo pa da obidjemo DOMACI BUT&GUZ ;D ;D ;D Pite ja smem da potezem sa TA protiv ST stim da budu jos 2 discipline po mom izboru pa ce da igramo na 2 dobijene jel moze ? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos malo pa da obidjemo DOMACI BUT&GUZ ;D ;D ;D Pite ja smem da potezem sa TA protiv ST stim da budu jos 2 discipline po mom izboru pa ce da igramo na 2 dobijene jel moze ? ;D ;D skakonica i reka? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A nećemo ih ostavljati na planini. Kasnije nećemo imati zanimaciju. Koga posle da zaj*bavamo? ;D e za to što nećeš da nas ostavljaš imaš šlepovanje i vađenje iz blata od mene ;D ;D ;D a za bare idemo barabar... na ulazu jedna afrika jedan ST pa ćemo da vidimo ko će da izađe a ko će da glumi Žaka Kustoa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan A nećemo ih ostavljati na planini. Kasnije nećemo imati zanimaciju. Koga posle da zaj*bavamo? ;D e za to što nećeš da nas ostavljaš imaš šlepovanje i vađenje iz blata od mene ;D ;D ;D a za bare idemo barabar... na ulazu jedna afrika jedan ST pa ćemo da vidimo ko će da izađe a ko će da glumi Žaka Kustoa ;D ;D ;D vi bolje odmah na rezervoar da napisete KURSK, posto sanse da izadjete iz bare su 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan A nećemo ih ostavljati na planini. Kasnije nećemo imati zanimaciju. Koga posle da zaj*bavamo? ;D e za to što nećeš da nas ostavljaš imaš šlepovanje i vađenje iz blata od mene ;D ;D ;D a za bare idemo barabar... na ulazu jedna afrika jedan ST pa ćemo da vidimo ko će da izađe a ko će da glumi Žaka Kustoa ;D ;D ;D Zak Kusto?! Mi smo bre Zil Vern za vas. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dakle neunistivi ste afrikanosi ima da zibite sto godina sa tim vasim trafikama,vi ste negde van vremena i prostora zaglavljeni ;)E da ova drava ima vas optimizam gde bi nam bio kraj.Aj videcemo sta ce od svega da ispadne.Nego meracio sam ovih dana jedan BMW da kupim pa ne bih da obecam da snjim udjem u njivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zasto pit nece TDM-om u njivu pa jasno se na onom snimku na 182 str. vidi da je bolji od ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zasto pit nece TDM-om u njivu pa jasno se na onom snimku na 182 str. vidi da je bolji od ST. Ti si pritajeni STjaš samo što još ne znaš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da ako mislis ST ( Scout Trooper) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zasto pit nece TDM-om u njivu pa jasno se na onom snimku na 182 str. vidi da je bolji od ST. Ti si pritajeni STjaš samo što još ne znaš ;D ;D ;D vidim ja da si ti u najavi CZ (covek zaba), ponesi bovu da obelezis mesto zarona, kad budes probao da proteras kroz baru, da ne bi neko sa afrikom prejahao preko tebe ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nasao sam ti cizme, vise neces morati od Kepe da trazis kaljace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sve i da izgubite na okrsaju, sigurno ces da nadjes decka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ako mislis ST ( Scout Trooper) Naravno ... ;D ;D ;D ;D ps. ti sa pink vespom, dalje od mene ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavio sam ja da su vozili yamahe, po onom kako su se zabadali u drvece ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego meracio sam ovih dana jedan BMW da kupim pa ne bih da obecam da snjim udjem u njivu. Ajde, Pite, mani se prazne priče .... ne skreći sad vodu sa vodenice. Bilo je reči o TDM-u u njivi. Nah ... biće da NE SMEŠ ;D Chicken! ;D Stvarno mi nije jasno zasto pit nece TDM-om u njivu pa jasno se na onom snimku na 182 str. vidi da je bolji od ST. Pazi kad je i TO (da ne nazovem TDM slučajno nekim pogrdnim imenom) bolje od ST-a .. c,c,c,c,... ;D ;D ;D Popsy, čizmice su ti fajne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan vreme je slikovnicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da ako mislis ST ( Scout Trooper) Naravno ... ;D ;D ;D ;D ps. ti sa pink vespom, dalje od mene ;D ;D ;D ukrali nacrte od bmw-a ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Da li se to AT suprotstavila TDM-u? ha ha ha....ne moguca misija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Da li se to AT suprotstavila TDM-u? ha ha ha....ne moguca misija ;D U njihovom glavama ima da se suprostave i vasionskom brodu kako su nastavili,samo za trku imaju srce kao pauk muda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan e neka si im rekao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan prva strana na google kada ukucate "africa twin tdm 850" :D http://images.google.com/images?hl=sr&lr=&um=1&q=africa+twin+tdm+850&sa=N&start=0&ndsp=21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...