nensy 1264 Napisano Mart 17, 2012 Rodjena na motoru, 736 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan wooooohooooooooooooo moja prvo ENDURO voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto za nas starije nema mesta a tako mi se vozzziiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 17, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto za nas starije nema mesta a tako mi se vozzziiiii Otmi Busmanu, sve se nešto afrikanci popišmanili pa otkazuju jedan za drugim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 17, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto za nas starije nema mesta a tako mi se vozzziiiii Otmi Busmanu, sve se nešto afrikanci popišmanili pa otkazuju jedan za drugim Dok se tenerasi poprave, afrikanci se navozase za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 17, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aj sutra kod Jimmya pa mi to reci :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fotka dana 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Mart 19, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Popketu Nobelova nagrada za drugarstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Popketu Nobelova nagrada za drugarstvo DA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vise bi mu lego koji litar goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan danas bili u mcm-racing u Temerinu na dyno stolu, zamolio bih uvazene kolege i istaknute clanove ST grupe da kazu koja su ocitavanja na aparatu bila, da ne bude da ja lazem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan danas bili u mcm-racing u Temerinu na dyno stolu, zamolio bih uvazene kolege i istaknute clanove ST grupe da kazu koja su ocitavanja na aparatu bila, da ne bude da ja lazem Na stolu i u idealnim uslovima (vakum, beztežinsko stanje i sl) Gošina Afrika teoretski postiže 186kmh što je i više nego što je fabrika propisala znači ko bude održavao Afriku kao Goša biće malo sporiji od nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Mart 21, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan danas bili u mcm-racing u Temerinu na dyno stolu, zamolio bih uvazene kolege i istaknute clanove ST grupe da kazu koja su ocitavanja na aparatu bila, da ne bude da ja lazem Ajde, dok se Sumar ne javi, da cujemo rezultate, mene bas zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan 62ks na radilici iliti 57ks na tocku i maks brzina 186kmh p.s. sumar vam je odbranio cast u kafani, za razliku od popsyja koji je posrnuo kod drugog tanjira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bi mi nasvirali mašine za pola novaca od tvoje..išle bi preko 300 Jel Šumar testirao kangrbu? tu su negde..a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bi mi nasvirali mašine za pola novaca od tvoje..išle bi preko 300 Jel Šumar testirao kangrbu? tu su negde..a? jel preko 300 obrtaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6556 Napisano Mart 21, 2012 Enduraš, 6450 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan danas bili u mcm-racing u Temerinu na dyno stolu, zamolio bih uvazene kolege i istaknute clanove ST grupe da kazu koja su ocitavanja na aparatu bila, da ne bude da ja lazem Na stolu i u idealnim uslovima (vakum, beztežinsko stanje i sl) Gošina Afrika teoretski postiže 186kmh što je i više nego što je fabrika propisala znači ko bude održavao Afriku kao Goša biće malo sporiji od nas Sta se cudis, moja afrika je isla 183 km/h mereno gps-om na autoputu. Mozda je mogla da nagura i tih 186 da sam je duze maltretirao punim gasom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxaxa cekajte bre dok svarim onaj gulas.......mmmmmmmmmmm njamnjam...... e ko sledeci vozi motor na Dyno..... idemo utorkom :) :) ja bi samo da prepricam jedan deo dana, meni najbolji...... Gosa: Majstore sta to puca??? Majstor: Pa blokada.... Gosa (ovoga puta u mislima): Mamu mu jebem kako blokada na 150km/h.... evo ga ovaj lesinar Popsy stoji sa aparatom samo ceka da uslika krajnju brzinu, ako ide samo 150 ne gine mi selidba iz grada i gasenje FB naloga, nalogA na BJB, i promena broja telefona......... Gosa: Majstore pa kako blokada bre, nesto tu nije u redu....... Majstor: AAAAA ne ne ne sve je u redu, sad cemo u 5 brzinu pa opet......... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa meni je ova scena vrh....... samo nemamo sliku gosinog lica u trenyutku kad je Afrka zapucala na 150 i nema dalje xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Inace jeste, svaka cast Gosi, afrika je u idealnom stanju...... i u takvom stanju........ koliko novca je pukao na nju i nebila takva :P :P Goso, nemoj sad ja tebe da napusim za 0,5 konja kao ti mene za 6 km/h..... nemoj da lazes ljude......... 62,5 konja na radilici i 57,5 mislim da je bilo na tocku...... (naravno u idealnim uslovima, vakum, bez vetra sa vozacem od 40 g i td) :P : P :P :P 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Mart 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan EEeeee... ovo se zove pravo "MERENJE CIJI JE DUZI" Jebalo vas par km/h gore-dole pri krajnjoj brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan EEeeee... ovo se zove pravo "MERENJE CIJI JE DUZI" Jebalo vas par km/h gore-dole pri krajnjoj brzini jebe se i meni za krajnju brzinu, nego dal sam smesu dobro nastelovao, posto sam placao, red je bio da istestira ceo motor, a onaj lesinar stao pored sa foto aparatom i ceka da slika na onih 150 samo sam poceo pogledom da trazim neki lubrikant da se podmazem, da manje boli, kad krenu da me jebu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E nasmejaste me obojica Gošo stvarno cenimo šalu na tvoj račun Ono nije da te nebi guzili do nove godine bar.. ali sad ozbiljno.. samo si ga ti merio.. Šumeni nije?! predlažem da sledeći put merimo fabričku papriku i ST samo ne znam koji rd.. to bi bilo po prvi put stvarno relevantni podatci.. a ne naši subjektivni osećaji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7731 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 3154 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para izađe to merenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 21, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan :lol: e bre gosho, hteli da te pokradu u 4toj :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para izađe to merenje? 50e, ali ako nesto nije u redu u cenu je uracunato i stelovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 21, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, dobar rezultat za AT, aj javite kad neko iSTestira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga ponosni vlasnik 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...