bokilic 6101 Napisano April 14, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tu,ali do tog datuma svasta moze da se izdesava pa neznam dali cu doci ili ne,imam trenutno vaznijih obaveza,...pa dotle videcemo sta ce se sve desiti..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tu,ali do tog datuma svasta moze da se izdesava pa neznam dali cu doci ili ne,imam trenutno vaznijih obaveza,...pa dotle videcemo sta ce se sve desiti..... :) Bez tebe nista biti nece kao pre.......zato dolazi obavezno ionako si bio najglasniji u verbalnoj borbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Neske .. Au, drugari tatatatirci, kako vam je dobro bilo. Bas mi krivo sto me porodicne obaveze sprecise da se druzim sa vama, al kad cuh danas leprsavi Nikolicin glasic, sve mi jasno bese. Bilo ludo i nezaboravno. A sto se ovog Vaseg suludog obracuna tice, to moram da posetim. Ako ide Pit idem i ja. Kako da mi kolega sam tamo bude, pa da se udruzite i da ga zezate. Pite NISI SAM. A sta cemo nas dvojica tamo, pa ni sam neznam, al znam da lose nemoze biti. Aj sad me upisite na listu. 1. Joska i Zuza (TA) 2. Artur (SV 650) 3. Pit (TDM) 4. Još jedan afrikanac iz Niš (AT) 5. Boban (AT) 6. Crven Ban (BMW K 100 RS) 7. Vld (AT) 8. Zema i Aleksndra (AT) 9. Aca-pn (AT) 10. Kepo (AT) 11. Gremlin (Tenera obicna, nije SUPER) Jel moze ? 12. Sasa (XT 660 R) 13. Abdullah100k HONDA Africa Twin XRV750 RD04 14. Shejtan (AT) 15. Dimac (Strom) 16. Termogedjo i Tijana (AT) 17. Zippacope (ST) 18. Veve (AT) 19. Parys (AT) 20. Daki ( TDM ) Kako sta ce radimo kolega ....pa ce cuvamo pragnje od ovih afrikanera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tu,ali do tog datuma svasta moze da se izdesava pa neznam dali cu doci ili ne,imam trenutno vaznijih obaveza,...pa dotle videcemo sta ce se sve desiti..... :) Miiijaaaaaaauuuuuuu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 15, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tu,ali do tog datuma svasta moze da se izdesava pa neznam dali cu doci ili ne,imam trenutno vaznijih obaveza,...pa dotle videcemo sta ce se sve desiti..... :) Miiijaaaaaaauuuuuuu!!!! nije mijau,,nego gomila problema koji su mnogo iznad ocekivanih.................... :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tu,ali do tog datuma svasta moze da se izdesava pa neznam dali cu doci ili ne,imam trenutno vaznijih obaveza,...pa dotle videcemo sta ce se sve desiti..... :) Miiijaaaaaaauuuuuuu!!!! nije mijau,,nego gomila problema koji su mnogo iznad ocekivanih.................... :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( Izvini druze! Ako treba nesto, zovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u selu i obezbedio smestaj za 34 osobe. Ako bude dovoljno, dobro, ako bude vise, jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki rabat na kolicinu ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde se krije ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34330.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki rabat na kolicinu ? ;D Ima za sve koji dodju sa svojom lepsom polovinom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde se krije ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34330.0;topicseen Eeeeee Maaarko, Maaarko. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde se krije ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34330.0;topicseen Eeeeee Maaarko, Maaarko. ;D ;D izdao si Hardcore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 16, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Teneristi 'el ste vi to nesto smeksali aaa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Teneristi 'el ste vi to nesto smeksali aaa? Nesketa nema vec nedelju dana sto ste bre preplasili coveka Africanci nijedni ? Neske je mnogo dobar covek samo je motor pogresio, oprostite mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljudi, sta je sa Nesketom. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Teneristi 'el ste vi to nesto smeksali aaa? cvrsti smo kao stena,nigde takvih bajkera nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 16, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan E sada je vreme preci sa reci na dela ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo sve afrikance iziazivam na megdan po asfaltu.Vas 20 ja sam.TDM ima isti motor kao ST samo nekolko konja vise .A dacu vam i foru 500 metara a trkamo se na 2 kilometara..... mislim da je fer sa moje strane. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 16, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam prognozu,nadam se da grese! http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:YIXX0017&q=Valjevo%2c+Serbia+forecast:tenday Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam prognozu,nadam se da grese! http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:YIXX0017&q=Valjevo%2c+Serbia+forecast:tenday Ova nije tako losa a americka je http://weather.cnn.com/weather/forecast.jsp?locCode=LQB8&zipCode=379356268656 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se sa drugarima popeo na Povlen da vidim kakav je put? Nije los, nego ima jedna bara, mnogo dugacka a preko celog puta, valjda ce malo da presusi do vikenda, al ja sam je uredno overio ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije stizem i ja sa jos jednim drugarom koji je sa XT600Z, mada cemo se do tada Kepo cuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 18, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam sa zenom napravio krug da vidim kakva je situacija sa deonicom preko Tare,jer cemo imati dosta suvozaca. Deonica je duga 20km, i put je sa tvrdom podlogom. Na par mesta ima maaalo blata, ali sa malo paznje moze se preci, a da se ne overi u isto. Za solere, prava poslastica! ;D Jedno je sigurno, ponesite tople odece, ovde se jos nije otopio sneg. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 18, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj brate tih straaasnih slika, otpasce i ovo malo tenerista ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 18, 2009 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako, ako, samo hardcore slike trpaj, pa da vidimo ko je vjera, a ko nevjera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...