joska 63 Napisano April 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A pivo neka bude temperature kao da je iz potoka izvadjeno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A pivo neka bude temperature kao da je iz potoka izvadjeno ;D + 4 C ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jbt sedim na poslu kao da imam igle neke ispod dupeta!!! Samo da uzmem moju kraljinu medju noge danas pa ce mi proci ovaj osecaj! P.S. Meni bi mogla jedna kuvana rakija! Taman sam se prehladio je..s mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 24, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ja uzeo slobodan dan da bi krenuo ranije danas, sad cekam Pit-a da se javi kad krece, a njega nema. Takodje sedim na iglama i pitam se zasto sam uzimao slobodan dan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja uzeo slobodan dan da bi krenuo ranije danas, sad cekam Pit-a da se javi kad krece, a njega nema. Takodje sedim na iglama i pitam se zasto sam uzimao slobodan dan.... Bolje da si seo na OO, mogao bi pilice da izlegnes :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 24, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da znas, bar bi imao neke vajde od sedenja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da znas, bar bi imao neke vajde od sedenja ;D Uzjasi ti blago meni tu kamilu i polako sam do Kepe i da te bog vidi. Do sada bio otisao i vratio se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Da znas, bar bi imao neke vajde od sedenja ;D Uzjasi ti blago meni tu kamilu i polako sam do Kepe i da te bog vidi. Do sada bio otisao i vratio se ;D pravo zboris dobri nas Neske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja uzeo slobodan dan da bi krenuo ranije danas, sad cekam Pit-a da se javi kad krece, a njega nema. Takodje sedim na iglama i pitam se zasto sam uzimao slobodan dan.... Pit je verovatno zauzet :D :D http://www.youtube.com/watch?v=kcJsKpTxkwc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 24, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pit stize za 15 min, ja odooooooooooooooooooooooo' a vi kako 'ocete ;D Pazite da vam se ne ojede guza od silnog bockanja iglicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pit stize za 15 min, ja odooooooooooooooooooooooo' a vi kako 'ocete ;D Pazite da vam se ne ojede guza od silnog bockanja iglicama ;D Aj srecno ti bilo i srecan put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi! Nikako da prodje vreme! Kada ce 2 sata ??? Sretan put,pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemam snage ni da sedim, al moram da izjavim nesto za dnevnik.Ovo danas je bilo stvarno fenomenalno.Extra ekipa, druženje, lepa vožnja...Ruska i ja smo krenuli za Kosjerić oko 7, vratili smo se u Ivanjicu u 8 uveče, presli okruglo 380 km.Malo putem malo šumom, al 380 je 380. ;D Generalno, svi vi Afrikanci ste fini momci, samo ne znam što vam trebaju one rupe, makadami, džombe...Vozite asfaltom, ko ljudi. Odoh da spavam, nikad u životu nisam bio ovako umoran.Jedva čekam da pregledam slikice i snimke.Pozdrav za drustvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam sada stigao slike sutra voznja je bila ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Prepun sam utisaka, emocije me biju i odoh dalje na zurku, celi dan iz sedla nisam izlazio, drustvo, atmosfera, gostoprimstvo, srce bajkersko je zaista veliko, Kepo i ostali domacini hvala Vam od srca sto ste me pozvali i sve gorske i sumske dragulje prikazali ;D Skoro pa da smo obisli sve planine u Srbiji, a u nnima redom sve kozije staze i bogaze, a imali smo i dan za grudvanje, jer smo tamo visoko, blize nebu i zvezdama zatekli ogoromne kolicine snega koji smo radosno iskoristili za grudvanje i uzivanje Prljav sam ko krmak, al se sreca moja ne moze izmeriti, dusa mi je cista, a lice ozareno svim predelima i skriventim mestima ove nase zemljice , za koje nisam ni znao da postoje Ovo je bilo i moje prvo vatreno krstenje, ta prvi put sam ucestvovao u voznji po svim putevima i belo tele sam dobro izmucio, po kamenjaru ga terao, po blatu, gazili smo potoke, blatnjave staze i velike barustine preprlivavali, ma oboje smo se isljizgali od glave do pete, samo su mi gace suve i ciste Drago mi je sto sam video stare drugare i upoznao nove, a za mene sjajno iznenadjenje je bilo gostovanje i ucestvovanje u zabavi i druzenju i naseg starog nenadmasnog domacina Ruske sa Golije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan , samo su mi gace suve i ciste To ti je dovoljno od opreme za zurku ;D ;D ;D ;D ;D Srce mi se cepa shto nisam bio sa vama, ali bice prilike chim se Shejtan ozeni 24. Maja.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan evo stigoh kuci slomljen kao slomljena strela . loodilo .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigao sam i ja, mrtav umoran ali jako zadovoljan svim putesestvijama, a pogotovo turom od Zlatibora do Kokinog Broda i natrag. Dosla je kao slag na tortu. , samo su mi gace suve i ciste To ti je dovoljno od opreme za zurku ;D ;D ;D ;D ;D Srce mi se cepa shto nisam bio sa vama, ali bice prilike chim se Shejtan ozeni 24. Maja.... ;D ;D ;D ;D ;D Samo se ti tesi. PS. Slike sutra nemam snage da ih postavim veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigao sam i ja, mrtav umoran ali jako zadovoljan svim putesestvijama, a pogotovo turom od Zlatibora do Kokinog Broda i natrag. Dosla je kao slag na tortu. , samo su mi gace suve i ciste To ti je dovoljno od opreme za zurku ;D ;D ;D ;D ;D Srce mi se cepa shto nisam bio sa vama, ali bice prilike chim se Shejtan ozeni 24. Maja.... ;D ;D ;D ;D ;D Samo se ti tesi. PS. Slike sutra nemam snage da ih postavim veceras. Znao sam da si neozbiljan... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Crven ban je bio vodic za primer, odveo nas je u turu negde daleko od stavrnosti, a onda je preuzeo Kepo i nema gde nismo bili Negde izvan planeta Ja jos sebi ne mogu da dodjem, jer me emocije tuku u valovima, a i zao mi sto sam ostavio ekipu, al zbog obaveza sam morao natrag :'( pa koce VLD-u sad cast da sacuva, od onolikog broja pomahnitalih kauboja u liku Bi Gay Bikersa ;D kad mu je prvo vece policijski pas za cuvanje belih motora ispisao, pardon osvestao i zalio motor, a ciradu pretvorio u 1000 komadica, jer mu se nije svidela mocna zeleno vatrena Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od nas Vld sad gricka jagu i uziva u hrani. Meni tece voda na usta dok pricam ali morao sam natrag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo slika sa putovanja ovako je pocelo okupljanjem male ekipe na OMV pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan vecera je bila pripremljena i cekala na nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan budjenje i priprema za dnevne aktivnosti i naravno vld i nesumnja sta ga ceka kod mopeda a krivac je ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos malo slika sa neseg putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...