hitman 355 Napisano Februar 20, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ... od kuce do kafica .. To je ta prica .. I ti se time hvalish josh ? tražio Afrike po gradu i nema ni jedne :P "po gradu" mozesh naci samo skutere i tenere .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ... od kuce do kafica .. To je ta prica .. I ti se time hvalish josh ? tražio Afrike po gradu i nema ni jedne :P "po gradu" mozesh naci samo skutere i tenere .. misliš sve su u garažama ili radionicama.. :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i izvinite zbog smetnje u vecitoj raspravi ali me zanima mišljenje vlasnika Africe Twin. Hvala i srecno u polemici http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77682-pomoc-oko-kupovine/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i izvinite zbog smetnje u vecitoj raspravi ali me zanima mišljenje vlasnika Africe Twin. Hvala i srecno u polemici http://forum.bjbiker...c-oko-kupovine/ odgovorio sam ti u temi, nego jesi probao ti Super Teneru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i izvinite zbog smetnje u vecitoj raspravi ali me zanima mišljenje vlasnika Africe Twin. Hvala i srecno u polemici http://forum.bjbiker...c-oko-kupovine/ odgovorio sam ti u temi, nego jesi probao ti Super Teneru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 20, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i izvinite zbog smetnje u vecitoj raspravi ali me zanima mišljenje vlasnika Africe Twin. Hvala i srecno u polemici http://forum.bjbiker...c-oko-kupovine/ odgovorio sam ti u temi, nego jesi probao ti Super Teneru? ovo ti je odlican savet! cim budes probao teneru ima trceci da odes da kupis afriku i da ne pitas sta kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga drma kriza srednjih godina i ako je zreo za penziju..onda da ako bi malo adrenalina.. i da se nešto desi kada zavrne gas.. onda zna se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce da mu se desi isto sto i tebi svaki put kad zavrnes gas, onda bolje jok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 21, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Samo da primetim nesto.. Vlajkov avatar No. 1, Busmanov na drugom mestu a Maxa za sada na solidnom trecem mestu ..Cim mi Zex dozvoli da pridjem teneraci , moracu i ja da napravim neku akcionu fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Što u izlogu.. to u radnji Nego Durmitore.. jesi ti pročitao celu ovu temu? ako nisi, kreni lepo od početka možda ti do kraju bude jasnije.. a možda i ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 21, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uroše ovo nije fotka iz akcije, ovo je najobičnija vožnjica, vajstinu kada sa STenerom to izvedeš a da ti se ne polomi motor to je ozbiljan uspeh i akcija Kad otopli malo na Glindžu da vežbamo a možda nas neko i ufotka p.s. ja vodim drugaricu koja voli da fotka i dobro joj ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Deli su sad ovi naši Zaječarci da se prebroje? Prebrajamo se, prebrajamo Bila mnogo slaba sezona, u ovom kraju se bas oseca ekonomska kriza Valjda ce ova godina biti bericetnija. U svakom slucaju su ovde i dalje Tenerasi najbrojniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warburg 2 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda TA i VF 750 sabre Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha nije motor to je klavijatura za sviranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha nije motor to je klavijatura za sviranje pa valjda to tako i izgleda Hondasima kad Yamaha prozuji pored njih :P negoš, mogli bi za vikend do Glinare... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha nije motor to je klavijatura za sviranje pa valjda to tako i izgleda Hondasima kad Yamaha prozuji pored njih :P negoš, mogli bi za vikend do Glinare... :D Prozuji samo kad padne sa litice :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha nije motor to je klavijatura za sviranje pa valjda to tako i izgleda Hondasima kad Yamaha prozuji pored njih :P negoš, mogli bi za vikend do Glinare... :D hahaha, koji si yi optimista. mogli bi sa nekim bagerom da nas otkopava ili eventualno da vucemo asove i lopate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Popsy optimista, on samo zna ko sve ide sa njim u blato. Ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 21, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e pa jbt se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 21, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ocem i ja da probam svoju novu zver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Popsy optimista, on samo zna ko sve ide sa njim u blato. Ja sam za. aj kad kazes. mada, kad razmislim, ne zvuci ni malo lose ta ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 22, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ... od kuce do kafica .. To je ta prica .. I ti se time hvalish josh ? Auuuu, braco.... sto je kod vas laaadnooooo...... a ovde sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 22, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan negoš, mogli bi za vikend do Glinare... :D ja volim da se glavim kada odem negde pa da bude avantura ovo ono, a da idem 2km od kuće da se zatrpavam blatom... njaaa... bio - radio - nije zanimljivo sa krmačama. mada bih došao samo da vas posmatram kako se mučite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan negoš, mogli bi za vikend do Glinare... :D ja volim da se glavim kada odem negde pa da bude avantura ovo ono, a da idem 2km od kuće da se zatrpavam blatom... njaaa... bio - radio - nije zanimljivo sa krmačama. mada bih došao samo da vas posmatram kako se mučite Vidi još malo da otopli pa ćemo da idemo do Ravne gore a što se tiče gledanja ponesi čizme da se ne izblatnjaviš pošto ćeš verovatno motor ostaviti na kraju asfalta pa peške do Glinare :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan negoš, mogli bi za vikend do Glinare... :D ja volim da se glavim kada odem negde pa da bude avantura ovo ono, a da idem 2km od kuće da se zatrpavam blatom... njaaa... bio - radio - nije zanimljivo sa krmačama. mada bih došao samo da vas posmatram kako se mučite Pa ti i da hoces ne mozes da ides,u stvari nemas cime,mada ako me zamolis... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 23, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Zasto afrikanac ustane sa motora kad vozi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...