Aćimo 1144 Napisano April 20, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš merodavan taj Vaš Popsy, ima i gorih afrosa pa se to tera u zdravlju i veselju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Eh, kad africki ne bi bio veci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa i u bezobraznim filmovima nekako africki uvek najveci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 21, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan I uglavnom nituju Super Trebe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To ono po principu: kad te stignem, jeb*** te? Onda nije ni cudo sto su Afrosi toliko nervozni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, pazi da te ne stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne racunam, jos Mene ne moras da juris, sacekas neku rizlu ili tako nesto i samo me pokupis sa asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja afrika je uspela da stigne teneru, afrosima je to san. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hakala, tebe čekamo na startnoj poziciji 21. maja. E mršavo Vam bre ovo Teneraši, sve neka neiskusna mlađarija sa automatika sela na tenere i misle da je avion.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi uspeli da nadjete dobru afriku i neku raspalu ST i takva ST bi odrala vase "lepotice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi uspeli da nadjete dobru afriku i neku raspalu ST i takva ST bi odrala vase "lepotice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 21. se necemo videti zbog obaveza A to "neiskusna mladjarija" malo si ze zajebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Dokaži! Uostalom i ne voziš ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi uspeli da nadjete dobru afriku i neku raspalu ST i takva ST bi odrala vase "lepotice" To nije problem naći, problem je u obrnutom smislu pa nije interesantno šibati magare dok je u blatu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan ST ne vozim od skoro, ali ako naletim na lep primerak ima sanse da se vratim. Vi afrosi kad uvalite nekom te lomatine, nepada vam na pamet da ih opet kupite. Sto bi ste pravili istu gresku dva puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi uspeli da nadjete dobru afriku i neku raspalu ST i takva ST bi odrala vase "lepotice" pogotovo neku sa TDM-ovim agregatom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 21, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam što bi ikad dva ista motora kupio. To samo vi teneraši kupujete da bi onaj prvi osposobili. Meni kad afrika dojadi prodam je da dojadi nekom drugom, pa on trećem, pa peti uradi neki servis, pa šestom dojadi.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prvo...mmi za manje pare od cene RD07AT u pristojnom stanju kupimo dva motora. Drugo...sta ste zapeli za taj 21. Maj...jel samo tada imate izlaz? Tu smo mi odmah...samo izadjite na dzadu...ako smete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Teneraši su poznati po svom mazohizmu ili demenciji, samo oni znaju šta je u pitanju pa se vrate na staro. Vlade, 21-og je takmičenje gde su svedoci, gde se meri vreme. Lako je otići u neku njivu i par selfija i kao mi se vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 21, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan videćemo se 21-vog :D al će da bude ekipa ... jedva čekam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 22, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan He, he, he...svi znamo da ce 21.maja pobedjivati ljudi, njihove sposobnosti i iskustvo, a ne mashine....sta ja mogu da trazim protiv Kapetana ili Kvarise, sve i da imam AT ili ST , na Xross-u.... (lupam...ima tamo jednako dobrih i boljih) A razlika , bez obzira na spisak - rezultat na Xross-u, uvek ce mi biti u korist STenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 22, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nacuh juce... kazu u afrike ubacuju tablete africke sljive...pomaze da im ne opadne snaga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, oni to koriste da bi mogli da pokrenu lamparije, a taj motor nikad nije mogao da ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze neko da mi kaze gde se odrzava to 21 Maja taj Xross? Nisam u toku. Da poteram i ja moju Teneru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam. http://www.xross-team.com/ Predpostavljam da tu Tenerasi deru Afrikance. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...