Abdullah100k 8 Napisano April 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj brate tih straaasnih slika, otpasce i ovo malo tenerista ;D. Care! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako, ako, samo hardcore slike trpaj, pa da vidimo ko je vjera, a ko nevjera ;D svaka ti ko u Njegosa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 90% da dolazim ;D E zivote lutalice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 19, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jel to zivote lutalice zbog onih 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Staaaari dobri tenerasi, Nidzo i Peca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Offroad na obroncima Zlatibora. Jos jedna od mogucih ideja za skupljanje,kampovanje,voznju po divljini. Ako je potrebno otvoricu novu temu ili neka ide preko ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel to zivote lutalice zbog onih 10% Sto bi rekao mudrac Kepo: Ako bude 90% dobro, ako bude 100% jos bolje! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan 90% da dolazim ;D E zivote lutalice..... opa drasticno pada kvota za triumf tenerista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 19, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 90% da dolazim ;D E zivote lutalice..... opa drasticno pada kvota za triumf tenerista To smo i ocekivali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1 super tenera je dovoljna da porazi 20tak afrika........ ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan 1 super tenera je dovoljna da porazi 20tak afrika........ ;) ;) ;) ;) Pa naravno ,samo ako joj ne grade put, a i tad nemaju sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1.Hoze (TDM) 2.Pit (TDM) 3.Daki (TDM ) 4. Dimac (Strom) 5.Crven Ban (BMW K 100 RS) 6.Artur (SV 650) 7.Pitov drugar (GS) 8.Joska i Zuza (TA) 9.Veve (AT) 10. Parys (AT) 11. GS (AT) 12. Vlade (AT) 13. Boban (AT) 14. Vld (AT) 15. Zema i Aleksndra (AT) 16. Aca-pn (AT) 17. Kepo (AT) 18. Shejtan (AT) 19.Abdullah100k (AT) 20. Termogedjo i Tijana (AT) I ovo malo tenerasa sto ima, ;D 21.Gremlin (ST) 22. Sasa (XT 660 R) 23. Zippacope (ST) 24. Vladov drug (ST) Gospodo ST i AT, zamolio bih vas da mi potvrdite vase dolaske. Moram imate informaciju ko kada dolazi, najkasnije do cetvrtka pre podne. Sve ostalo sto vas interesuje, pitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ja se potvrdjujem. Mozda cu zbog posla morati da krenem nazad u nedelju rano ujutru, ali za sve ostalo sam 100% tu! Ne znam da li ste gledali prognozu, ali za vikend prete da ce padati zmije, zabe, sekire + sneg, a da ce temp preko dana biti do 10C ?!? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, a gdje je Neske na spisku? Tu je Neske, ziv i zdrav. Malo sam produzio uskrsnje praznike tj od 10-og sam u selu gde nema interneta. Danas dosao na posao i tako..... Na zalost, Neske je sprecen da dodje zbog godisnjeg parastosa u porodici koji je jos odavno zakazan za subotu 25. April. Zelim vam da se lepo provedete i jos lepse podruzite. "malo nas je al smo mnogo jaki" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Petak oko 4,5,6 pm ,100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 21, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem dolazak.Drugar sa SV650 takodje.Zuza jos nije sigurno da ce doci,jer prognoziraju zahladjenje pa znam iz iskustva da postoje realne sanse da odustane.Nas dvojica dolazimo sigurno. Krecemo u petak u 15:00 i trebalo bi da stignemo najkasnije do 8 uvece,jer planiram laganu voznju a imamo oko 200km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Offroad na obroncima Zlatibora. Jos jedna od mogucih ideja za skupljanje,kampovanje,voznju po divljini. Ako je potrebno otvoricu novu temu ili neka ide preko ove. Evo tvoje Afrike pored moje Tenere. Tvoj imenjak Vlada sto vozi tu plavu teneru je dolazio nedavno u KV sa tvojim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja se potvrdjujem. Mozda cu zbog posla morati da krenem nazad u nedelju rano ujutru, ali za sve ostalo sam 100% tu! Ne znam da li ste gledali prognozu, ali za vikend prete da ce padati zmije, zabe, sekire + sneg, a da ce temp preko dana biti do 10C ?!? :-\ Ako bude padala kisa dobro,a ako ne bude, onda jos bolje! ;D Gledajte prognozu za Taru, jer smo na tim nadmorskim visinama. http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=1&idg=131&idz=1&idf=15829 Suncano, 8 stepeni, idealno za off. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze u petak: 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. Gs (AT) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne idem, finalno, jbne obaveze... :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Offroad na obroncima Zlatibora. Jos jedna od mogucih ideja za skupljanje,kampovanje,voznju po divljini. Ako je potrebno otvoricu novu temu ili neka ide preko ove. Evo tvoje Afrike pored moje Tenere. Tvoj imenjak Vlada sto vozi tu plavu teneru je dolazio nedavno u KV sa tvojim motorom. Super, sada cu se naci sa njim pa cu mu reci da si se javio. Ako dolazis u petak verovatno cemo se videti. Nas dvojica ako ne stignemo u petak prikljucicemo vam se u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 21, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pit, njegov drug i ja stizemo u petak oko 14h gore. Znaci ja potvrdjujem moj dolazak, Pit ce verovatno potvrditi za njh dvojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Offroad na obroncima Zlatibora. Jos jedna od mogucih ideja za skupljanje,kampovanje,voznju po divljini. Ako je potrebno otvoricu novu temu ili neka ide preko ove. Evo tvoje Afrike pored moje Tenere. Tvoj imenjak Vlada sto vozi tu plavu teneru je dolazio nedavno u KV sa tvojim motorom. Super, sada cu se naci sa njim pa cu mu reci da si se javio. Ako dolazis u petak verovatno cemo se videti. Nas dvojica ako ne stignemo u petak prikljucicemo vam se u subotu. Ja ako budem dolazio, doci cu u subotu i najverovatnije sacekao bih u Bajinoj Basti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da odustanem, previse obaveza, a malo vremena > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u petak popodne. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...