vlajko 2670 Napisano Decembar 6, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko dobaci do duda pomazi usput i Zeksova OO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ja .... vocnikolacic se hvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Decembar 6, 2014 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan VLajko nek je sa srecom. Po meni pravi potez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 6, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan VLajko nek je sa srecom. Po meni pravi potez. Svako ko se ratosilja djubreta napravio je pravi potez u zivotu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan VLajko nek je sa srecom. Po meni pravi potez. Svako ko se ratosilja djubreta napravio je pravi potez u zivotu .. Nema ga danima....skuplja pljuvacku....pa kad pljune, podavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 6, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @ hitman: phahahahhahahaha @ vladaSD: e, znas ti vrlo dobro na koji dud ja mislim;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi pusku brate...brze ces da zavrsis....mojne dud, moze da pukne grana.... posle opet moras da sednes na tu muku od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 6, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan VLajko nek je sa srecom. Po meni pravi potez. Svako ko se ratosilja djubreta napravio je pravi potez u zivotu .. jel to najavljuješ nešto il da pitam šta čekaš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 7, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan VLajko nek je sa srecom. Po meni pravi potez. Svako ko se ratosilja djubreta napravio je pravi potez u zivotu .. jel to najavljuješ nešto il da pitam šta čekaš? Najavljujem da kada svo djubre (Tenere) iz ove teme odu na deponiju, temu cemo da preinacimo u neku drugu namenu, sto je vidim uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Opet je Yamaha prevagnula u odluci.. buckasti varadero sa karburatorima..ili ovaj žgoljavo mišićavi omladinac Na ovo sam mislio kad sam rekao pravi potez. Afrikancima je izgleda tenera postala nocna mora (ne tenerasima ) pa je u svakoj recenici vide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 7, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljujem da kada svo djubre (Tenere) iz ove teme odu na deponiju, temu cemo da preinacimo u neku drugu namenu, sto je vidim uskoro Loše vidiš :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan VLajko nek je sa srecom. Po meni pravi potez. Svako ko se ratosilja djubreta napravio je pravi potez u zivotu .. jel to najavljuješ nešto il da pitam šta čekaš? Najavljujem da kada svo djubre (Tenere) iz ove teme odu na deponiju, temu cemo da preinacimo u neku drugu namenu, sto je vidim uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 9, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan VLajko nek je sa srecom. Po meni pravi potez. Svako ko se ratosilja djubreta napravio je pravi potez u zivotu .. jel to najavljuješ nešto il da pitam šta čekaš? Najavljujem da kada svo djubre (Tenere) iz ove teme odu na deponiju, temu cemo da preinacimo u neku drugu namenu, sto je vidim uskoro nema ispod pojasa niski udarci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 9, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Opet je Yamaha prevagnula u odluci.. buckasti varadero sa karburatorima..ili ovaj žgoljavo mišićavi omladinac Na ovo sam mislio kad sam rekao pravi potez. Afrikancima je izgleda tenera postala nocna mora (ne tenerasima ) pa je u svakoj recenici vide. profo tebe nema nema pa zavuces onako po skolski a vozis suzanu iliti PLASTICNU LUTKU sto bi reko gosn Langer Bruno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 10, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo nisam posetio ovu temu, kad da pogledam.....pukla tema... Pa ovo se tenerasi ozbiljno osipaju..... Ko ce od preostale dvojice kroz jecaj da kaze.....: "Moze lock"? i da zarida gorko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 10, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dugo nisam posetio ovu temu, kad da pogledam.....pukla tema... Pa ovo se tenerasi ozbiljno osipaju..... Ko ce od preostale dvojice kroz jecaj da kaze.....: "Moze lock"? i da zarida gorko! Pa i ti profo prodade afriku...tenerasi bar shvataju da je doso 21 vek pa polako modernizuju vozni park ....dok ce afrikancima i unucici voziti afrike ...toliko su im usle u krvotok....samo ne znam sta raditi kad nestane benzina..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 10, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se, do zadnjeg dana..