vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ko da je to bitno.. tamo negde daleko od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih, prošle godine..negde izmedju Ivanjice i Kraljeva..na putu za Grzu. Ali da ..daleko je od STenere, a od Afrike....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da je poredjenje ST nesto kao kad vozis dizel. Kolega objasnio kako se vozi ST, kao dizel :lol: P.S. Druže van zemljače izvini, ali je bilo jače od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nije to motora, to je do vozaca... ja kako vozim, stalno se na pumpi hvatam za D2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A zašta se onda Šuster vata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A zašta se onda Šuster vata? Koji bre Shuster.... mani me vise tih zanatlija i nabedjenih klinaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 12, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci Dakar ce biti vrlo zanimljiv :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 12, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da je Cyril seo na ST, pa jos ajde de da se qrcite... ali ovako, bas nema smisla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 16, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam cele Tenerife i samo sam ovu plazu nasao... Od Yamahe, ni traga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 16, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam cele Tenerife i samo sam ovu plazu nasao... Od Yamahe, ni traga pa vidi se da je Hondina plaza, nista se ne moze :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan sve mi se cini da sam ja crna ovca u Afrikinom taboru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 16, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha jegeru ovde kod nas u mjestu bosanska otoka ima kafana honda Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 17, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://youtu.be/4ha70KDAEUk :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam cele Tenerife i samo sam ovu plazu nasao... Od Yamahe, ni traga Auuuu, za sta tebe placa taj englez... :lol: ... da si nepristrasan pa da ti poverujemo da nisi nasao Yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam cele Tenerife i samo sam ovu plazu nasao... Od Yamahe, ni traga Auuuu, za sta tebe placa taj englez... :lol: ... da si nepristrasan pa da ti poverujemo da nisi nasao Yamahu Od Bg do Sarajeva nisam video ni jedan motor..a ne papriku.. posle do moreta samo neki GS-ovi A na otoku bogami videh ST 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam cele Tenerife i samo sam ovu plazu nasao... Od Yamahe, ni traga Auuuu, za sta tebe placa taj englez... :lol: ... da si nepristrasan pa da ti poverujemo da nisi nasao Yamahu Od Bg do Sarajeva nisam video ni jedan motor..a ne papriku.. posle do moreta samo neki GS-ovi A na otoku bogami videh ST Stavljaj 'ladne obloge, da ti taj otok sto pre splasne , i nemoj Teneru na njega, da ne bude jos gore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 17, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto Afrikanci ne nose alat sa sobom... zato što uvek imaju nekog sa ST na speed dialu :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moram da probam tu hebenu Afriku.... ako mi se svidi, prodajem STeneru, dodajem jos 5x toliko i kupujem KTM-a . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Zašto Afrikanci ne nose alat sa sobom... zato što uvek imaju nekog sa ST na speed dialu :lol: Alata imam koliko hoćeš, dva cela šteka + heavy klešta i Dakine komplet štafcigera... Ali mi je ponestalo osigurača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 17, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Sale i ja smo skidali napajanje za navigaciju i pratili ortakove instrukcije. Izvukli neke žice posle čega nisu radili farovi. posle toga smo pokušavali da provalimo zbog čega ksenoni ne rade i dođem do zaključka da smo skinuli jednu žicu više nego što je trebalo, a u međuvremenu slušajno cviknuli i pištalice za migavce nešto smo čačnuli što evidentno nije trebalo tako da večeras idem do Arakisa da bacimo pogled. a da! btw, u međuvremenu smo skinuli i staru utičnicu 12V pošto je korodirala do besvesti, može opušteno tetanus da se fasuje. onu žicu "viška" smo vratili i farovi proradili ali izgleda da smo u međuvremenu dok smo isprobavali neke žice spalili osigurač od 30A. spalili potom još jedan, i da čuknem o drvo treći osigurač je ok. realno, da nisam morao da vrnem navigaciju sve bi bilo ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 18, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pronađen problem. kada smo skidali instalaciju napajanja za navigaciju čupnuli smo neku žičku koji nismo videli i kanda je pravila kratak spoj. sinoć je Arakis to video I sve sređeno. sutra prva probna vožnja posle redovnog servisa i sređivanja tih žica. hvala Dangeru na društvu i moralnoj podršci A pre svega hvala Šumiju što je došao da pomogne Trafikacnu u nevolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos te nema, jel treba da se pakujemo da krenemo? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 18, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan sutra idem da vozim, tj. sreda vec sam kontaktirao Vladu da dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan odvozao cca 200km, sve ok. @ Popsy: čudi me da nisi skinuo sa mog profila ''ONU'' fotku i okačio ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...