gosa 553 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan aj bre tisina tamo,,vidi se kolko su udobne te vase rage,,na pola puta gde god da krenu sta rade afrikanci...zale se na bol u guzici doduse,,i nije ta raga predvidjena za duzu voznju od sat dva...ili je taj bol od inuguracije u sektu..nemam pojma...i ne zelim da znam... kako god okrenes, ja se dovukoh do moskve, a vi? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 15, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa to,dovukao....verovatno te st vukla ma slusaj,bitno je da si ti do moskve,nevazno je kojim prevoznim sredstvom i bitno je da nastavis dalje mislim ...mozes i iz da uznes,,bio je na nekim svima nam poznatim putopisima bolji od bmw,a pa ce biti bolji i od paprike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 15, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 826 Napisano Jul 15, 2012 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ^ imas ugovornu obavezu da taj citat prenosis na svaku stranicu ili ti ponestaje argumenata? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1288 Napisano Jul 15, 2012 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citam i prdim ROZE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 826 Napisano Jul 15, 2012 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljubicasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1288 Napisano Jul 15, 2012 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ljubicasto Blago tebi kad ti je roze ljubicasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje zamena svih delova posle 200 000km nego remont svih delova posle svakih 1000km.... al to je za tenerase visa matematika, da znaju nesto ne bi vozili te kante... mislis bolje zamena svih delova kao prodaja motora ili kao zamena :P :P da, al nikako za teneru :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! meni omiljeno je ono kada je okacio link gde pise da ST ima aerodinamiku kao poljski WC zidan od cigle, a u cilju da nam dokaze da je afrika sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 16, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A da... evo ga http://www.xtz750.co...-owners-gallery Boki, oprezno sa tim linkovima, u drugoj temi si postavio link gde pise da je ST doslovce "aerodinamicna kao poljski klozet zidan od cigle"! Moras da pogledas prvo sta kacis! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E mozda nadjete jos nesto staro, sta je za vas 719 strana pretrage , kad ostajete bez argumenata.... babe jedne AT/ovske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Naftalinci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 16, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razgledajte malo cene za RD03 na danasnji dan http://www.moto.it/m...-650/index.html (sad ce Popsy da me zalepi sa crvima i kinezima) Ili Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Pirocanac...njegova AT ima 4 tocka, 16V i rikverc...kad ne lebdi u mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 16, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Razgledajte malo cene za RD03 na danasnji dan http://www.moto.it/m...-650/index.html (sad ce Popsy da me zalepi sa crvima i kinezima) Ili Vlada to ti samo govori da su zapadnjaci poludeli za krševima oldtajmerima, pogledaj kolko traže za 123jku 78-o godište http://auto.co.uk/markt/angebot/id/329/offerid/113420904/cOffset/95/Mercedes-Benz-250 a na Bubanj potoku za 1000€ kolko oces u takvom stanju... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 16, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...Jedan je vec prevalio put Afrike,stigao je laganica,bez kvarova i problema uz minimalne troskove. Ah da,isao je aviJonom Jebi samo jebi.... Vidi, kako god, moja Afrika će ove godine stići do Afrike. Jes' da neće ceo put na svojim točkovima, ali jbg, kad nema dovoljno dana godišnjeg odmora. I majke mi, to je jedini razlog... Ovako mi ostaje samo da je teram do Londona, a dalje brodom. Biće slika, naravno A slušaj, Subotica - London je za te vaše velosipede apsolutno MISAONA IMENICA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...Jedan je vec prevalio put Afrike,stigao je laganica,bez kvarova i problema uz minimalne troskove. Ah da,isao je aviJonom A slušaj, Subotica - London je za te vaše velosipede apsolutno MISAONA IMENICA! Bolje bi ti bilo da vežbaš bulju sedeći na nekom panju ako si se već odlučio na toliki put :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 16, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ti ne sekiraj za moju pozadinu... po ovim putevima čak i u četvorotočkašu mi je stražnjica toliko odebljala da liči na nosorogovu kožu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ...Jedan je vec prevalio put Afrike,stigao je laganica,bez kvarova i problema uz minimalne troskove. Ah da,isao je aviJonom Jebi samo jebi.... Vidi, kako god, moja Afrika će ove godine stići do Afrike. Jes' da neće ceo put na svojim točkovima, ali jbg, kad nema dovoljno dana godišnjeg odmora. I majke mi, to je jedini razlog... Ovako mi ostaje samo da je teram do Londona, a dalje brodom. Biće slika, naravno A slušaj, Subotica - London je za te vaše velosipede apsolutno MISAONA IMENICA! Kakva samouverenost....za jednog afrikanca, prvo skoci , pa reci hop..... i daj nam tu rutu od Subotice do Londona, da ti na vreme pronadjemo usputne servise , da ne gubis vreme usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 17, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znas ono kad Teneras kaze: "Majku mu..... Opet mi se ide u London ST-om!: A AT-ovac ga pita: "Kad si pa ti bio ST-om do Londona?" ST-ovac: "Pa i prosle godine mi se islo!" :lol: :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš ovako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 17, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan E bas to Vlajko!!! To je to!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidiš igrom slučaja ovaj lik vozi papriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidiš igrom slučaja ovaj lik vozi papriku naravno, vi sa ST-om ne jebete ni skoro, cak ni na sazaljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...