Kowalski 363 Napisano Jun 15, 2014 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Par sličica sa ovog veličanstvenog skupa kojem je ,moja malenkost, imala čast,prisustvovati... A ondak je kiša sve sjebala 14 i 15.tog. ... bo joj pas mater!!! Pozzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj hartija ali tu ima takve perverzije od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Jun 15, 2014 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo 10ti deo onoga što sam snimio a ima tu takvih još PERVERZIJA,da je to bruka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZmajZZ 11 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bar si bio,super je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Motori su prelepi, samo su slike prevelike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...