Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi gde ste, nesto vas nema? Al ste se utronjali :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi gde ste, nesto vas nema? Al ste se utronjali :D :D Nismo se utronjali, spremamo se za prolece! Snaga na usta ulazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dpametno razmisljas kepo,svaka ti cast,,,unapred se spremas za izgubljenu trku,ajde ajde spremaj,,,, i narani one prasice da bidnu malo i mrsni,,nemo sam kost i koza da budu, ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, a gde su bre gedore, nevidim ih ovde? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poooolako sumadinci, ovo je predjelo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aha,,predjelo,,dobro dobro,spremaj i glavnu ranu,,,,,pripremaj se za poraz,polako ali sigurno,,nego kepo,,,mora tu i muzika neka da se nadje,, greota da se uz krkanluk i razne bahanalije,/mislim na zalivanje/ ne poslusa i nesto lepo .,,,moz i onako uzivo,,,, :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan aha,,predjelo,,dobro dobro,spremaj i glavnu ranu,,,,,pripremaj se za poraz,polako ali sigurno,,nego kepo,,,mora tu i muzika neka da se nadje,, greota da se uz krkanluk i razne bahanalije,/mislim na zalivanje/ ne poslusa i nesto lepo .,,,moz i onako uzivo,,,, :) :) :) Nemoj Bokili, nema smisla, mi da se radujemo a oni da tuguju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako ako,, :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Eee, ne mogu da verujem ? Pored mene zivog vi trazite muziku? ;D Samo za moje drugove sumadince, g.dja Big Mama ;D http://www.youtube.com/watch?v=Bb5GVVKU7eM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Момци велики поздрав за ово зезање,ако испадне нешто можда бих и ја дошао. П.С. Наравно возим за победнички тим.СТ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Морам да скупим своју једноцилиндричну банду па да се возимо за вама и вашим опраким машинама! Биће то јако занимљив рели! Ако се икада деси... Сећам се оног фамозног окупљања тенериста Београда и "интернационалног" скупа Африканаца... Ха-ха-ха! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Eee, ne mogu da verujem ? Pored mene zivog vi trazite muziku? ;D Samo za moje drugove sumadince, g.dja Big Mama ;D http://www.youtube.com/watch?v=Bb5GVVKU7eM E ako ce ove da dolaze da vam sviraju dolazim i ja da se takmichim!!!!! EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, ne mogu da verujem ? Pored mene zivog vi trazite muziku? ;D Samo za moje drugove sumadince, g.dja Big Mama ;D http://www.youtube.com/watch?v=Bb5GVVKU7eM Kepo nece moci, ovo je opste narodno internacionalno veselje, prema tome mora i odgovarajuca muzika da bude, Prvo cemo ovako nesto dok se zagrejemo, http://www.youtube.com/watch?v=67VlMMAhUfo&feature=related a kad se ponapijamo onda moze i ovo, http://www.youtube.com/watch?v=Po6q2jVoxL4&feature=PlayList&p=2ACF3AFA80D535ED&playnext=1&index=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neske upristoji se, u javnosti smo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neske upristoji se, u javnosti smo! Mislim, znas kako, nemo se ljutis al ima da bude zurka zajebalo vek ;D ;D ;D ;D Nesto mi govori da ce ovo biti najbolji skup ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ovo i ja da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan ovo polako prerasta u festival. kako stvari stoje sa line up-om imacemo bar tri tematske veceri,ili mozda jos bolje 4 ;D - petak jazz& blues r"n"r - subota elektro - nedelja opstenarodno veselje sa tamburicama i trubacima , proglasenje pobednika -ponedeljak after hour i pakovanje satora zanaci krdo ovcica u najavi , he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooooo pa de nadje Garu>????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mrzim( al stvarno) narodnjake.... al ovog volem bre! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooooo pa de nadje Garu>????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mrzim( al stvarno) narodnjake.... al ovog volem bre! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Gara nije narodnjak! Gara je evergreen! Iznad svih klasa i kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooooo pa de nadje Garu>????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mrzim( al stvarno) narodnjake.... al ovog volem bre! