BusMan 2025 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan polako... pojacacemo tempo Aha, u kojoj pozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan polako... pojacacemo tempo Aha, u kojoj pozi? bicete informisani :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 2, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo zivlje jos samo 140 strana ove teme pa zurka!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 2, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide na silu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 2, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide na silu Istina, al zato cim krene sezona neki od tenerasa ima da se naguzi sam, a posle glatko ide ebanje do 101 i nazad :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 3, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sve sami hebaci..... afrikanci... a cekaju da da se naguzi teneras ... (AT=LGBT) sad mi je jasno sto su AT onako sarene u "duginim bojama" Nego da se mi nasikamo za svakih 50 strana...cisto treninga radi , do 1000-te (e stvarno sam najgori od sve dece) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 4, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako isključimo profesionalne Afrikance... sve ih je manje i manje... ili su se rešili bede ili su ih konzervirali... u svakom slučaju, uskoro nam dolazi Jager tako da ako bude prihvatljivo vreme očekujem nekaku vožnjicu pa ćemo ondak da se prebrojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako ce se brojimo, ce je nabavim za tu voznju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ce se brojimo, samo da je popravim za tu voznjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam da osvežim agregat.. ipak posle gomile kilometra iz preventivnih razloga zameniću karike.. časkom.. Jeste, počela je da troši ulje..mogla bi tako ko zna koliko..al neću ko Jager da vučem bure ulja na svaku vožnju.. a planiram duže ture.. tako da mašina ide kod ćelavog na detoksikaciju i rahabilitaciju možda dobije i nove boje kad se već rastura.. taman dok prođe ovaj kijamet biće spremna za sezonu aj sad udrite.. koja će ovo biti tenera koja se otvara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 5, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce biti jos jedna ko Popsyeva... Ista metla samo je drska zamenjena 5x...!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko su te ture dugačke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad Vlajko i ja, planiramo zajedno da oteramo dresheve kod cika doktora..... on na operaciju , a ja na previjanje :lol: . Ihhh kad od ovih baba, napravimo devojke.... pa vozimo trecom, da se afrikanci-mukice ne iskompleksiraju..leleeee miline Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Februar 5, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan I ja teram isto na pregled I terapiju cekam samo da stignu delovi koje sam porucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko su te ture dugačke? Možda i 10K u jednom pravcu Iz tih razloga preventivno osvežavanje agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko su te ture dugačke? Možda i 10K u jednom pravcu Iz tih razloga preventivno osvežavanje agregata Aha, lepo lepo. Nego, nisam znao da kupuješ Afriku za taj put? Nisi valja mislio sa ST-om da ideš?! Mada... Vidite taj osmeh zadovoljstva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pružiš se koliko si dugačak.. a ne širok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 5, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, koliko vas STeneraša tera te dreševe te na "previjanje", te na "rehabilitaciju".... Mislim da bi vam najpametnije bilo da ih već više konačno kremirate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sakupe delove od sve tri, možda naprave jednu zglavnu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 5, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan koja će dogurati do Popsija a onda šta će od 4 da krpe jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @ ekipa im placa kafu na uscu i po jedan bensedincic . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @jageru .... moramo da krpimo, al posle krpljenja vozimo....za razliku od nekih.. "beach - menekena" @Cedo11 ... tvoje komentare cu uzeti za ozbiljno, kad predjes u "nacionalnu klasu 750ccm" ili kad zavrsis doktorat ili kad skupis prvi milion (evra) .... @fruitcake.... vidi ga ovaj offroader :lol: ..upoznao Glinaru, pa prosao ceo svet...mada je to realan utisak sa AT predjes 30km i odmah si "adventure rider" @Ribolovac..... Negotinac ...neki mozemo samo na uscu V.Morave u Dunav... a na bensedine sam postao imun . I svrati na moje usce, da ti nabavimo kakav ljudski camac...smederevac , hebes te afrike i minijature od camaca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan predlog , za zaracene strane: .... posle praznika - 1. maja, a pre Kepijade (obicno prva nedelja Juna) , da organizujemo AT-ST rostiljanje (10,17 ili 24. Maj) .... na mom placu, obala Dunava sa kovinske strane mosta. Datum bismo utanacili, na osnovu vremenske prognoze. Deliblatska pescara je na 15 min voznje...tako da moze da se napravi i riljanje i rostiljanje . A s'obzirom da se radi o obali Dunava... riblja corba i riba bi bile neminovne...ako nadjemo majstora za spremanje. Eto predloga , pa ako se dogovorimo..... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Februar 6, 2014 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar cak do Smedereva na prvu voznju, jos nerazradjene masine, ipak je to dalek put Spremajte bedevije za ranoprolecnu voznju po Kucaju, obezbedicu i par vozila za slep, mozda ipak progutate knedlu pa se usudite na tako dalek put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ima istine. Kad se skupe pare, će se uzme nešto od 750cc... Do tad mi ne preostaje ništa drugo, no da vas malo sa strane... Nego ja sam za ideju to posle prvog Maja. Taman da se malo razgibamo na peščari, da budemo spremni za Kepijadu. Valjda ćemo do tad uspeti da naguramo 1000-tu stranu, pa eto veselja... Pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...