VladaSD 2364 Napisano Septembar 3, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan +1 za okršaj, ali bez roštilja (možda jagnjetina ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Retko lep vikend u najavi pre jesenjih kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 4, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan čim Popsy počne rečenicu sa "vidi" neeešto ga je pecnulo :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 4, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan +1 za okršaj, ali bez roštilja (možda jagnjetina ) to nije roštilj nego pečenje tako da može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan +1 za okršaj, ali bez roštilja (možda jagnjetina ) to nije roštilj nego pečenje tako da može Kakva si ti africka pametnica.....ljubi te brat u prljav vrat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 4, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jooooj.... samo ovo go#%" od ramena da mi sraste... Kako samo? A da predjes na neki ozbiljniji motor? Neki koji za pocetak koci .. vidi, ja ću lako da pojačam kočnice al vi snagu agregata skoro pa nikako :P ubo si ih u najranjiviju tacku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u nedelju na koncertu Rogera Watersa. Naravno da sam zalutao po Beogradu. I, naidje krdo Afrikanaca pa me izbavi. Ovo je treci put uzastopno kada se gubim po Bg a da me svakog puta po neki Afrikanac vadi iz govana. Zelim da zahvalim Sinisi i ekipi, i posebno Rusicu koji mi je omogucio sve oko koncerta, itd. Hvala, Paprikari, mozda dodjete i do nas sledece u junu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno kada ih samo po gradu mozes naci... Nema ih van... Arena - Usce - kuca... Najduza relacija...;-);-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 4, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeeeelee!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno kada ih samo po gradu mozes naci... Nema ih van... Arena - Usce - kuca... Najduza relacija...;-);-) Nemoj tako.. dobace i do Avale ako je neki roštilj u pitanju.. Kosmaj je već granica njihovoh kosmosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 4, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan prozivaju oni koji se voze od kuce do majstora i od majstora do kuce, ccc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 4, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pahaahahahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 4, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan prozivaju oni koji se voze od kuce do majstora i od majstora do kuce, ccc.... Kako ti idess do majstora? Peske? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 4, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan za razliku od suparnickog tabora mi mozemo i motorom, a oni samo GSPom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 4, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan prozivaju oni koji se voze od kuce do majstora i od majstora do kuce, ccc.... Kako ti idess do majstora? Peske? jbg, nisam ja kriv sto se nisam preslio kod majstora kao neki a i nemam 150e za mali servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ovo sjajna tema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan prozivaju oni koji se voze od kuce do majstora i od majstora do kuce, ccc.... pahaahahahahahahah za obojicu... peri prvi deo a fruitu drugi :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 4, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine je moj drndavi kantasaki sa puknutim klipom prejahao vise offa nego vase tarabe a daj boze da i ove godine nije ista situacija, dakle ne vidim ko laze ovde... Zex se sa tenerom toliko navikao na majstore i radionicu da nije izdrzao sa afrikom ni 6 meseci i odma je mora da kupi ktm-a, da mu se majstori ne naljute... Sa africom se izgubio covek, uplasio se da nikad vise nece videti majstora i prodao je odma... sta ti je navika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Skupljanje subota posle podne na Divcibarima. Razlaz u nedelju. Ima krov a moze i sator. Ko bi dosao, nek se cekira do petka popodne. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 4, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine je moj drndavi kantasaki sa puknutim klipom prejahao vise offa nego vase tarabe a daj boze da i ove godine nije ista situacija, dakle ne vidim ko laze ovde... Zex se sa tenerom toliko navikao na majstore i radionicu da nije izdrzao sa afrikom ni 6 meseci i odma je mora da kupi ktm-a, da mu se majstori ne naljute... Sa africom se izgubio covek, uplasio se da nikad vise nece videti majstora i prodao je odma... sta ti je navika... Da si ti meni ziv i zdrav, mene majstori kad vide pristave kafu jer nikad nisu nista radili... Pocev od ST pa na dalje.... Moj najveci put od 3500 km kroz 5 drzava balkana sam prosao ST da nije stucnula, sa afrikom sam se drndo gde oces, a bogami i KTMom... Ziv bio, velik porasto uci od nas sa pravim izborom, bice ti dzepovi puniji! Ako si rad da ides na ovu zabavu, svraticu da te povezem za dzaba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Šumice parka okuplja se ktm i ostala paprika banda.. u poseti kafiću dok čačkaju mobilnu kliću 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 5, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jooooj.... samo ovo go#%" od ramena da mi sraste... inace sta se desi Africi posle jedne vožnje godišnje... :nanana: Ej bre, Popsy.... To je samo zamena nekih delova posle 50.000km: lanac i lančanici, zadnji amortizer (nikad menjan - afrika prešla 200.000km), sinhronizacija karbova i štelovanje ventila, zamena ulja i filtera posle 5000km, zamena vazdušnog filtera posle ko zna koliko km... Na tim vašim raspadima bi već ceo agregat bio zamenjen 2x na ovu kilometražu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jooooj.... samo ovo go#%" od ramena da mi sraste... inace sta se desi Africi posle jedne vožnje godišnje... :nanana: Ej bre, Popsy.... To je samo zamena nekih delova posle 50.000km: lanac i lančanici, zadnji amortizer (nikad menjan - afrika prešla 200.000km), sinhronizacija karbova i štelovanje ventila, zamena ulja i filtera posle 5000km, zamena vazdušnog filtera posle ko zna koliko km... Na tim vašim raspadima bi već ceo agregat bio zamenjen 2x na ovu kilometražu Brate, jel to ta sitna kozmeticka popravka? Kako li izgleda ozbiljna popravka , kad za ovu kozmeticku rastavljas tu bedeviju , kao da ces ram da peskaris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Septembar 5, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Kod Šumice parka okuplja se ktm i ostala paprika banda.. u poseti kafiću dok čačkaju mobilnu kliću Ko je organizator ovoga skuupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...