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Gara nije narodnjak! Gara je evergreen! Iznad svih klasa i kategorija. Pa jes i to shto kazesh, vajlda mi se zato i svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bice ''zaguljeno'' sto kaze Nada Topcagic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, zar jedno ovako sofisticirano vozilo? Jaoj kako sam se lepo juce provozao sa komsijevu Africu. Neopisivo lep osecaj voznje po brdima i proklizavanja zadnjeg kraja na vlaznom kolovozu, temperatura idealna vetar pirka ja se uzdizem na noge dok lagano dodajem gas u cetvtoj brzini vozim se tako neko vreme i kad sam se naglo spustio na sediste osetio sam ostar bol u bredelu medjunozja... Pogledah na dole kad ono exer! Exer odakle exer je*emu i mrtvo i zivo i koga ostavi tu... kad se setih da komsa njime pre palio motor. Na svu srecu samo sam se okrzo, nista opasno Zaprepašćen :D :D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=29415.msg415078#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Od silnog glupog prepucavanja, jedva sam nešto pametno pročitao!!! Užas!!! ] Pa ti si prvi dao glup komentar a na glup komentar dobio si realnu ocenu tvog motora.....stvarno je najgori od svih pomentih.Jbg nemo da se ljutis al to je istina ,imao sam priliku da ga probam ima ga jedan drug Nisu ....covece kako to trese kao pneumatski cekic , imao sam utisak da ce da se raspadne svakog trenutka , afrika je za njega makina znas kakva. Hehehe jedino je tvoj motor gori od Afrike. He,He, ne sećam se da sam tražio mišljenje, ičije! Neznam zašto je po tvom mišljenju moj komentar bio glup, rekao sam svoje lično mišljenje o ovim prepucavanjima. Nikog nisam vređao. Samim tim "mišljenjem" nisam tražio ocenu modela motora koji trenutno vozim, niti sam time kudio ijedan pomenuti, niti sam rekao da je moj najbolji. Ukoliko si hteo da "podeliš" sa mnom tvoje iskustvo u vezi DR-a mogao si to reći, najblaže rečeno, drugačije. Inače, mišljenje o DR-u i iskustva drugih me naravno interesuje,ali realno, a ne sa nekim uvredljivim tonom, pa je sasvim razumljivo kako sam reagovao. Neznam u kakvom je bio stanju taj koji si vozio i tačno je da mu je zvuk, ajde da kažem, specifičan, ali-to je DR. Meni je moj solidan. Stvar ukusa i iskustva, kao i za svaki drugi bajk. Ukratko,toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Januar 22, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Problem je samo to sto ovo nije prepucavanje vec drugarsko zezanje, pogresno si shvatio celu pricu, pa samim tim propustio i poentu, a poenta je da se posle ovih pisanija svi skupimo negde i uz zezanje i salu pojedemo to toliko pominjano pragnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Od silnog glupog prepucavanja, jedva sam nešto pametno pročitao!!! Užas!!! ] Pa ti si prvi dao glup komentar a na glup komentar dobio si realnu ocenu tvog motora.....stvarno je najgori od svih pomentih.Jbg nemo da se ljutis al to je istina ,imao sam priliku da ga probam ima ga jedan drug Nisu ....covece kako to trese kao pneumatski cekic , imao sam utisak da ce da se raspadne svakog trenutka , afrika je za njega makina znas kakva. Hehehe jedino je tvoj motor gori od Afrike. He,He, ne sećam se da sam tražio mišljenje, ičije! Neznam zašto je po tvom mišljenju moj komentar bio glup, rekao sam svoje lično mišljenje o ovim prepucavanjima. Nikog nisam vređao. Samim tim "mišljenjem" nisam tražio ocenu modela motora koji trenutno vozim, niti sam time kudio ijedan pomenuti, niti sam rekao da je moj najbolji. Ukoliko si hteo da "podeliš" sa mnom tvoje iskustvo u vezi DR-a mogao si to reći, najblaže rečeno, drugačije. Inače, mišljenje o DR-u i iskustva drugih me naravno interesuje,ali realno, a ne sa nekim uvredljivim tonom, pa je sasvim razumljivo kako sam reagovao. Neznam u kakvom je bio stanju taj koji si vozio i tačno je da mu je zvuk, ajde da kažem, specifičan, ali-to je DR. Meni je moj solidan. Stvar ukusa i iskustva, kao i za svaki drugi bajk. Ukratko,toliko. Ovo prepucavanje se svodi ( posto nisi ukapirao) na jedno odlicno druzenje, zezanje i zajebanciju. Niko od nas SMEKERA i SEKTASA a 90% se znamo medjusobno i niko nema nikakvih predrasuda jedino si se ti nasao pametan da dajes svoj sud! Oba motora i Afrika Twin i Super Tenera su izvanredne masine a ti i dalje DR-ljaj na svom motoru i uzivaj. Cak sta vise dobro nam dosao na Divcibare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...