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se stvarno muski.... pa ostale u Pirotu jel nemogu dalje da maknu..a vidim jedan po jedan napustate africku sektu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 10, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se stvarno muski.... pa ostale u Pirotu jel nemogu dalje da maknu..a vidim jedan po jedan napustate africku sektu... Bokilicu da nije tenerasa, zamandalio bi firmu.... ti si trgovac ti nisi vozac A i ne vozis ni afriku ni teneru, samo popravljas tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se stvarno muski.... pa ostale u Pirotu jel nemogu dalje da maknu..a vidim jedan po jedan napustate africku sektu... Bokilicu da nije tenerasa, zamandalio bi firmu.... ti si trgovac ti nisi vozac A i ne vozis ni afriku ni teneru, samo popravljas tenere bogami,,vec 3generalni na afrikama za zadnje 2 god, a samo jednu na teneri...sto govori suprotno P.S. kolko vidim,za te dve u pirotu sto se voze morali ste da pazarite jos 18 za delove 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 10, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se stvarno muski.... pa ostale u Pirotu jel nemogu dalje da maknu..a vidim jedan po jedan napustate africku sektu... Bokilicu da nije tenerasa, zamandalio bi firmu.... ti si trgovac ti nisi vozac A i ne vozis ni afriku ni teneru, samo popravljas tenere bogami,,vec 3generalni na afrikama za zadnje 2 god, a samo jednu na teneri...sto govori suprotno P.S. kolko vidim,za te dve u pirotu sto se voze morali ste da pazarite jos 18 za delove Bokilicu ti si trgovac i jasan si mi..... ovo je tema za vozace afrika i tenera.... zapravo afrika i dve tenere.... za tebe je rubrika vozili smo nekaaaada, sam svoj majstor i tako nesto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se stvarno muski.... pa ostale u Pirotu jel nemogu dalje da maknu..a vidim jedan po jedan napustate africku sektu... Bokilicu da nije tenerasa, zamandalio bi firmu.... ti si trgovac ti nisi vozac A i ne vozis ni afriku ni teneru, samo popravljas tenere bogami,,vec 3generalni na afrikama za zadnje 2 god, a samo jednu na teneri...sto govori suprotno P.S. kolko vidim,za te dve u pirotu sto se voze morali ste da pazarite jos 18 za delove Bokilicu ti si trgovac i jasan si mi..... ovo je tema za vozace afrika i tenera.... zapravo afrika i dve tenere.... Pa sto se javljas onda....rekli smo vozace a ne gurace afrika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 10, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se stvarno muski.... pa ostale u Pirotu jel nemogu dalje da maknu..a vidim jedan po jedan napustate africku sektu... Bokilicu da nije tenerasa, zamandalio bi firmu.... ti si trgovac ti nisi vozac A i ne vozis ni afriku ni teneru, samo popravljas tenere bogami,,vec 3generalni na afrikama za zadnje 2 god, a samo jednu na teneri...sto govori suprotno P.S. kolko vidim,za te dve u pirotu sto se voze morali ste da pazarite jos 18 za delove Bokilicu ti si trgovac i jasan si mi..... ovo je tema za vozace afrika i tenera.... zapravo afrika i dve tenere.... Pa sto se javljas onda....rekli smo vozace a ne gurace afrika Bokilicu jasan si mi.... ne vozis ni AT ni ST... aj tutanj Podsecas me na one iz auto moto-a na auto putu sto kruze kao orlusine i prilaze cim stanes da popijes kafu Ovo je ipak tema za vozace....a za tebe je "vozili smo neeeeeeekada" i "sam svoj majstor" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E afrikanci, ostavite brojeve telefona ovoj ribi.... nasao sam je na stranici ljubitelja Afrike Twin kad sam tovario neke ucesnike u chatu :lol: A vi pirocanci...dajte neki link, ka nekim pirotskim oglasima..... ima ih ovde jos, koji hoce da se oslobode tih bedevija od AT-a 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 10, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Profa doterao trecu afriku A prethodne ostale u Pirotu..... sada ih ima dvadesetak.... Ovu temu moze da vodi svaki 20-ti pirocanac protiv dvojice sa celog foruma Vidim ja, uskoro ide "MOZE LOCK" A i borili su se stvarno muski.... pa ostale u Pirotu jel nemogu dalje da maknu..a vidim jedan po jedan napustate africku sektu... Bokilicu da nije tenerasa, zamandalio bi firmu.... ti si trgovac ti nisi vozac A i ne vozis ni afriku ni teneru, samo popravljas tenere bogami,,vec 3generalni na afrikama za zadnje 2 god, a samo jednu na teneri...sto govori suprotno P.S. kolko vidim,za te dve u pirotu sto se voze morali ste da pazarite jos 18 za delove Bokilicu ti si trgovac i jasan si mi..... ovo je tema za vozace afrika i tenera.... zapravo afrika i dve tenere.... Pa sto se javljas onda....rekli smo vozace a ne gurace afrika Od 3 minute pocenje da bude interesantno.....gurac na delu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...