mile fazer 4464 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, kod brace hrvata na Bracu, wireless na svakom cosku i u malo boljim WC.ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisi video jel su mnogo brze, bio Fi na moru u hrvatskoj, juče se vratio :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 31, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nisi video jel su mnogo brze, bio Fi na moru u hrvatskoj, juče se vratio :P ta prica ti je precenjena u svakom slucaju odo .. Moram jbga da vodim ivu i afriku na plazu :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajte vi i brčnite se jednom i za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan nisi video jel su mnogo brze, bio Fi na moru u hrvatskoj, juče se vratio :P Jel' taj motor video bar JEDAN METAR makadama? Ili, nedajbože, BLATA? :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne vuci me za jezik da ne lajem nego meri tu rupu sto sam ti rekao :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Septembar 2, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan nisi video jel su mnogo brze, bio Fi na moru u hrvatskoj, juče se vratio :P Jel' taj motor video bar JEDAN METAR makadama? Ili, nedajbože, BLATA? :nanana: :nanana: Nemam ja para za te offroadove dobri moj jageru... A ionako je taj off precenjen. Moj ti motor sada sluzi za: kuca poso - poso kuca... A da, bejah do Hrvatske i ne videh usput ni jednu afriku... Samo jedan je prosao dole u Zadru... Verovatno do majstora... Cuo sam da su jeftini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nisi video jel su mnogo brze, bio Fi na moru u hrvatskoj, juče se vratio :P Jel' taj motor video bar JEDAN METAR makadama? Ili, nedajbože, BLATA? :nanana: :nanana: Nemam ja para za te offroadove dobri moj jageru... A ionako je taj off precenjen. Moj ti motor sada sluzi za: kuca poso - poso kuca... A da, bejah do Hrvatske i ne videh usput ni jednu afriku... Samo jedan je prosao dole u Zadru... Verovatno do majstora... Cuo sam da su jeftini... teneras stigao cak do Hrvatske?!!? da covek ne poveruje, sada mozete da napisete putopis od barem 100 strana, posto putopisi do prodavnice vam imaju minimum 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 3, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce jedan teneras da napise svoj putopis gde su dve tenere izgazile 3500 km kojekakvih terena po makedoniji,grckoj,albaniji,crnoj gori i dragoj nam srbiji...bez i jednog kvara i problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 3, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali je zato dane i dane provodio u Laboratoriji pre polaska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su najvažnije. Ko misli na vreme, ne boli ga glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su najvažnije. Ko misli na vreme, ne boli ga glava. pa daj da javimo danetu da se vrati, on je samo seo na afriku i otisao u IRAN, bez da se pripremao, ni ulje nije promenio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 3, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan U labu sam bio samo na sitnim stelovanjima i da im pojedem ratluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije loše pregledati motor pre puta, da nebi bilo nekih zezalica koje ti mogu zagorčati uživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 4, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su najvažnije. Ko misli na vreme, ne boli ga glava. pa daj da javimo danetu da se vrati, on je samo seo na afriku i otisao u IRAN, bez da se pripremao, ni ulje nije promenio Ti vala do Usca i Slavije ne moras da mislis!!! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su najvažnije. Ko misli na vreme, ne boli ga glava. pa daj da javimo danetu da se vrati, on je samo seo na afriku i otisao u IRAN, bez da se pripremao, ni ulje nije promenio Ti vala do Usca i Slavije ne moras da mislis!!! :nanana: u poredjenju sa vama sam svetski putnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa de si ti svetski putnice..? da nisi bio na putu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Septembar 4, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slike koje sam obecao... Popsy ostao bez 'nafte' na ulasku u Rafailovice! Popsy trazi 'naftu'... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Slike koje sam obecao... Popsy trazi 'naftu'... vidi!!! morsko prase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi!!! morsko prese tćuti :nanana: da se vratimo na temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 5, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan ohhh kako bi ja sad ovu fotku fotoshopirao .....ccccc Al respektujem offroad asa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sto?.. respektujemo ga i mi.. pa ga zajebajemo.. tako da opleti po shopetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Još bi mogao sa ovakvim fotkama Jager da postane reklamna zvezda za motorna ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Serite, samo serite Trošucka malo ulja, pa šta sad? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 5, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo po malo pa kanta od 5 litara na nosacu kofera!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...