vlajko 2670 Napisano April 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Urcis se tu.. banderasu jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nego ima li neko od tarabasa ili testerasa da poznaje puteve niz Dunav?.. Od Vince pa do Smedereva ima sjanih terena za andjanje.. nasumice sam bazao.. valjao bi neko otuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Urcis se tu.. banderasu jedan Ovaj put vala imam i zašto Evo još malo slika, od juče. Put i nije neki da se piše putopis. A ne ko vi: "7 dana do Terazija (i nazad)" Elem, budući da sam imao slobodnog vremena iz Bajine Bašte sam se zaputio do kapetana Kepe Kosjerić je blizu, a ima i gde da se vozi. Našao sam mnogo dobrih terena: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Kepom sam se, na žalost mimoišao, nije bio u Kosjeriću No, otišao sam zato do Kotline, da vidim da li je još tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo se vratiti za Bajinu Baštu, ali drugim putem. Reših da idem preko Užica. Eeeeee, i na tu stranu ima SVAŠTA od terena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ni nastavak nije bio manje interesantan: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju stigoh do Drine: To je to, od juče. Danas sam u Gorjanima kod Užica, a sutra idem dalje AAAAAAAAAAAJMO, BRAĆO TENERAŠI!!!! GDE SU VAŠE SLIKE?? :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti dala,lud se ne bi mlatio sam po tim cukama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, za tebe je u tom slucaju tenera odlican motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ihhhhhhhh i to je veliko,bit ce dobar ovaj koji sam kaparisao! 10m sa asfalta i to je ok!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Opet se stekuju za snimke Vidje vidika.. na otadzbini branika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju stigoh do Drine: AAAAAAAAAAAJMO, BRAĆO TENERAŠI!!!! GDE SU VAŠE SLIKE?? :P A sta ti milis gde su oni mogli da se slikaju? Ustvari, nema sta da mislis, to se zna! Nego, prozbori neku o Marushinu, jel cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 6, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike Jageru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike Jageru odlične slike, nego kako si uspeo da se ni na jednoj slici ne vidi kombi sa kojom si je terao :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bio si blizu Jageru, mogli smo malo i da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pa biće još prilike da se družimo, ništa se ne sekiraj Popsy, nije bilo kombija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 10, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nista! Ja prvi necu u off road. Odgovaralo bi mi da dodje jos neko ko nece u njive. Naravno da ne mozete u off sa tim kangrbama.Eee moji tenerasi,prodajte te tarabe..progledacete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nista! Ja prvi necu u off road. Odgovaralo bi mi da dodje jos neko ko nece u njive. Naravno da ne mozete u off sa tim kangrbama.Eee moji tenerasi,prodajte te tarabe..progledacete To apsolutno nema veze sa motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bopk.. bruko jedna a ono delimicno si u pravu.. sve je u glavi i OO vozaca nesto od ta dva ti fali, cim dajes takve izjave za javnost celave gume se ne racunaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bopk.. bruko jedna a ono delimicno si u pravu.. sve je u glavi i OO vozaca nesto od ta dva ti fali, cim dajes takve izjave za javnost celave gume se ne racunaju A ćelava glava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze.. samo ako si mislio da ces brze da ides.. prevario si se.. da se uklapas u penzionersku ekipu.. uklapas se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre kaki ste. Dvoume se ljudi da li da dodju ako se obavezno vozi off road, pa reko da uticem na njih da se skupe i dodju. Samo na sebe bre mislite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan samo za popsy-ja, da ne proziva vise, stigle slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je ta slika poznata, kao da sam je negde već video... ček da vidim... aaaaaaaaaaaa da )))) i naravno moja omiljena, Mongolija ps. Sorry Goso bilo je jace od mene :jee: a inače 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha goso provaljen si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...